WORKOUT

Nu drar vi ner och tränar. So long!


Inspector gadget



Den här sitter Tommy och spelar för mig nu. Han tyckte att jag skulle berätta det för er och göra den till dagens låt. So there you go!

:)

NY PROFILBILD

Tjoo. Hoppas allt är bra. Här är det toppen. Har jobbat min första dag och nu sitter jag i Nol och myser :) Har egentligen inget intressant att berätta direkt mer än stt jag har bytt profilbild. Det ni! Ser lite ond ut, men det är jag ju!
Mohaha

LUGG ELLER INTE LUGG, DET ÄR FRÅGAN

Min lugg har gått och blivit pretty long om man säger så. Nu är frågan, klippa igen eller inte? Jag vet inte ritkigt, just nu kör jag mest på snelugg sålänge, men jag gillar ändå det där med lugg. Jag vet inte...



Klippa?


Eller inte klippa?  


Tears



Dagens låt blir den här.

Rush - Tears


Slappsöndag

Hallå där! Här sitter jag, och är på toppenhumör. Vaknade senare än vad jag skulle gjort i morse så jag hann inte med någon pw men nu är jag iaf färdig och väntar på att världens bästa Tommy ska komma hem! :D Han har varit borta i massa dagar så jag har längtat ska ni veta. Och nu kommer han snart :)

Annars händer väl inte så mycket idag. Vi ska kolla på den andra filmen som vi inte orkade se igår och sen vet ja inte mer. Jag har inte tänkt att göra många knop helt enkelt :P Men idag får jag slappa, eftersom jag börjar jobba imorgon. Man får ju se till att njuta av den sista ledigheten nu!



 

Mysvovve!








Åh, hon är så himla mysig när hon bara kryper upp i knät när man sätter sig på golvet. Mysvovve! På sista kortet ville visst lillasyster mysa hon med. På tal om Nikki behöver hon gå ut nu, och sen är det nog dags för både henne och mig att sova.
Så godnatt på er, hoppas ni har en mer händelserik lördagskväll än vad jag har haft.
Talk to you tomorrow.

Kisses


FINA FINA WHITNEY HOUSTON

Åh, vem är inte glad att hon är tillbaka? Äntligen. Whitney Houston är äntligen tillbaka. Och tydligen med besked! Har saknat hennes underbar stämma faktiskt. Enligt mig har hon världens vackraste sångröst. Ååh, jag vill ha hennes nya skiva, Nu!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/recensioner/article5712775.ab


Vacker är hon också!


My love is your love, savin' all my love for you, when you believe, I will always love you... Listan på underbar låtar kan göras lång. Åh, den som ändå kunde sjunga som henne!


Hm

Vet inte om det bara är min dator eller om det inte funkade att ladda upp videon. Hm. Jaja, egentligen är det väl skitsamma. Kan ni inte se den tycker jag att ni får lyssna på den på youtube, spotify, eller på nåt annat vis. Jag bryr mig inte, bara ni gör det. Jag själv ska avnjuta den i min Ipod hade jag tänkt.
Linda sundblad - Back in time alltså!

Do it!

Back in time



Dagens låt blir den här. Bara för att den är så jävla bra. Sitter och diggar till den just nu. Tröttnar aldrig heller.

Linda Sundblad - Back in time

Today I look like this







Inget speciellt direkt. Orkade inte riktigt göra något med håret efter inpackningen heller.

Lördagkväll!

Tjenna! En film senare är jag tillbaka! Vi såg som sagt bröllopsduellen, helt okej film. Ganska lätt sådär, om ni förstår. Såna filmer gillar jag. När man inte behöver tänka så mycket ;P
Vad har jag mer gjort idag då? Hm.. Jag vet inte riktigt... Jag har gått ut med Nikki några gånger, gjort hårinpackning, bråkat med lillasyster, handlat mat, lagat mat, och ja, lite såna grejer. Inget speciellt viktigt, men jag har ändå haft fullt upp hela dagen. Nu ska jag se till att lillasyster kommer i säng dock, det är änna dags! Och sen ska väl jag också se till att komma i säng rätt snart antar jag, lika bra. Gick och la mig tidigt igår också, fast dcet var fredag, men what the heck. Varför inte liksom? När jag ändå inte gjorde något vettigt?

