Always look on the bright side of life

Nämen hejsan. Det var inte igår! Här sitter jag och ska skriva klart en labrapport, så det är klart jag hellre skriver här istället! Mjaa, och så verkar det inte riktigt som att det går att öppna den bifogade filen heller. Ooops... Jag som hade lovat att maila den ikväll. Illa! Det är så sjukt dåligt, för i skolan har vi den nyaste versionen av word (som btw SUGER) så ibland funkar det inte att öppna grejer hemifrån. Sjukt dåligt alltså.
Åhh, jag är förresten ganska glad idag för min skolvecka är över! Imorgon ska jag på bokmässan, vilket jag älskar! Jag ska bara vara där några timmar för sen ska jag möta upp pappa så ska vi fixa nytt leg åt mig. Och sen på eftermiddagen kommer Sabine heem! :D Dessutom är det Håkan på Liseberg på kvällen, som vi självklart ska gå på! Snacka om bra dag. Kickass! :D



Du kanske tycker jag verkar borta i tankar. Oooohoo det kanske stämmer ♥


Ååååh vad det inte funkar med den där dumma filen! Jag antar att jag får skicka ett mail till min lärare och försöka från Sabines dator imorgon istället. Kul att sitta och plugga imorn då. SUCK.
Då sätter jag väl mig och gör nåt roligt nu istället då innan idol börjar, typ pluggar religion. :) (Snacka om att låta nördig) Men jag har ändå missat träningen tror jag.

Just det ja, om nån skulle vilja veta så är min rygg mycket bättre! Jag känner bara lite nu :) Tjoho!  

Nää, religion och Moneybrother. Ljuv musik!

Pösshaaj

Har jag nämnt att jag gillar Lars Winnerbäck?

Lars Winnerbäck - Tidvis

Tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat
ditt huvud mot mitt bröst

*
somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland
när jag inte ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat
ihop nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar
sakta lossna från mitt liv

*

jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

jag har saknat din röst
nu har du en ny ännu
okända nätter ruvar
i väntan på att gry




Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Ska gå upp rätt tidigt imorgon och fixa resten innan jag åker till skolan. Ha en bra helg!
Godnatt!




Time will tell

Vet ni vad som rockar? Jag har inte lika ont i ryggen idag! Visst har jag ont, men inte hela tiden sådär jättejätteont. Det är väl ändå ganska grymt tycker jag. Det måste ju betyda att det går åt rätt håll, och om jag fortsätter att vila så borde det vara borta snart. :D

Tyckte Idol idag var rätt bra, men jag blev lite sur att han Emil inte gick vidare bland dom 10 sista. Han var ju LÄTT bäst. Hästlängder bättre än både tjejen och... pojken som gick vidare! Men men... You can't always get what you want som Mick Jagger hade sagt.

Imorgon direkt efter skolan åker jag till Slageryd som ligger i Smålands skogar. Har inte varit där på jättelänge och har verkligen saknat stället. Och jag har lovat mormor att komma dit snart så. Dessutom ska det bli skönt att bara ta det lugnt. Sen hoppas jag självklart att det hinns med att träffa iaf Jens också såklart!
Jaa, och landet betyder självklart inget internet, vilket innebär att ni inte lär höra av mig i helgen. Ta vara på tiden och njut. Haha!

Nu ska jag fortsätta städa här. Pöss

In the valley, were lovers found

Haha, kände verkligen med Laila idag på Idol! När han den där "pavarotti fast med basröst" skulle sjunga! hahaha, åh hjälp alltså. Jag hade ju säkert pinkat på mig av skratt om jag satt där. Nu var det bara nästan.
Och Fredrik från bonde söker frus syster då. Hoho! Lika var dom allt. Haha, Fredrik var verkligen min favvo i bonde söker fru. Men once again satt jag och mamma med kuddarna för ansiktet när vi skulle titta på vårt favoritprogram! haha, Det är så det ska va!


HAHA DETTA VAR SÅÅÅ MITT FAVORITAVSNITT!


Jaja, från en sak till en annan. Våran narutkunskap var inställd idag, det var gött. Det innebar att jag slapp min redovisning! Tjohoo. Dock skulle vi arbeta med några uppgifter som jag inte har fått... Knepigt.
Min rygg är inte bra än heller. Bajsigt är det. Och nu vill mamma att jag ska gå till vårdcentralen. Antagligen eftersom vi ska till mormor i helgen, så jag ska slippa gå och ha ont då. Men det går nog över så småningom säger jag.


