Thursday, I don't care about you

Hallå hallå! :)

Nu är projektarbetesprovet gjort också. Skönt skönt! Nu är det bara de två labrapporterna kvar och sen är det inget mer för den här veckan! Dock borde jag börja plugga på allting till nästa vecka såklart. Då är det naturkunskapsprov, geografiprov och "dugga". Dessutom måste jag börja på arbetet i musik och kommunikation, På riktigt... Jaja, det löser sig altlid. Imorgon är vi egentligen lediga från skolan, för alla treor tar studenten, emn jag sak dit och sjunga så jag får ingen sovmorgon alls. Nää, jag måste t.o.m vara där tidigare än vanligt! KVART I ÅTTA!! Fattar ni? Ja, usch och fy, vi får väl se hur livad jag är imorgon kväll efter den här veckan, där jag har fått typ -3 timmars sömn varje natt än vad jag är van vid. Men men, solen skiner ju iaf!

Ja, så plugg ikväll alltså... Och städning! Men allra först ska jag hem till mamma och skriva på ett avtal, och när jag ändå är där hade jag tänkt att kila ut med världens finaste hund en sväng. Så, så ser det alltså ut ikväll. Jag skriver säkert senare när jag vill undvika pluggandet!


image129 image128

image127

Kram!


Ellinor

Ellinor fyller alltså 24 år idag.

Här har ni henne, "None", som faktiskt är en av mina största förebilder:

image121

image123 image124

image125 image126


Grattis på födelsedagen alltså! =)

Bad

Hola!

Igår missade jag ju träningen, eftersom jag var i stan så länge. Fick faktiskt lite dåligt samvete så jag la mig och gjorde lite armhävningar och sit-ups här hemma, haha. Det är kul att det märks att man har blivit starkare iaf... Nu har jag ju inte tränat på säkert två veckor (BAD Nathalie, BAD), men jag klarar ju ändå mer än vad jag gjorde innan jag började med styrka. Och tänka sig, idag har jag faktiskt lite träningsvärk i magen. Lovely.

Det var nog tur att jag gjorde det där igår med, för för en stund sen var jag hemma hos Ellinor, och eftrsom hon fyllde år var det fikatime. Åh herregud, paj och tårta och bulle. Shit alltså. Nåja, det är inte varje dag man har en syster som fyller 24, hehe.

Nu vankas det sex and the city tror jag.

Puss!


Grattis Ellinor!

Amagaad

Jag har ett mycket stort problem. Vad fan har man på säg när man spelar Elisabeth från stolthet och fördom?

Tisdag

Godkväll! Åh, vilken daag! Skolan var soft och allt, och jag slutade faktiskt lite tidigare än vanligt, för en gångs skull, alltid trevligt. Men sen gav jag mig ut på stan för att leta reda på present till min kära syster Ellinor som fyller år imorgon. Åh, hjälp, ingen lätt uppgift kan jag ju säga!  Det tog hur lång tid som helst, och jag missade tillochmed träningen bara för det. men med allt mitt springande upp och ner och fram och tillbaka och hit och dit måste jag ju ha bränt en jädrans massa kalorier!
Nu på kvällen har jag gått en promenad med Isabell (Vem är förvånad..?), vilket var grymt trevligt iaf :)

Usch, jag är faktiskt lite nervös nu känner jag. Imorgon ska jag sjunga fields of gold på musik och kommunikation, det där som inte blev av förra veckan. Då avr jag helt lugn emd det, och tillochmed laddad, men nu är jag skitnervös! Efter man har sjungt ska man alltid göra någon uppgift som hon ber en om och det är så jobbigt. Typ be om förlåtelse till någon samtidigt som man sjunger och sånt. Ååh, fy. Men låten älskar jag iaf, fast det är ju nästan bara jobbigt, för då känner man att man inte gör den rättvisa. Jaja, det var lite prat om idag på sånglektionen att jag skulle sjunga den på skolavslutningen, vi får väl se hur det blir med den saken...