Är faktiskt lite på partyhumör ändå, var ett tag sen. Men det får bli när jag har fått lön. Då jäklar ska det festas! :D


Lördag och bröllopsduellen

Tjena! Jag har inte uppdaterat på hela dagen, dåligt av mig! Men tro det eller ej, jag har faktiskt haft en del att göra! Nu har vi nyss ätit Tacos här iaf (made by me, fantastiskt va?!) och ska sätta oss och mysa och titta på film. Hyrde två stycken förut, får se om vi orkar titta på båda ikväll. Först ut är iaf bröllopsduellen! Jag skriver med ganska stor sannolikhet lite senare och berättar vad jag tyckte.

Vi hörs då!
Puss och kram

Seg...

Goddag! Shit vad seg jag är idag alltså. Vaknade vid typ kvart i 12 av att jag fick sms. Då hade jag sovit över 11 timmar. Herregud! Jaja, jag behövde väl det antar jag. Men jag känner att jag inte riktigt har kommit igång nu när jag vaknade så sent, lite jobbigt. Sitter fortfarande i myskläder och bara chillar runt här hemma. Det enda vettiga jag har gjort är väl att ta med mig Nikki och lämna anställningspapper till nästa vecka. Börjar ju jobba på måndag, äntligen.
Ska jobba dubbelt en vecka, och sen fortsätter jag med ett av jobben i ungefär en månad. Ska blir skönt att äntligen göra något på dagarna.
Om någon timme eller så ska jag träffa Linnéa :) Men jag får se till att inte vara hemma för sent för sen ska Ellinor hjälpa mig med lite grejer. Det är i stort sett bara det som händer idag. Hade tänkt att göra hårinpackning och klippa luggen och så lite idag, men jag skippar nog det och tar det imorgon istället tror jag. Då ska jag vara hemma med min lillasyster nämligen.

Nej nu ska jag se till att få på mig lite kläder tror jag! Ha det super!


En poäng till mig!






O ja, vad har jag hittat om inte Tommys sliderör somhan har gått och letat efter och ojat sig över att det har varit borta så länge. YES! En poäng till mig :D

Torsdagendentjugosjundeaugustitvåtusennio (Är jag knäpp eller?)

Hejsan :)
Har haft en jättemysig dag idag! Det gick sådär med att somna i morse, men jag hann sova en halvtimme till iaf. Sen gick jag upp och gjorde mig i ordning och gick ut med Nikki, innan Tommy kom och hälsade på mig under sin lunch :) Sen drog jag in till stan med Linnéa! Vi hade jättemysigt, såg till att få gjort massa praktiska saker, kändes ju nästan vuxet där ett tag! Men Linnis fick gjort bra mycket mer än mig iaf :P
Sen så drog jag hem, satte mig och åt lite framför how i met your mother och vips så sov jag visst! Somnade som en stock och det var tur att jag fick ett sms så jag vaknade, annars hade jag väl sovit hela naten och vaknat typ 6 imorgon!
Men jag tvingad iaf upp mig själv så här sitter jag nu. Har sysselsatt mig med att läsa SOLO, måla naglarna och sånt mys som så sällan blir av:)

 
Ett av ställena vi besökte


Söta Linnéa och så jag. Vi var lite tjuriga ett tag :)


Vi besökte kronhusbodarna :D


Hemma och mys med SOLO, nagelstärkare och sms



Godmorgon!

Hej på er! Jag är uppe tidigt idag! Gick faktiskt upp med Tommy och passade på att åka hem när han åkte till jobbet så jag skulle vara hemma i tid. Tror jag ska läga mig, läsa SOLO och försöka sova någon timme till nu innan jag går upp och äter frukost, kilar ut med Nikki och sen sticker och söker jobb! Sen ska jag träffa Linnéa :)

Igår var vi ju och tränade förresten! Det var faktiskt kul och nu ska vi köra minst en gång i veckan, gärna mer. Styrka då alltså, sen ska jag cykla och gå och springa och sånt också förstås!
Tyvärr känner jag ingen direkt träningsvärk idag, än så länge, men lite trött i kroppen är jag allt!