Sitter och lyssnar på The tallest man on earth nu. Han är fantastisk. Så fruktansvärt bra. Man blir nästan lite kär när man tänker efter. Den rösten alltså. Och gitarrspelet. Snälla gå in på hans myspace och lyssna på honom och inse hur bra han är!
Här är han -->
http://www.myspace.com/thetallestmanonearth
Och här --> http://www.thetallestmanonearth.se/



Jaha, fler bilder än så fick jag visst inte lägga in för min dator. Men ni fick ju se en snygg en.
Gå in på hans myspace och hemsida nu. Kom igen!

Pyss



Haley's song

Den här tycker jag verkligen att ni ska lyssna på idag, för den är bra. Jag älskar att han faktiskt kan sjunga.




Eminem - Haley's song

Puss

Allergy

Det finns mycket saker jag är allergisk mot. Bland annat folk som redan har börjat använda stövlar. Dom accepterar ju på nåt sätt att hösten är här! Jag vill inte ha höst! Jag vill ha sommar och sol, helst året om! Nej, mina stövlar får allt vänta ett litet tag till. Tills jag verkligen är tvungen, eller bara inte kan vänta längre...

Jag undrar hur det kommer gå att sova i natt. Känns som att det inte finns nåt bra sätt jag kan ligga på utan att det gör ont. Well well. Jag tror jag ska gå och lägga mig nu iaf. Hittar ingen mer info om JJ Thomson, och jag har lite andra saker jag behöver göra. Kolla slutet på legally blonde och läsa bibeln t.ex... Tror vi har religion imorn. Hoppas jag lyckas pallra mig dit iaf, haha.
Men vi hörs gullisar.
Pöss


  

 
Sommar sommar sommar!


Sen måste jag bara säga en sak till. Shit vad min ensemble är underbar. Bästa lektionen på hela veckan, lätt. Man blir så glad av att vara där. Idag var jag piss men alla andra underbara. :)

Godnatt nu då.

In your face

Okej, jag kan skriva något bättre. I ditt ansikte igår var ju fett bra. Magnus Betnér är sjukt grym. Jag diggar honom iaf skarpt.



Hemskheter

Det här kommer inte bli något muntert inlägg direkt. Haha, jag använder typ den här bloggen för att klaga. Jaja, någonstans ska man väl göra det också!
Vi kan ju börja med att det är fruuuktansvärt synd om mig! Har fått tillbaka det där jäkla ryggontet (vilket betyder ingen träning idag IGEN! Jag som skulle fått träning x 2 idag!) och vet för tusan inte vad jag ska göra! Jag fattar ingenting. Kanske har jag fått nån inflammation eller nåt, för det är musklerna jag har ont i. Och ipren hjälper inte alls. Voltaren gör det lite lättare iaf. Jag orkade inte ens hela dagen i skolan idag för att det gjorde så fruktansvärt ont. Ett tag så ont att jag faktiskt ville gråta. Men jag bet ihop, som den kämpe jag är haha.

Jag läste för en stund sen om en 20årig tjej som hade fått cancer och dog i söndags. Fy. 20 år. Fatta. Läste både hennes, hennes fästmans och hennes mammas blogg. Fy vad hemskt. Varför finns den där dumma sjukdomen egentligen? Det är en gåta som jag verkligen bara inte KAN förstå. Om jag någon gång träffar Gud så ska jag fråga det. Såna där grejer kan lätt få mig att tvivla.

Dessutom får det mitt ryggont att verka ganska obetydligt.

Usch.



Afasi & Filthy - Jobb

Just det ja, idag ska ni lyssna på den här låten ju. Gillade den inte första gången men nu älskar jag den. Det är deras charm.



:D

Go me

Tjohej.
Gissa vad jag har gjort idag? Tränat! :) Åh, äntligen! Nu får vi hoppas att jag inte blir sämre bara för det men det tror jag inte. Jag har bara lite ont i ryggen just nu. Och imorgon är det bodypump, shit, jag kommer typ döö, har inte tränat det på en och en halv vecka. Typ ett kilo på varje grej, haha. Nej, så drastiska ska vi inte vara.