Sen är ju svenskaredovisningen imorgon med! När jag, Linnéa, Stina, Andrea och Mimmi ska dramatisera en scen ur stolthet och fördom. Borde nog lära mig mina repliker ordentligt...
Efter skolan blir det nog fika hos min kära syster, som som sagt fyller år. :)

Nu ska jag kila.
Puss och kram!

Change

Hej.
Idag är det en dålig dag. Eller nej förresten, det är det inte alls. Det är en dag som det händer lite dåliga grejer på bara. Med min nya positiva livsstil (som jag förresten har glömt att berätta om tror jag..?) så ska jag se positivt på saker. Alla problem blir olika stora beroende på vilken attityd man bemöter dom med nämligen.

Ex.
Problem: Killen/tjejen du gillar visar sig inte gilla dig.
Lösning: Nähä, his lost! Då var det helt enkelt inte ment to be liksom. Inte Ödet. Och då får det väl vara så, även om det kan kännas lite surt. Ingenting blir bättre av att man deppar och hänger med huvudet. Nej, se till att ha kul istället, och gör det bästa av situationen. Du är ju singel för sjutton! Njut så länge det varar!

Japp, så går det till alltså. Inte för att ovanstående är det värsta problemet man kan ha, men det är ett lätt exempel som de flesta kan relatera till. Och det funkar faktiskt på det mesta. Jag har knappt varit sur alls på...ja, jättelänge. Säkert flera veckor. och jag som brukar ha såna humörsvängningar. Ja, ett steg i rätt riktning iaf då kanske?

Ja, men idag var det alltså lite svårt att se allting på den positiva sidan... Att vi hade oförberett prov i GeMu och jag kände mig totalt misslyckad var ju inte sådär jättekul. Fick lite ångest och blev riktigt besviken på mig själv, men men, det är sånt som händer. Inget som direkt går att göra något åt helt enkelt. Bara att ta och satsa lite extra på GeMu istället antar jag. Även om det är svårt när man inte fattar ett piss...

Sen att folk accepterar döden som ett alternativ gör mig så fruktansvärt arg.

Nu ska jag ta och titta om det är någon söt liten människa som har lust att hjälpa mig med mina labrapporter.

Kram


Pride and Prejudice

Tjaa!
Jag har nu ägnat de senaste ca två timmarna åt att titta på stolthet och fördom. Den gick på tv 3 ikväll, och eftersom vi ska göra ett drama om en scen i den filmen tänkte jag att det kanske kunde vara bra att ha sett den. Tyvärr missade jag en del, bla just den scenen, men jag fick ju iaf se en bra film. Upptäckte visst att jag tyckte att Mr Darcy var typ snygg. Är det normalt? Haha. Och Kiera knightley var lika söt som vanligt, såklart :)

image118


image117

image119

Ååh, sött eller vaad? Nej, nu är det sova som gäller! Kom på att jag har lite sovmorgon imorgon dock, alltid trevligt! :)

Godnatt och Puss!

Söndag!

Hallå hallå!
Idag är jag skitseg, och har faktiskt ganska tråkigt. Alla typ bara pluggar idag, och visst kanske jag också borde göra det, men jag har inte ens någonting här hemma som jag kan plugga med. Haha, tvivlar på att jag hade gjort det ändå iofs... ^^

Det här tror jag är det jag behöver ha klart innan skolan slutar iaf:
- Matte B - kursen
- Geografiprov
- Projektarbetsprov (29/5)
- Svenskadrama (28/5)
- Spanskaprov
- Naturkunskapsprov
- Arbete i musik och kommunikation
- 2 Labrapproter

Jag tror det var allt. Men det är lugnt, det fixar jag på ett kick....
Jaja, som sagt är det inget att göra något åt iaf, så jag ägnar mig åt min älskade akustiska gitarr istället. Jag håller på att försöka hitta några bra ackord till fields of gold, men jag blir inte riktigt nöjd... Nåja, då har jag ju något att sysselsätta mig med en stund iaf ^^

Hoppas ni har grattar era kära mammor idag! Förresten så vet aldrig jag vad jag ska säga! Det heter ju typ "grattis på mors dag", men vadå Grattis? Grattis till att du har fött mig typ? Haha, jag fattar inte :P

Nä, tillbaks till min älskling. Puss och kram!