Nej, sova var det nu en liten stund ja!
Puss!

Lösning

Okej, nu gör vi såhär. Jag försöker lugna ner mig lite, det är inte helt lätt vill jag lova. Men nu har jag iaf mailat pappa, så förhoppningsvis kan han hjälpa mig. Medans jag väntar på svar så åker jag hem, gör mig iordning, drar till Linnéa och åker direkt från henne till frihamnen sen. Hm, blev det rätt nu? Jag tror det. Shit asså, jag blir så sjukt rörig när någonting inte blir som jag tänkt mig. Då blir allt fel helt plötsligt.
Men nu ska jag försöka se det från den ljusa sidan. Jag hinner träffa Linnéa mer än innan. Och jag kan ta ut all min aggression för det här när jag tränar ikväll!
Och i värstavärstavärsta fall får jag väl göra så att jag mailar in CV:n och sen åker dit och pratar med dom och säger att jag har gjort det. Det ser ju liksom bäst ut om man kommer dit och snackar lite för sig. Okej, så gör vi. Har jag inte fått en annan lösning fram tills imorgon så gör vi så. Okej?

Japp, nu har jag bestämt mig.

UNBELIEVABLE!

Det här är bara inte sant. Sitter och ska lägga in CV:n på Tommys mp3, som får agera usb-minne för dagen. TROR NI ATT DET GÅR ELLER?! Vafan är det här?! Någon måste skoja med mig! Kommer det här ALDRIG att bli av?! Eftersom jag inte har någon telefon kan jag inte få kontakt med Tommy så att han kan berätta varför det inte funkar. Inte kan jag få tag på någon annan heller!
Nu tänker jag maila jag min far, och kollar om han kan hjälpa mig. Hoppas han svarar! 

Jag blir galen på det här alltså! Här har min syster ansträngt sig, för min skull, och hittat ett jobb som skulle passa mig och som inte är HELT omöjligt att få, och då händer det här. Vafan, när jag äntligen ska bli vuxen!

JAGBLIRGAAAALEN!

Things to do

Hej hej! Nu är jag vaken och ska  kila iväg om en liten stund. Idag har jag lite grejer planerade: Först dra hem och skriva ut cv:n. Sen in till stan, söka jobb, sen hem och till Linnéa, sen till frihamnen för att möta Tommy och dom och sen till Nol för att träna. Jaa, jag hoppas bara på att jag hinner med allting! Ett jäkla flängande blir det, men jag trivs ganska bra med det faktiskt. Det ska bli en rätt rolig dag.
Litd småorolig för att träna med grabbarna ikväll dock. Jag är svagast i världen och det är skitlängsen jag tränade styrka. Så ja, lite rädd är jag faktiskt. Men det är bara att bita ihop och göra det, för jag har bestämt mig för att börja nu!

Puss!

Godnatt!

Har tillbringat kvällen med att titta på Linas kvällsbok (sjuuuukt rolig och pinsam film), åkt en sväng till Jerry och bara myst. Men nu bli det sängen. Imorgon ska jag - En gång för alla, försöka lösa den här skiten med CV:n. Men först lär jag ju skriva här, så vi hörs då!
Godnattpussar!

HIMYM

How I met your mother har precis börjat och Tommy är fortfarande ute och tränar! Kata-fucking-strof!



Today I look like this



2 years later

Haha, är det bara jag som har lite svårt att fatta att det här är jag? Åh herregud.




Tisdag

Hej och Hallå! Gick upp vid 10 i morse och tog en powerwalk på 45 min. Skönt och välbehövligt. När jag kom hem igen mådde jag dock illa igen tyvärr. Men det berodde säkert på att jag inte hade ätit frukost än gissade jag så det gjorde jag och nu känns det faktiskt bättre! :) Sen har jag suttit och spelat lite gitarr, det var ett tag sen jag bara satt och spelade för mig själv. Mysigt mysigt.
I eftermiddag blir det väl att åka hem till Tommy och fixa det där med CV:n. Kom på att jag kan fixa klart allting där och sen ta med det på ett usb-minne hem och skriva ut. Smart va! :P Men det blir senare som sagt. Tills dess ska jag nog passa på att packa upp från Uppsalaresan och sådär. Sånt är jag riktigt dålig på att ta tag i.