Nu sitter jag här och ska hitta lite information om JJ. Thomson. Nån som vet nåt om honom? Isåfall är ni verkligen välkomna att säga till för det jag vet är inte mycket.

Imorn är det demonstration mot FRE- lagen tror jag. Jag vet folk som ska demonstrera där. Själv kan jag inte riktigt säga vad min åsikt är eftersom jag är alldeles för dåligt insatt. Shit, jag måste verkligen börja bry mig igen tror jag.

Förresten så var den där mässan idag skittråkig. Fyfyfy.

Nu ska jag leta vidare! Pösshaaaj

Sensation

Vet ni vad? Det är faktiskt lite synd om mig. Igår kände jag mig bra, men idag har huvudvärken kommit tillbaka. Sånt gillar vi INTE. Fick hoppa över träningen IGEN och sånt gillar vi verkligen inte! Näää, usch och fy.

Imorn ska vi till skandinavium för nån yrkesmässa eller nåt. Tror det är många som ska dit, så man kanske träffar någon man känner. Isabell ska dit åtminstone så då kan ju vi vara med henne hela dagen och det gör ju förhoppningsvis grejen lite roligare. För det verkar rätt tråkigt annars. Men det är ju säkert bättre än skolan iaf. Vi får hoppas på det. =)

Hallåå, vill ni veta nåt sensationellt?! Jag har börjat dricka kolsyrat vatten! Jaa, alltså vanligt, typ Loka! Har aldrig gillat det innan för attd et är så mycket kolsyra och så lite smak men nu hux flux gillar jag det! Hur bra är inte det på en skala då? (...Fast mitt älskade Blue Keld är ju såklart allra bäst.)



Haha, så nu vet ni det också! Känner att jag verkligen ger folk värdefull information här. Faktum är att jag har börjat skriva jävligt tråkiga saker! Illa! Skärpning! Fast man får väl helt enkelt skylla sig lite själv om man läser det antar jag.

Nää, nu blir det väl till att kolla upp bussar och plocka fram några kläder tills imorn innan jag hoppar i bingen. Haha.




Oj, titta, en bild från Stockholm! Oh boy vad jag kände kärlek för Göteborg när jag kom hem!

Get here

Den här sjunger jag i skolan nu. Jag gillar den.



You can reach me by railway,
you can reach me by trailway
You can reach me on an airplane,
you can reach me with your mind

You can reach me by caravan,
cross the desert like an Arab man
I don't care how you get here,
just- get here if you can

You can reach me by sailboat,
climb a tree and swing rope to rope
Take a sled and slide down the slope,
into these arms of mine

You can jump on a speedboat,
cross the border in a blaze of hope
I don't care how you get here,
just- get here if you can

There are hills and mountains between us
Always something to get over If I had my way,
then surely you would be closer I need you closer

 You can windsurf into my life,
take me up on a carpet ride
You can make it in a big balloon,
but you better make it soon

You can reach me by caravan,
cross the desert like an Arab man
I don't care how you get here,
just- get here if you can I don't care,

I dont care, I need you right here right now
I need you right here, right now, right by my side (yeah,yeah, yeah, yeah)
I don't care how you get here, just- get here if you can


 

Morning!

Godmorgon. Haha fråga inte varför jag är vaken för jag har fan ingen aning! Kan inte sova längre helt enkelt. Gick och la mig och somnade mycket tidigt igår med. Frågan är bara hur jag ska orka vara uppe ikväll. Kanske får ta en liten powernap sen, haha.

Är faktiskt lite sugen på att åka till stan en sväng, jag vill ha ett par skor, en lång mysig kofta och en ny väska. Vi får la se hur det blir. Sen ska jag nog hem till mamsen för att städa och gå ut med lillskiten. Och ikväll blir det hem till Sara som gäller.

    
Jag vill haaa!

Pusshej

Fredag 12/9

Hej. Idag har inte varit nån kul dag direkt. Förutom att jag hade världens ont i ryggen (jag lovar, så ont har jag nog aldrig haft!) och i huvudet så var farfars urnsättning idag. Pappa, Ellinor och jag åkte upp till Arvika i morse och kom hem för typ två timmar sen. Det går faktiskt inte att beskriva hur det känns när han är borta, och när man är däruppe känns det hela så mycket verkligare. Arvika är helt plötsligt inte lika mysigt längre. Nä, jag saknar världens bästa farfar, det gör jag. Det var inte alls rättvist det här... Stackars stackars farmor.