Update

hej hej!
Hinner inte skriva så mycket för jag och Isabell sak strax gå och handla med jag tänkte bara göra en liten update eftersom det inte blev någon igår :)
Gårdagen var fett nice. I skolan var det skitsoft, engelskan bestod av att titta på film, och på matten förstod jag faktiskt vad jag gjorde. Grymt.
På kvällen drog jag och Linnéa iväg till Alafors och träffade lite människor. Det var riktigt trevligt ^^ Det roligaste på hela kvällen var dock när Linnéa skulle slå ner pizzagubben med en kebab Haha.

Ikväll blir det melodifestivalmys och middag med Linnéa och Isabell, och sen bär det förhoppningsvis vidare någonstans. Vi får se vart det bär.



This is life. Jag älskar lördagar och min Trio♥

PUSS!

Goodnight

Tjoho.
Har väl egentligen inget  intressant att skriva, men jag har lite tråkigt just nu känner jag. Försökte spela lite gitarr förut, men det dog liksom eftersom jag måste spela så tyst så här "sent", eftersom vi bor i lägenhet... Och då kan jag ju itne sjunga heller. Typiskt typiskt...
Tittade på Charlotte Perelli innan, fast sen orkade jag inte titta mer. Hon va liksom den viktiga att se :P Tyckte inte hon lät riktigt som vanligt dock, men det kanske bara är jag..? Well, i don't know... Anyway, borde nog dra mig mot sängen snart, men först ska jag ha en macka!

Ifall jag inte skriver mer innan så Goodnight, sleep tight!


Promenad

Iiih, jag är glad :) Nu känner jag för att spela lite gitarr, men det får vänta. För om en kvart ska jag möta världens bästa Linnéa ♥

Sen kanske det blir kvalet med charlotte Perelli ikväll, får se. Men först alltså, promenad!

Oh yeah

Tjenatjena!

ååååh, fatta hur skönt det känns nu. Både teceknspråksprovet, geografiredovisningen och engelska bokmojen är över nu. Sjukt skönt. Behöver inte tänka på nåt mer sånt där på hela veckan! Även om jag kanske borde plugga lite matte...och naturkunskap. Nåja, vi får se! Nästa vecka är det en labbrapport som ska in, och så har vi svenskaredovisning, och innan terminen slutar så ska jag ha gjort ett arbete i musik och kommunikation. Men det är nog allt som är kvar den här terminen! Joo just det ja, så ska jag försöka få godkänt i matte också.
Imorgon är sista fredagen i skolan för den här terminen, känns sjukt gött!

Vet faktiskt inte vad som händer imorgon. Jag är lite sugen på att gå ut, men vi får väl se om jag lyckas få med mig någon...Vi hoppas på det. Sen på lördag blir det melodifestival hos mig med trion, det ska bli nice nice! :)

Förresten sjöng jag aldrig fields of gold på musik och kommunikatopn igår, vi hann inte det. Kanske var lika bra :P Men det blir tydligen nästa vecka istället. Jaja, någon gång måste man ju! ^^



Titta vad jag hittade på Sabines facebook! En bild från min 18års dag! Jag ser iofs inte klok ut, men ändå ^^ Det ser ut som att jag och Sabine har typ exakt samma hårfärg! Lite coolt ändå, eftersom ingen av dom är naturlig.

image116

Vet ni en sak, nu ska jag INTE plugga. Haha, känns underbart att säga så!


Puss! ♥

We will walk in fields of gold

Hej.
Hoppas ni mår bra, det grö väl jag, förutom att jag har bajsmycket att plugga(surprise) Jaja, så blir det när man skjuter upp alting till sista dagen! Men nu är slutprovet i teckenspråk färdigt iaf, det känns skönt. Då är det bara geografiredovisningen och bokgrejen kvar den här veckan. Men geografin är till imorgon, så nu är det nog allt att sätta lite fart.Har liksom appat allt nu känns det som, har ju itne varit tvungen att skriva ett arbete på typ några månader. Skumt skumt. Men det ska göras iaf! Helst hemma hos Isabell, men vi får se... Jag hoppas på det, problemet är bara att en halvtimme kommer att försvinna bara för att gå dit och hem. Och sen vet jag ju hur vi är. Även om vi säkert kan plugga tillsammans kommer vi vilja sjunga också. Åååh, det känner jag verkligen för nu. Att sjunga alltså. För en gångs skull gick sånglektionen bra idag! Det kändes faktiskt bra när jag gick därifrån och jag var fortfarande glad. Jag skulle sjunga med undertexten att jag bad om förlåtelse, Och det var väl kanske inte så svårt just idag...