Puss!


Mina fina! Har förresten beställt hem två ställ till så att dom ska slippa stå sådär. När jag har möblerat om ska t.om. en av dom få hänga på väggen!  :)

Dags att krypa till kojs!

Har försökt förstå mig på det där problemet jag hade ett tag nu, men det går inte. Webcamen har jag dock äntligen börjat förstå. Den är speciell den här datorn förstår ni, riktigt speciell... Imorgon får jag väl se hur alting löser sig, i värsta fall för jag använda lösningen jag skrev om förut. Och om jag ändå inte har nått för mig imorgon ska jag passa på att gå ut och gå en långpromenad alternativt ta en springrunda på morgonen tror jag. Och då är det väl dags att lägga sig och nana nu! Vi hörs imorgon!


Fröken dubbelmoral

Nämen, nu får jag ge mig. Så sent som idag klagade jag över Kissie, Dessie och dom där som äter pyttelite och sen skriver i sin blogg hur pyttelite dom har ätit. Några timmar senare skriver jag själv att jag har ätit två gånger på hela dagen. Inte alls av samma anledning dock, om jag får gissa. Jag är sån, glömmer ofta av att äta. Det är bara sån jag är helt enkelt!
Men iaf, det var dåligt av mig. Sorry! Skärpning Natha!


Trouble!

Okej, vill ni veta hur det ligger till? Jag var hemma hos Tommy för att skriva klar och skriva ut min CV ni vet eftersom jag själv inte hade nån skrivare. Det funkade inte. Ikväll åkte jag hem och skulle skriva ut det hemma där jag nu har fått skrivare. Det funkar inte. Den här himlans datorn vägrar öppna dokumentet. Ååååh, vad är det här? Jag vill gå dit och söka jobb så fort som möjligt, och inte sista dagen! Ska jag nu behöva åka hem till Tommy imorgon igen, fixa i ordning allt där, och sedan få tag i någon som kan skriva ut den här skiten åt mig? Åh herreminge!
 Till råga på allt mår jag illa! Sådär spyilla ni vet? Hoppas det beror på att jag bara har ätit två gånger idag. Fast jag har ju inte varit hungrig heller.
Åh, ibland är det inte lätt.

Skvallerbloggar

Shit vad många skvallerbloggar det har poppat upp då! Bloggkommentatorerna är väl dom mest kända, men det finns ju massa, lite mindre också. Kolla bara här:
http://gossipheaven.blogg.se/index.html
http://nbitchie.blogg.se/
http://falsksanning.blogg.se/

Gaalet! Men kanske lite roligt?

Ett tips till!

O ja, jag har mer på lager. Såg hos http://naztysbunny.blogg.se/ att man nu kan få en gratis fotobok hos från Fuji om man bloggar om det! Jag tycker det låter som en grym idé, så jag ska nog banne mig hoppa på och ansöka! Vet inte riktigt vad jag ska ha med för bilder än. Antingen kanske man ska göra en från studenten, en med kompisar eller familjen, eller kanske en med Tommy? Eller varför inte som present till någon? Jag vet inte riktigt, det tål att tänkas på! Dom har lite olika förslag på hemsidan, så jag får väl titta mer där. Ett grymt tips är det iaf tycker jag!
För att fylla i en egen ansökan, klicka här: http://www.fujidirekt.se/blogga/!

:)

Tips från coachen!

Vill ni ha ett litet tips? Här kan man skicka gratis sms: http://www.smslandet.se/?r=26373. Funkar skitlätt. Var medlem där när jag gick på typ högstadiet, och nu när inte min mobil funkar kom jag på att jag nog fortfarande var medlem. Och javisst! Jag kan skicka sms, men kan inte få svar på dom, men det är en bra lösning iaf :)

Idag saknar jag

Ja, det gör jag. Jag saknar Linnéa, och resten av  mina pantertanter såklart!. Jag saknar Isabell. Jag saknar Lollo.Jag saknar sommaren, redan innan den är helt slut. Jag tror t.om. att jag saknar skolan. Jag saknar Andreas. Robin! Jag saknar småland. Jag saknar Tjörn. Ja, jag skulle nog kunna hålla på hela dagen med att lista saker jag saknar.
Fan asså, jag blir helt handikappad utan min mobiltelefon.