Nu är jag ensam hemma, och med tanke på att jag inte mår så bra så förblir det nog så. Jag tar nog en lugn kväll och lägger mig tidigt. Jaa, om någon av mina kompisar skulle våga träffa mig kanske det blir någon promenad eller nåt men annars så blir det chill som sagt.

Nä, nu ska jag försöka föra tankarna till något roligare. Kanske sätter på nån bra film. Vi hörs.
Kram

Nana

Nää, eftersom jag är skittrött och inte mår helt 100 går jag nog och lägger mig och tittar på tv nu. Ni får ha en trevlig kväll, haha. Kanske hör av mig i morgon kväll, om ni har tur då förstås!
Puss och Godnatt



Söt liten man

Tur att man är så jäkla fräsch då, haha.

Dum spiro, spero

Idag mår jag inget vidare heller. Har varit lite halvkrasslig sen i måndags, och det är inge kul. Har bajsigt ont i huvudet och misstänker feber. Och imorn ska jag på farfars urnsänkning. Det är inte kul alls.

Men Idol var bra iaf. Det kunde skänka mig lite glädje. Jag gillade den där Andreas eller vad han nu hette(Han som Jidhe snodde biljetten åt), han var supertöntig men sjöng ju faktiskt ganska bra.

Förresten funkar inte mitt msn. Gör era det? Det funkade faktiskt inte igår heller, lite smått störande så.

Om ni undrar vad rubriken på det här inlägget betyder så kan ni ju fortsätta undra. Haha! Nää, jag skojade bara. Det är latin och betyder Så länge jag lever hoppas jag om jag inte minns helt fel. Bra va?

PUSS

Goodnight sweetheart, well it's time to go

Äh, jag kan lika gärna gå och lägga mig. Men jag får sova till typ 8 imorn, jippie :)
Godnatt och POKONIS



Jag stör mig när folk inte hör av sig, haha.

Pytte

Hej igen!
Vet ni vad ni ska få se nu? En söt människa! Här kommer en bild på the tallest man on earth som jag kollade på i Stockholm.



Hade tänkt att ladda upp fler, den här är inte ens speciellt bra, men det ville inte min dator. Dumma den. Nåja, dom får ni väl se någon annan gång. Som ni säkert ser är han inte så tall, utan snarare pytteliten. Och jättesöt.

Kram


10 reasons to hate you

I hate the way you talk to me
And the way you cut your hair.
I hate the way you drive your car
I hate it when you stare.
I hate your big, dumb combatboots
And the way you read my mind.
I hate it so much It makes me sick,
And even makes me rime.
I hate the way you're always right
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh
But even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around And the fact; You haven't call.
But mostly I hate the way I don't hate you. Not even close,
not even a little bit,
Not even at all!

10 september

Jaha, Hej igen då! Fan va tråkigt det var att kolla på Idol ensam ändå, alltid mycket roligare att titta på nån. Speciellt med min mamma. Vi klarar typ inte av det. Vi bara gömmer oss bakom kuddarna hela tiden för att det är så pinsamt, haha. Men den 16åriga tjejen där på slutet var ju hyfsad om man säger så.

Jaha, idag då. Vi hade ingen skola, utan skulel hitta på andra grejer istället. Först imorse gick vi på en utställning som heter Gud har 99 namn. Den var rätt rolig och intressant faktiskt, förutom att jag fick ont i ryggen av att stå hela tiden. Jag klädde på mig prästkläder. Haha, måste lätt visa bilderna sen.
Efter det gick vi och åt lunch, också det var rätt mysigt.
Men sen... Suck. Vi skulle till postkodsmiljonären för ett nytt program som heter 50-50 och vara publik. Gör man det får man ju 1500spänn till klassen så vi passade på liksom. Hur farligt kan det vara?
Vi skulle vara där klockan 1, vilket vi också var. Klockan KVART ÖVER TVÅ fick vi komma in i studion och så var det massa fipplande innan sändningarna kunde börja. Dom blev jätteförsenade. Vi skulle slutat 4, men fick istället sluta 6. Och visst, fine om det hade varit nåt skitkul liksom, men nej. Vi satt där inne i typ över 30 graders värme, törstiga och på obekväma bänkar som bara gjorde så att ryggen värkte ännu mer. Och där fick vi sitta. Jättelänge. Usch. Kaffet var äckligt också. Hade det åtminstone varit gamla postkodlotteriet hade man ju kunnat kolla lite på Rickard iaf, hihi.
Well well, det jobbigaste var att det drog ut så länge på tiden, och jag missade Body jamen, Tråkigt!
Nu återstår bara att se om jag är med på tv nåt, haha.