Jaja, så imorgon på musik och kommunikation ska jag sjunga fields of gold. Den är fin. Hoppas jag inte förstör den allt för mycket. Haha.

Men nu, ringa Isabell!

Puss!

Yes. I'm lovin it.


image114


image113




Jag erkänner. Gammal kärlek rostar visst aldrig :)  ♥

Tjolahopp!

Hej igeen!
Sådär, då har jag iaf hämtat lite fakta om orkaners konsekvenser, det var väl alltid något eller?
Bara två grejer kvaar.. Men vafan, natten är ung! Okej, jag känner ju mig själv, vet hur det kommer sluta :P Men gitarren var så fruktansvärt inbjudande idag. Det är nog ett begär. Sådetså!

Glömde berätta om tuniketragedin jag och Bellis var med om idag, men vill ni veta mer går det att läsa här
www.isabell123.blogg.se.

Oooh, jag är verkligen up for a walk nu! Men vet att det är lite för sent och att jag har saker att göra.. Jaja, så är det väl. Men jag veet att Isabell inte hade bangat. Du skulle bara veta vilken tröja jag har på mig! (Den rööööda!)
Hahaha, jag dör. Ursäkta för det lilla interna skämtet som hon kommer läsa alldeles strax, eftersom hon nuförtiden är en trogen läsare av min blogg. Mohaha.

Nej, jag vet. Back to pluggandet, Teckenspråk var det va? Just det ja, slutprov imorgon! Gggggreaaat!


Brabrabra :)

Hej hej!
Hoppas alla har det great, själv ska jag väl inte klaga så värst mycket. Har en del att plugga innan jag går och lägger mig (geografi, teckenspråk och engelska), men det ska nog lösa sig tror jag.
På förmiddagen idag mådde ja inte så bra, men det gick över tids nog som tur var. Var säkert på grund av min bristande sömn i natt (Som jag för övrigt börjar känna av lite nu...) Jo, jag kunde inte somna igår när jag gick och la mig, fattar inte varför, men så var det iaf. Och sen vaknade jag imorse vid 20 i 6 av att det var så ljust i rummet. Mitt rum ligger tydligen inte bra till med solen alltså. Nåja, eftersom jag inte kunde somna om drog jag mig upp och fick lite längre tid på mig att göra mig iordning istället. Man får väl se det från den ljusa sidan?

Gitarren idag gick helt okej, och när jag kom hem var jag skitpepp på att spela. Så det har jag gjort en stund nu. Spelat och sjungt lite av och till i typ 2 timmar. I like it. Älskar när det känns sådär bra, att man inte behöver tvinga sig själv liksom. Det var fett nice, och nu ska jag öva upp gitarrskillsen lite igen inför sommaren (haha... ^^) Sådetså!

Men som sagt har jag lite plugga att göra nu. Börjar nog med geografin som ska vara klar på onsdag.

Hej så länge!


Pepp!

God kväll!  ;D

Jag är på strålande humör! :) Var sjukt kul att träffa Isabell som vanligt. Världens ballaste grej hände också!
Vi gick mot torget och väl framme upptäckte jag nåt extraordinary! Myran är tillbaka! Den som nån tog bara för att det var kul. Nu står den där så fint utanför torget igen. Åååh vad glad jag blev! Tänk hur många gånger man har suttit på den när mamma har varit inne och handlat! Woho, den är grym! Och det är Isabell meeed!

image112

Jag var ju bara tvungen att sätta mig och se om det verkligen var samma. Jodå, just like the old days.