ANTISTRESS

På ICA i Uppsala hittade jag och Tommy en grej som vi bara var tvugna att testa. En dricka som hette antistress. Det var en nässeldryck som skulle minska stressen. Om den gjorde det vet jag inte, för jag klarade bara av att dricka en halv klunk eller något. Den smakade helt enkelt PYTON.








Drömskor

Åhh, vet ni vad? När jag var i Stockholm med pantertanterna i Juni hittade jag ett par skor som jag bara inte har kunnat släppa sen dess. Dom är väl egentligen inte sådär jättespeciella, och dyra är dom inte heller, men just nu köper jag ju i stort sett ingenting till mig själv så jag kan inte med att köpa dom. Men dom är förbaskat fina. Iaf, nu när vi var i Uppsala hittade jag dom igen! Och det fanns maaassa kvar. Ååååh, jag är bara så galet kär.




Är dom inte underbara så säg!

Yoo!

Godmorgon godmorgon! Sitter här med min CV och tänker som en galning. Ska ju ut och söka jobb lite senare idag och då måste jag ju verkligen se till att marknadsföra mig själv, vilket är typ det svåraste som finns. Därför får jag ägna en liten stund åt det om man säger så. Men jag kan ändå inte skriva ut förrän Johan vaknar för han måste hjälpa mig så jag går och käkar lite frukost sålänge!
Vi hörs sen!

Night

Nu är det dags för oss att krypa till kojs och sova här. Imorgon börjar verkligheten igen. Tommy ska jobba och jag ska söka jobb. Är lite smånervös, men det ska nog gå det med! Vi hörs imorgon! Sov gott ♥


Bild från igårkväll när jag gosade med Nikki som jag hade saknat som en galning

Godnatt!

Bilder från Uppsala



Day 1 - Mot Uppsala!


Tommy på bussen. Först var han vaken...


 ...Sen somnade han visst!





Day 2 - Onsdag
Vi tog en tripp till Stockholm där vi myste, gick runt och kollade i affärer, och sen träffade världens bästa Olov! :)











Day 3 - Torsdag
Vi drog ut på stan och gjorde Uppsala helt enkelt! Promenerade, kollade affärer, fikade osv.























Day 4 - Fredag
På dagen var vi i stan och på kvällen skulle vi egentligen ha gått på bio tillsammans med Sabine och Erik, men biljetterna till filmen var slut så vi stack hem till Sabine och Erik och spelade spel, gjorde microkola och käkade Ben and Jerrys istället :)


























Day 5 - Lördag
Hemresa :(







Sådärja, der blev en del!



Hemma!

Heeej! Nu är jag hemma igen! Eller jaaa, egentligen kom jag hem igårkväll, och nu är jag inte alls hemma, utan hos Tommy, men ändå! Sitter och lägger in lite bilder från veckan som jag ska visa er om en stund. Sålänge kan jag säga att jag har haft det underbart! Vi hade några riktigt supermysiga dagar i Uppsala! :)


Right now




Framme i Uppsala!

Hej där! Nu är vi framme i Uppsala. Åkte tidigt i morse och kom hit strax efter 6. Sen har vi handlat, åkt hem till Erik och ätit. Nu tänkte vi kolla på någon film inna jag och Tommy drog hem till Sabines lägenhet. Imorgon blir et nog Stockholm! Vi hörs när vi hörs hörrni!
Puss

Favorit i repris

Dagens låt: Fuck you med Lily Allen. Lätt!


In the Summertime






Usch, nu börjar sommaren verkligen lida mot sitt slut. Jag.vill.inte! Den här sommaren har verkligen varit great! Visst, hade jag fått välja hade jag gärna jobbat lite mer, men ändå. Fattigaste sommaren på länge, men också den härligaste!
Åh, snälla snälla snälla sommar, stanna kvar lite till! Jag vill inte ha höst! Inte än på läääänge!

