Tisdag

Hola. Här sitter jag, färdigjobbad för idag. Väntar på att Isabell ska plocka upp sin lilla telefon och ringa mig, hon skulle äta något först hon... Sen ska jag nog ta och kila ut med min pälsklädda vän tror jag, det är nog välbehölvligt. Annars händer inte mycket, tror att jag ska ta det rätt lugnt idag faktiskt, kanske passa på att kolla på filmen jag missade igår innan den måste lämnas tillbaka. Jaa, kan ni fatta hur trött jag var igår eller? Jag somnade typ... halv åtta eller nåt sånt. Helt sick. Men då var det väl sömn som jag behövde iaf.
Sen ikväll blir det träning igen! AfroPowerDance idag, det var längsen. (tur det kanske) Men men, det är med Jessica så det kan nog bli kul :)
Och så ska jag ringa pappa med! Glöm ej.

Nä, nu ska jag spela på min älskade gitarr. Sjunga lite ska jag nog också.

Pussis




Älskie ♥

Måndag.

Hej och hå. Idag är jag skittrött. Somnade väl inte jättetidigt i natt kanske... Satt och drunkade i självömkan mest hela kvällen, himla dumt gjort. Men, men. Ny vecka, nya tag! eller?
Idag körde min älskade mamma ut mig till landet för att jag skulle städa lite där innan pappa kom hem. det blev så hastigt och lustigt när vi blev hämtade sist så vi hann inte städa ordentligt nämligen. Nä jag står där inser jag dock att jag har glömt nycklarna. Nejnejnej. ILLA. Men men, jkag får prata med pappa så kanske vi kan åka ut vi två. Kan inte tvinga mamma en gång till... Ja, han kommer alltså hem idag, så det innebär att min tid som sambo med Isabell är över, at least for now. Men vad som är alldeles förträffligt är att nu är Linnéa ensam hemma istället så nu tänker vi nog våldgästa henne. Brabra tycker jag :)
Nu behöver jag städa och packa lite. Vi hörs senare, om ni har tur ;)


förresten så fyller min mormor år idag. Grattis mormor! :) Efter att min älskade farfar har dött har jag insett att man kanske borde visa sin uppskattning lite mer. Vi ska ringa till henne sen.

Puss och Kram

Almost Done

Hej!
Nu har jag tränat och handlat så nu blir det OC och tortellini med min Bellis. Stolt är jag.
Hug.






Bet on it



Ja, jag ska som sagt berätta om besattheten nån gång. Så länge får ni nöja er med den här.
Zac Efron ♥

Världens bästa Winnerbäck

Hej.

Gårdagen var underbar. Jaa, på riktigt, trots alla cpiga grejer som hände oss. Jag får väl försöka berätta om dagen...

Vi åkte in rätt tidigt, Jag, Sabine och Isabell, eftersom de första 800 fick ett armband som gav tillgång till platserna längst fram. Trodde att det skulle vara mycket mer folk, men det var rätt lugnt, och vi fick armbanden redan en timme innan insläppet så då drog vi in till stan och käkade. Åt mumsmacka på Franks :)

På vägen till Franks stannade en kille oss och frågade om klockan. Jag berättade vad den var och så och han sa typ tack men gick inte. Istället började han prata med oss, frågade om jag och Sabine var syskon, och sa att vi var väldigt lika (?!) och vart vi kom ifrån och sånt. sen ville han veta vad vi hette och så kom han fram och kramade oss och pussade oss på kinden. Usch. Jag och Isabell visste inte vart vi skulle ta vägen och kunde inte sluta skratta. Han var skitpåhängsen och sa att han kom från Somalia. Till slut lyckades Sabine få oss därifrån, tack och lov! Han var skabb. Usch.

När vi kom till Franks satte vi oss på uteserveringen och myste. Mittemot franks ligger ett hotell som har en pool på taket som går lite utanför huset så man kan se folk som badar längst ut. Och när vi satt där i godan ro vände vi blickarna uppåt lite och fick se en kille och en tjej som råhånglade. Eller jaa, dom hade sex med kläderna på ungefär, haha. En bra stund också. Haha, fett kul var det. Vi skrattade så vi dog. Nästan.
Och inte nog med det, när paret äntligen hade slutat kom det två killar som vände rumporna mot glaset och drog ner badbyxorna. Hahahaha. Så jäkla kul var det.
Sen var det värsta gubben i skitfula babyxor som simmade runt. Såna där med Y-front ni vet? Haha.