Näää, nu börjar det bli dags för sängen tror jag. Den ser inbjudande ut. Imorgon är det skola som vanligt, och sen gitarrlektion. Vi får se hur det går, haha. Sen får det bli hem och plugga lite teckenspråk innan nåt annat. Glöm inte det Nathalie!



Sååå, Goodnight, sleep tight! Vi hörs nog imorgon!

image100



Myran♥ Tihi.

Go with the flow

Hola!

Sitter och lyssnar på Robbie Williams - Angels (Någon som är förvånad?). Haha. Nää, jag har kommit på ett litetlitet problem som jag har. Skrev ju i förra inlägget att skolan snart är slut. Ja, faktiskt bara 3 och en halv vecka kvar! Och då kom jag på...Skolavslutningen?! Vad ska man ha på sig då? Med tanke på min ekonomi och min bristande talang för planering kommer det säkert bli nån lite halvgammal klänning som jag bestämmer mig för kvällen innan. Men så vill jag ju inte ha det! Jag vill ha nått Nytt, Fräsht och sommrigt! Som den där fina klänningen jag såg på Zara häromdagen. Jaa, en sån vill jag ha :)
Men som sagt, jag känner väl mig själv... haha

Som dom flesta säkert vet lever jag efter timbuktuproncipen. Och vet ni vad? Jag gillart! Fanns ett tag då jag, och andra försökte ändra på det, men nej. Jag tror fan att det är så jag vill ha det. Det löser sig! Exakt. Man ska ta det lite som det kommer. Behöver inte planera allt i minsta detalj. Passar mig Perfa!
Yep, thats what it is baby.

Just det ja, nu kan jag passa på att hylla min lilla vän Isabell för att hon för första gången sen typ december eller nåt har uppdaterat sin blogg. Yey, you go girl! ^^

Näää, nu är jag superladdad för en liten walk. Ska möta isabell om typ 10 min.
Tjoheej! :D


image100

Soft söndag!

Hej igen :)
Värsta softa dagen har jag haft. Bara tagit det lugnt, helt sjuukt. Jag hade glömt bort att såna här dagar existerade! fett nice. Har typ inte gjort någon nytta idag alls, fast om jag känner mig själv rätt kommer nog en promenad infinna sig ikväll. Speciellt eftersom det inte lev någon träning. (Why is that, förresten) Faktiskt ingen aning, ett långt telefonsamtal och ett ickefungerande internet kom väl ivägen.

Och imorn är det skola igen... Men det ska vi nog överleva tror jag! :D Titta, ingen söndagsångest här inte!  After all, det är bara några veckor kvar nu, och det ska bli så sjuukt skönt att ha lov sen. Och att ha en hel sommarstuga för mig sjääälv! aaah! :D Men som sagt, skolan är inte riktigt slut än, därför borde jag nog sätta igång med lite geografipluggande ikväll. Det ska säkert vara klart snart. Och igår kom jag på att andra delen av slutprovet i teckenspråk är på tisdag. Men inte så mycket att göra åt det nu, för papprena är i skolan. Too bad. Or not. Haha.

Nåja, det var nog all for now.

Just det ja, Grattis till min favoritfarbror Olov idaaag också! :)

Over and out!

image100

Cold

Hej och hallå! Igår kväll blev det totally lugnt. Först stack vi till flunsan för att kolla in lillasyster. Stunden innan påminde mig dock om för några år sedan, när det bästa man visste var att hänga på teendream. haha, never again säger jag bara. Men till sist kom lillasyster ut iaf! Aldrig riktigt fastnat för dom sak jag erkänna, men det var trevligt. Dom körde massa LOK-låtar, så det var nästan lite nostalgi där. Det var slut runt halv 12, och först var jag lite sugen på utgång, men vi frös så sjukt mycket, och hade faktiskt skjuts hem så vi drog direkt. Sen satte jag mig hemma hos Isabell i nån timme innan jag drog hem och slocknade framför tv:n. Haha, den sömnen var nog välbehövlig, och nu känner jag mig utvilad och ganska kry faktiskt!