Kom ihåg


Gud, så rörig som jag är så känns det som att jag kommer glömma massa grejer. Speciellt eftersom jag ska upp tidigt. Vi åker hem till mig imorgon bitti vid 7 tiden så jag kan packa, och förhoppningsvis gå ut med Nikki innan vi kilar mot centralen. Under tiden som jag är hemma måste jag:

♦Ladda Ipoden
♦Ladda kameran
♦Ladda mobilen
♦Hitta en ny bok att ta med
♦Leta upp min lockspray
♦Packa!
♦Glöm för guds skull inte Silverschampoot!

◊Gå ut med Nikkus?


Hm...Är det verkligen allt?
Jag kommer glömma något, jag bara känner det på mig! Åh, nej. Tur att jag har min hjärna med mig iaf. Han får hjälpa mig att komma ihåg allt.

Trip

Halli hallå! Jag är nog världens snabbaste eller nåt! Blev klar på jobbet idag, och inte bara klar utan klar tidigt! Redan strax eftre 12 var jag redo att åka hemåt! Känns skitbra, för imorgon åker jag och Tommy på en liten spontanresa upp till Uppsala! Ska tillbringa några dagar där innan vi åker hemåt igen. Ska bli supermys, jag har faktiskt börjat gilla Uppsala och Stockholm lite. Och så får jag ju träffa kära systeryster lite! Tyvärr blir det inte så mycket, för hon jobbar och så, men ändå :)
Vi åker från centralen vid halv 10 imorgon bitti och är framme någon gång på eftermiddag/kvällen.

Nu blir det 2 ½ men!

Smycke

I veckan fixade jag också klart ett halsband jag hade börjat med innan. Så nu hänger det så fint i fönstret på mitt smyckesträd!





Me like :)

Tillbaka!

Hej allihopa, nu är jag tillbaka igen! Har haft en helg på landet med kräftskiva och sånt! Sitter just nu hos Tommy, fast han är och spelar innebandy så jag är själv. Håller på att uppdaterar mig hos bloggar och sånt där. Det tar allt sin lilla tid. Blir nog en ganska tidig kväll ikväll, ska upp och jobba imorgon och får åka tidigt härifrån. Har äntigen haft några dagars jobb nu igen, det känns skönt. :)
Vad höll jag på med annars förra veckan då? Hm, städade framförallt! Körde en riktig storrensning på mitt rum och dammade som aldrig förr dessutom! Så nu är det så fint så fint! Ska försöka hålla det i mer än en vecka den här gången bara... :P

Här är lite av dagarna som gått i bilder:



















Vi hörs lite senare!

Pussi!

Tjoo

Hej hej! Tog ett tag att komma hem idag så vi ska dra så snart vi är färdiga. Jag får skriva mer när jag kommer hem helt enkelt, för nu blir jag utan internet tills på söndag. Nu väntar kräftskiva! Kvällen till ära har jag en av klänningarna från Sicilien på mig :) Ha en superbra helg så hörs vi när jag kommer hem!
Pusspuss och kramkram

See ya!


Tjoo. Tittar bara in lite snabbt för jag måste gå och lägga mig ganska bums. Ska bara packa och grejer. Kommer med största sannolikhet tillbaka imorgon eftermiddag igen dock. Har jobbat ikväll och ska upp typ 6 imorgon och iväg och jobba igen så det är därför jag är lite småstressad. Sen efter jobbet ska jag hem till Tommy, göra mig iordning och sen åka iväg till landet på kräftskiva serrni. Därför måste jag packa och sånt ikväll med, och ringa Tommy och kolla massa grejer. Sen måste jag städa undan alla grejer som ligger på min säng och sen ska jag äntligen sooooova :)
Men vi hörs imorgon hörrni. Då ska jag uppdatera om det senaste, haha.
Ha det godis!

Puss!


<3




Nu har jag fått nog av Gossip Girl för en stund. Ska gå ner till my Love en liten stund och mysa istället. Det slår allt.

Sådärja

Hoppas det funkar nu. Den här får duga sålänge iaf.