Jaja, nu är jag ju hemma iaf. Tror jag ska lägga mig hyfsat ikväll för även om jag börjar halv 11 eller nåt imorn så behöver jag nog sova.
Om ni vill lyssna på nån musik idag tycker jaga tt ni ska ge Christian Waltz en chans :)


Mest synd var det ju ändå om Sara idag, som fick tillbringa sin 18årsdag med att sitta där heeela eftermiddagen.

Pösshaaj

IDOL

Hejsan Hoppsan. Tänkte kila in här och skriva lite om min dag (som inte har varit alltför underbar), men så kom jag på att Idol börjar ju nu, så det får vänta. Ni kan få veta på pausen eller nåt istället. Schyst va? haha.

PUSS

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Goddag på er. Ja, jag lever faktiskt idag också, tro det eller ej. Även om mitt huvud, min mage och min hals har tagit lite halvt kål på mig idag. Men jag härdade ut hela dagen i skolan iaf, och sen träffade jag Isabell en stund, och då blir ju allt genast så mycket bättre =)
Ensemblen idag var skitrolig, som vanligt men ändå. Vi håller ju på med Bob Marleys Three little birds och idag började vi också med en Håkan-låt, de fyra årstiderna. Riktigt knepig i sången men fruktansvärt härlig. Och nu längtar jag till konserten på Liseberg. Han är bra han. Faktiskt så tycker jag att ni borde lyssna på den låten ni med. DoitDoitDoit!




Nä, nu ska jag gå och möta Isabell tror jag. Jag kände lite för att sjunga och spela gitarr med henne. Mumma liksom. Haha.

Puss!



Godnatt

Nu ska jag sova. Hoppas jag mår bättre imorgon, för jag skulle inte ha något emot att ha ensemble. Rytmik och dans är rätt okej den med. Bara naturkunskapen som jag känner lite smått avsky inför egentligen. Men jag hoppas iaf att jag är frisk, för jag vill ju träna också! Nåja, först sömn och sen får vi se.

Godnatt on you. Sleep well.

don' preocupación de t sobre una cosa. Cada pequeña cosa va a estar bien



Den här gör vi i ensemblen nu. Fatta grymt :D

Don't mind me

Följ min blogg med bloggkoll

Cash is king

Jag läser johnny Cash självbiografi just nu. Tycker att det är riktigt synd att han inte lever längre, det gör mig faktiskt lite ledsen. Visst, han knarkade och söp och var säkert väldigt respektlös emellanåt, men det spelar ingen större roll. Jag diggar honom skarpt.
Såna som honom får mig att längta ännu mer efter min gitarr...


Johnny Cash är fet Respect


Oh ja

Ja just det ja, det glömde jag ju berätta!
Filip och Fredrik gick förbi mig, Linnéa och Frida inne på centralen idag. Värsta grejen för mig. NÄSTAN så att huvudvärken försvinner när jag tänker på det. Och hjälp vad långa dom är båda två. På nåt sätt kom vi direkt att tänka på Käll, haha. Ångrade oss lite att vi inte tog autograf till honom.

Vart hålls kristallengalan? Trodde den hölls i Stockholm men där ska dom väl vara med ikväll?




Tillbaka

Ja, ni läste rätt. Jag är tillbaka. För hur länge vet jag dock inte, men här är jag nu. Tyvärr mår jag inget vidare. Min hals eller nåt är konstig, och förut hade jag ont i huvudet. Får skippa träningen ikväll, och det tycker inte jag är speciellt roligt... Blir att plugga naturkunskap istället. Men nu kom jag precis på att jag var sugen på kaffe, så det tänker jag köra på först. Om jag får otroligt tråkigt ikväll lär ni ju höra mer från mig innan imorgon.
Pyss

I love cyberspace, haha

Sorry, det är internetet igen. Så äre.

Hej så länge.♥