Senaste stunden har jag bara ägnat åt gamla gossip girl - avsnitt som kanal 5 sänder repriserna på. Trevligt trevligt. Har faktiskt inga planer idag, mer än att jag borde plugga lite. Men någonting händer säkert. Brukar ju träna på söndagar, ska nog höra om Linnéa är på idag. Annars skulle det vara skönt att åka till stan en sväng och hänga tycker jag. Kanske göra lite nyttiga saker med, som att gå in i en telenorbutik och sälja gamla mobiltelefoner. Yes. haha. Nåja, vi får se vad som händer.

xoxo
image100

Utgång vs. lillasyster

Jaa, så lyder kvällen alltså. Vi får se. Utgång någonstans mot konsert med lillasyster i flunsåsparken. Eller utgång EFTER lillasyster? Svårt val det där alltså. Vi får helt enkelt ta och tänka lite på det. Ska höra med lite andra människor vad dom ska ha för sig. Men för Robin är det tydligen stenhårt på lillasyster. Och då kan Isabell följa med! Nåja, vi får se.

Något mer skrivande innan blir det nog inte innan iaf, så ni får veta senare! Haha!

Puss och kram!

image100

Oh lord, Make me pure, but not yet.

Godmorgon.
Haha, i går kväll fick jag visst ett sånt där Robbie- moment som infaller ibland. Men han är verkligen bäst. På riktigt. Gaaash.

Jaja, gårdagskvällen var trevlig iaf. Någon Linnéa kom inte, för hon somnade visst där hemma. haha. Så jag och Isbell fick klara oss själva.

Ifall ni vill veta, så är jag jävligt förkyld. eller ja, jag antar att det är en blandning mellan massa pollen och förkylning, för mina mediciner hjälper inte ritktigt. Först trodde jag bara att hesheten var resultatet av förra veckans vilda helg, men inte då. Då skulle jag väl inte vara hes fortfarande? Nåja, den förkylningen försvinner väl den med någon gång förhoppningsvis! Det är ju inte som att jag är dödssjuk direkt ^^

Jaja, nu håller jag på att borsta tänderna. Ska strax gå ut på en liten promenad, som vanligt. haha, gör jag nåt annat? ^^ Ska möta upp Isabellita vid halv 1 iaf.
Ikväll får vi se vad som händer. Jag hoppas lite på utgång, men vi får se vad som händer och fötter så att säga. Precis som med allting annat...


Hejdå!

 image115


image100

Finns det någon bättre?

image109

image110

image111    image112'


image113

Nej, Robbie Williams är tamejfan bäst! Kan inte få nog! Han är kung!



image100

Knas, men du är bra

Heeeeej.
Vad har hänt idag? Åkte till skolan och hade massa håltimma och typ en halv lektion innan jag fick vända hemåt igen. I stan träffade jag Isabell och Isabell, mycket trevligt. Skaffade även ett abonnemang och fick en mobil på köpet. Jaja, kan tydligen inte motstå söta försäljningskillar. haha. Troligtvis blir det billigare för mig iaf!

Isabell var en stjärna igår kan jag meddela! Hon läste sin monolog grymt bra, fast det visste jag ju redan att hon skulle! She's my girl! :D
Sitter faktiskt hemma hos henne nu och väntar på Linnéa. Det blir en lugn chillkväll ikväll. Imorgon däremot får vi se vad som händer, haha.

Kan man vara typ aslycklig och skitdeppig samtidigt? Haha :D Livet är kul.

Nu ska Isabell tydligen läsa för mig. Just nu sjunger hon. Haha.

Pusssss!

image100

Det löser saj!

Hej. Äntligen fungerar internet igen! Kom hem värsta tidigt, för vi slutade efter nationella, och sen funkade inte internet såklart, och ingen kompis var ju hemma! herregud vilka problem man har :D
Nationella i engelska B gick åt helvete btw, om nån vill veta. Men som tur var var det inte bara för mig, utan typ alla jag har pratat med har svarat samma sak. Så jag är inte all alone iaf, haha.
Jaja, shit happens.