Tjoo

Jag stannade visst här. Det bara blidde så liksom. Nu är Tommy och tränar så jag har hittat tillbaka till Gossip Girl igen. Pysslar med bloggen lite gör jag också, har iaf bytt ut headern. Ska nog göra det snart igen dock, är inte nöjd med den. Men jag behövde bara byta ut den andra som var ca ett år gammal.



Later!

Vet ni vad jag kommer sakna mest med gymnasiet?

Det här:













Jag är jätteglad att äntligen ha slutat, även om jag kommer sakna mycket. Och det här kommer jag sakna allra mest. Att få stå på scen. Speciellt med världens bästa ensemble (sista bilden) .

Finally

Oh yeah! Efter typ en månad så är äntligen min visningsbild tillbaka! Nu ska jag bara ändra den och göra den stor också :) Men TJOHO! :D

Paus

Nu tar jag en paus från GG. (Vill ni också kolla, klicka här: http://ch131.com/ ). Håller på och gör ett litet kollage med massa blandade bilder ifrån sommaren. Funderar på att göra om designen på bloggen också, men vi får se. Kanske tar och åker hem istället. Nu ska jag fortsätta med bilderna!
Love

Höst?

I många av bloggarna jag läser skriver dom att dom längtar till hösten. Jag förstår det bara inte. Det kanske bara är jag som inte längtar, eftersom jag vet att jag inte kommer kunna köpa några underbara höstkläder, men ändå! Hallå, det är sommar. Det är den vi har väntat på hela året ju! Njut för tusan!





Back to GG

XoXo

Men hallå, kom på världens bästa sysselsättning, för iaf början på dagen. Gossip girl season 1!
Tjoho!

Gift

Kolla vad jag fick från Italien!


Det ligger någonstans i tvättkorgen nu och väntar på att få tvättas så jag kan använda det sen :)

Frisk!

Hej! Nu är jag frisk igen! Eller ja, nästan iaf. Jag är snuvig och så fortfarande, med ingen feber längre! Dom senaste dagarna har jag mest roat mig med att ta det lugnt, nästan dö av uttråkning och försöka bli frisk. Och det funkade ju.
Vad har hänt annars då?
Mamma och co har kommit hem! Äntligen. Dom kom hem i lördags kväll så då satt vi mest och myste och jag fick höra allt om Italienresan. Och igår hyrde vi i taket lyser stjärnorna. Har velat se den jättelänge, eftersom jag läste boken för några år sedan. Den var bra, men inte alls som jag hade väntat mig. Det var massa skillnader från boken, men som sagt, bra var den iaf. Sen på kvällen åkte jag till Tommy, där jag sitter nu. Funderar dock på att åka hem snart. Han skulle träna massa och hålla på idag och då vill inte jag vara ivägen liksom. Vi får väl se. Det värsta är att jag inte kan få tag på någon eftersom min mobil inte funkar och Tommy har ingen hemtelefon. Så that kinda sucks. Får försöka utnyttja Patriks mobil när han vaknar (om han nu gör det någon gång?).

well well, vi får se hur det blir.



So long.

It sucks

Jag är sjuk och min mobil funkar inte. Kinda sucks faktiskt. Nu ska jag försöka sova igen, det har inte gått så bra under dagen.

Ciao!


     

Sommar <3


Äntligen besvarade någon mina böner! Sommaren är inte slut än! Nu skiter jag i hur varm jag är och om jag möjligtvis har feber, jag ska ut och njuta av solen. Vem vet när den försvinner igen?



Jag och Sabine solar vid poolen på Sicilien med min fina Ipod mellan oss.


Tuddiluuu

Hallå hallå! Sitter och kollar på våra bästa år igen :D
Här hemma har vi varit lite sjuka dom senaste dagarna. Det började med att Tommy fick ont i halsen och grejer i måndags och i tisdags kom han hem med feber, stackarn. Så jag sa till honom att han var tvungen att vara hemma från jobbet igår, så det gjorde han. Jag fick dock lite feber igår jag med, men det gick över ganska fort tror jag. Ska kolla sen, men jag tror att det är bättre idag. Dethoppas jag verkligen att det är iaf, för i eftermiddag ska jag möta upp Tommy i stan för lite shopping. Bara för hans del, men ändå. Shopping är ju shopping! Jag är inte den som är den! :P

Annars ska jag nog städa lite idag, och försöka dra nytta av solen förstås. :) Men det gör jag ju vare sig jag vill eller inte när jag går ut med Nikki (som kom hem i tisdags kväll! :D) sen.

