D.O.G

Hallooo.
Nu har jag börjat skolan igen. Det känns...helt okej faktiskt, kanske t.o.m. bra. Nu går ju Linnéa i min klass också, och det har jag längtat efter jäääättelänge! Inte hunnit se om klassen är bra eller dålig än, men än så länge verkar det bra iaf, och dom flesta är ju faktiskt från min klass :)

Var i stan med JHH efter skolan idag, och det var väldigt trevligt. Många trevliga samtal och några nya armband blev det :) JHH är typ världens bästa att prata med! :D

Jaao, tror faktiskt inte att jag orkar skriva särskilt mycket mer för idag. Ska strax gå och laga mig lite mat, vegetariskt blir det idag! Mums :)
Ha det underbart! // Nath ♥

Depend on God

Hola amigos!

Hola. Haha, har änna vant mig vid att prata spanska nu, när Carlos jobbar samtidigt som jag. Han är från Chile, så jag passar på att öva lite när han är där ^^
Sista dagen på jobbet imorn, kommer kännas fett skumt. Idag var jag lite trött på det för jag hade asont i huvudet, men jag tror knappt att jag kommer vilja gå hem imorgon! Eller aa, jag kommer ju vilja gå hem iofs, för Krille kommer ju, men jag vill nog liksom inte lämna det på nåt sätt. Skumt värre.

image21

Mamma, Christer och Julia var i Danmark igår, så jag gick dit för att gå ut med Nikki. När dom kom hem fick jag värsta fina halsbandet! :) Väldigt Ugly bild, men här ser ni kanske lite hur halsbandet såg ut iaf.

Jaja, nu börjar jag bli lite hungrig, har ju inte ätit på 7 timmar. Lika bra att gå och göra lite mat.
Puss!

Summer of '07

Yo. Tänkte änna att det börjar bil dags igen. Som säkert ingen har märkt så har jag haft ett uppehåll i sommar. Inte orkat eller känt för att skriva helt enkelt. But anyway, here we go again.

Sommarn har vart rätt soft, lite tråkig emellanåt bara. Kan faktiskt inte säga att jag har hittat på särskilt mycket. Eller aa, jag har ju varit på arvikafestivalen och way out west, men det är typ allt. Annars har jag liksom bara varit och träffat kompisarna och Krille ungefär. Fast nu jobbar jag ju då... inne på fjärde och sista veckan nu, blandade känslor inför det. Ska bli jäkligt skönt att vara ledig, men samtidigt är det faktiskt inte så illa. Ett helt okej jobb ändå, och alltid skönt att tjäna pengar (...även om det inte är särskilt mycket) Har tänkt lite på det, och jag tror faktiskt att jag skulle kunna tänka mig att ha det som extrajobb, och kanske sommarjobb nästa sommar också. då får jag ju faktiskt mer betalt. Jaja, Vi får se hur det blir med den saken.Vissa gamlingar kommer man ju typ sakna, dom är bara såå gulliga! :D
Men iaf, skönt med lite ledighet igen ska det allt bli!

Är ledig i kanppt en vecka innan skolan sätter igång igen. Är faktiskt ganska positiv till det här årets skolstart eftersom Linnéa ska börja i min klass!!! :D:D
dessutom kommer jag få läsa mer musik, och jag behöver aldrig läsa histoia i hela mitt liv igen (Tack Gud!).

Och på torsdag blir det fotboll :D Har aldrig varit ett fotbolls-fan, men ser fram emot det väldigt mycket. Och då kommer Johanna äntligen att vara hemma!! :D:D Finally.
Åh, nää, jag längtar faktiskt lite till jag slutar jobba har jag kommit fram till. Men faktum är att jag jobbar fortfarande, och nu börjar tiden rusa iväg alldeles för mycket för att jag ska orka imorgon känner jag. Blev rätt sent inatt, och ska ju faktiskt upp vid halv 7 imorn.

Så, Goodnight folks :)