Btw så vet jag en asbra låt;  The wreckers - cigarettes. Den har jag lyssnat sjukt mycket på dom senaste dagarna och den är fett bra. Bara så alla vet. Och bara för att jag är så jävla snäll kommer texten här:

Got my headlights shining
Down an old dirt road
Smoke my cigarettes
I should quit I know

The radio's playing
Old country songs
Someone's leaving, someone's cheating
On and on

I think I might like
The quiet nights
Of this empty life

'Cause someday maybe
Somebody will love me like I need
And someday I won't have to prove
'Cause somebody will see
All my worth but until then
I'll do just fine on my own
With my cigarettes
And this old dirt road


See I left another
Good man tonight
I wonder if he'll miss me
Lord knows I tried

But I think that maybe
The thing that I did wrong
Was put up with his bullshit
For far too long

I think I might like
The quiet nights
Of this empty life

I ain't gonna sleep
I ain't gonna dream
About the things that I used to need
I ain't gonna cry
Or go on living lies
I'm just gonna drive


Nä, nu ska jag ta och kila. Isabell har teaterföreställning ikväll och den vill jag se!

Förresten skulle jag verkligen vilja kunna skriva allt här, men jag vet att fel personer skulle läsa det då. Satan.

Nåja, Det löser saj!



Haha! :D Puss!


image100

Nikki

image106




//
image100

Du gör mig lycklig och förvånad

Hej och hallå! Blev inget skrivande igår, ägnade det mesta av dagen med Isabell, och det var grymt. Hon följde med till skolan en sväng eftersom jag bara skulle ha ett prov. Fett nice. VARFÖR i hela friden har jag börjat säga Fett? Säger det typ hela tiden! Nåja, sånt är livet. Det försvinner nog i sinom tid, haha. Amagad.

Ikväll har jag faktiskt inget planerat, blir väl lite plugg bara kanske. Och någon promenad, som vanligt :)

Och nu känner jag att jag skriver skittråkigt, så jag återkommer när jag har något bättre att komma med.
Puss!

image100

Do you believe in love after love?

Hola!
Hoppas läget är bra med all därute i världen! Här är det helt okej måste jag säga. Helgen var tevlig tillsammans med Josefine och bjöd på båda otrevliga och trevliga överraskningar... Just nu sitter jag i världens underbaraste människas rum och bloggar. Kan det bli bättre?

Morgondagens plan:
Lunch med Isabell som sedan ska enjoya till skolan
Sedan ska vi fixa hennes kort, hon ska äntligen få betalkort hahaha, lite efter.
Och till sist ( också lite efter?) ska vi kolla lite på vårjacka till damen :) )

Så det blir nog perfa hoppas vi på!
Sorry för en sen uppdatering btw, skrivning i bloggen är kanske inte alltid första prioriteringen (tro det eller ej, haha!).

Nä, nu ska jag återgå till att vara social mot Isabell!



Puss och kram!

image100

Damn system

Bara för att jag tänkta ladda upp värsta söta bilden på Nikki så funkar det inte! Nåja, ni får nog se den senare. Nu ska jag göra mig iordning och ta en proimenaaad, bara drygt en timme tills jag måste gå.

Puss och kram


image100


Good girl

Hej!
Sovmorgon idag, och självklart vaknar jag vid halv 8. Typiskt. Men det är rätt skönt med mycket tid också, då hinenr jag platta håret ordentligt, ta en liten promenad me Nikki och kanske tilloched glassa lite på altanen också. Nice nice. Idag har jag bara en lektion, engelska, kanske inte det roligaste i världen, men jag ska vara duktig att åka dit ändå! Visst tar det typ dubbelt så långt tid att åka dit och hem än tiden jag ska vara där men skit samma. Duktiga jag.

Tihi.

Puss



image100

Måndag morgon

hallu hallu! Har nyss vaknat upp till ett underbart väder! Därför är det solbrillor och bikini på när jag ska äta frukost idag! Har bara en lektion, från 10 i 2 till 10 i 3 idag, så jag kan slappa här hemma ända till halv 1. Ska gå ut med Nikki också, men det får bli först efter frukosten. Jag väntar tills det ska bli sådär megamegamegabra väder, då är det dags för den! Fast jag är ganska hungrig...


Well well, efter skolan blir det nog en snabbis på stan för att köpa present till mamma som fyller år på onsdag! Sen blir det gitarr som vanligt!

Puss och haj!
 



image100