Nu ska jag fixa lite frulle.

Pösshaaj


Sol på Sicilien

TennisNatha!


När vi var på Sicilien för några månader sedan spelade vi en del tennis. Kolla in tennisproffset!










Haha, kanske tennis vore något för mig? Njaae, i doubt it.


Hangin' in there


Okej då, med en bra bok, min gitarr, lite glass och tv klarade jag mig faktiskt igenom söndagen!

Lonely

Hej igen. Sitter och kollar på 7th heaven och letar jobb, älskart. :)
I söndags var jag verkligen världens ensammaste kändes det som! Jag vet inte varför, men jag har väl liksom vant mig vid att ha folk omkring mig hela tiden så det kändes så fruktanvärt tomt. Linnéa kom och gjorde mig sällskap lite, men när hon gick blev det ju bara ännu mer tomt :( Var tvungen att sätta migoch titta på en film helt själv (vilket jag verkligen AVSKYR). Inte ens min lilla vovve hade jag hos mig. Men hon kommer som tur är imorgon bitti :) Då har jag åtminstonde henne här. Och igår kom både Ellinor och Tommy hit. Men nu är jag ju lika ensam igen. Ååh, förstår ni varför jag letar jobb? Alla andra jobbar ju och har inte tid att träffas förrän på eftermiddagarna.
Nåja, så är det. Tillbaka till jobbletande

Halli Hallå!

Ursäkta för min frånvaro! Har inte haft nåt intressant att skriva direkt oh ett sjuhelsikes segt internet. Men jag kommer igen, det kan ni lita på! Ska bara kolla på våra bästa år först :D (Det är äkta hatkärlek!)

Puss på er!

Lycka

På senaste tiden har allting lättat så himla mycket. Jag är inte lika trött längre, sover inte alls lika länge och jag har börjat med Yoga. Men framförallt så är jag gladare. Kanske inte så att det är någon märkbar skillnad för någon annan, men för mig är det det. Jag trivs så fruktansvärt bra nu. Visst finns det saker som inte är toppen, det gör det jämt, men det styr inte. Dom glada sakerna överväger faktiskt lite nu. Jag har världens finaste människor runt mig dessutom. Egentligen är jag nog extremt lyckligt lottad.
Jag vill att det alltid ska vara så här. Jag vill inte känna någonting annat än lycka. Aldrig någonsin. Men jag vet att det kommer ha sitt slut, såna här perioder fortsätter inte i all evighet tyvärr.



Men just nu, i det här ögonblicket så är jag lycklig.

Yes man!

Vi kollade som sagt på Yes man. Lite seg i början, men sen sjukt rolig! Jim Carrey är ju ett ganska säkert kort. Jag satt iaf där med favoritchipsen och favoritkillen.
Ikväll var jag lycklig.







Det är så det ska vara helt enkelt.

Filmmys!

Maten var mumma och efterrätten likaså. Nu blir det filmmys med Yes man



Vi höres.
XX

Tjoo

Hallåhallå! Tänkte bara visa att jag lever efter gårdagen. Blev en väldigt lyckad kväll faktiskt, och jag kom i säng redan runt 12 tror jag. Känns braaao. Skulle egentligen jobbat idag trodde jag, men det blev inte så. Men,men, så är det.
Istället för att åka hem och sitta helt ensam stannar jag kvar i Nol och kör en filmkväll, och så åker jag hem imorgon istället. Är helt ensam en vecka till nu, för mamma och co har dragit till Italien. På onsdag kommer dock Nikki till mig iaf, så jag får lite sällskap! :)
Så ligger det till iaf! Nu ska jag och Patrik börja med maten (lövbiff och bandspaghetti!) så inte Tommy blir arg när han kommer hem :O Tihi, vi hörs nog senare!
Puss!