Franks var ett händelserikt ställe alltså, efter poolen så kom det fyllon och började bråka med varandra. Det var två gubbar och två tanter, och en av tanterna var skitsur på allt och alla. Hon försökte slå dom, men hon lyckades inte så väl... :P

Jaa... När vi väl var klara med maten drog vi oss tillbaka mot slottskogsvallen.Det var sjukt gött att ha armbanden, för vi slapp ju stå i kö och allting. Där inne träffade vi Mamma, Christer och Julia så vi pratade lite med dom innan vi drog vidare och skrev egna tröjor och shit :)
Sen hängde vi typ bara lite där innan de bra artisterna började. Träffade Elin, Madeleine och Ida! :)
Först var Maia Hirasawa. Är inget jättestort fan av henna, men vissa av hennes låtar är goa, så vi lyssnade litegranna. Sen gick vi till den andra scenen och kollade på Miss Li, som var sjukt bra. Hon var verkligen grym. Hon är så söt och man blir bara så glad av att se henne! Jaa, henne måste jag lätt kolla på igen.
Under tiden som vi stod där och kollade på Miss Li kom Maia Hirasawa ochs tällde sig bredvid oss. Det tyckte vi var lite skumt, men hennes kompisar stod visst precis framför. Så nu har man varit en meter nära henne också. coolt. ^^

Till slut var det dags för den vi alla hade väntat på iaf. Min Gud. Elin och co hade inga Vip-band, så vi retade dom lite, men efter typ 5 minuter kom dom fram till oss och sa att dom hade lyckats flörta in sig, haha. Så vi fick stå med dom ändå, tur tur :)

Sen började det fantastiska. Jaa. Han var fantastisk. Fantastisk, grym, makalös, kalla det var du vill. Det var underbart iaf. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Aldrig. Trots att det var 4:e året i rad jag såg honom så tröttnade jag inte. Långt ifrån. Jag hade kunnat stå där hela natten, lätt.

åt samma håll såg han oss. När han sjöng "Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll" tog vi varandra i händerna och höll upp dom. Ååh.
Och jag och Isabell ville verkligen att han skulle sjunga vänner. Så när han kom ut för tredje gången och sa att det här var verkligen sista låten blev det rätt tyst så jag och Isabell skrek "vänner!". Då tittade han på oss, log och skakade på huvudet. Åååh.... Haha, och vad gjorde jag då? Jag nickade. Haha. Fast det räckte inte, för han började spela "Du hade tid". Vilket också är en underbar låt. Och till slut började jag gråta. Haha, jag vet, jag är lame. Men för mig är han en gud.

Någonting störande som hände under konserten var dock när en kille knödde sig fram hos oss och började prata. Han var en aning dragen och han berättade om hur han hade plankat in och varit i Lasses loge. Han sa att dom skulle dricka guinnes efter konserten. Vi ville bara att han skulle vara tyst. Lätt att lyssna på världens bästa Winnerbäck när ett pucko står och stör. Usch. Till slut fick vi iaf iväg honom. Men det berövade oss presentationen av bandet och kostade en kram.

När konserten var slut var vi i extas. Jaa. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna somna när vi kom hem men efter att ha varit hemma någon timme eller något slocknade jag bara i soffan. Och vid halv 12 någon gång idag vaknade jag med världens huvudvärk och blandade känslor.

Igår var det, precis som Rory i Gilmore girls säger, ett sånt där tillfälle. Ett sånt tillfälle när allt är perfekt och man blir nästan ledsen för man vet att det inte blir så perfekt igen. Kan man vara hur glad som helst och skitledsen samtidigt?

Jag tror jag fick med alla cpiga grejer nu iaf. Kommer jag på något mer så får jag skriva det senare. Har inte alla bilder än, ska få några av Isabell och Sabine också, men ni kan få se några av mina så länge.


Min fina från förra året.


"Kö"




Franks


Poolen :P


Söta barn :)


Väntan


Fina :D


Maia hirasawa


Miss Li


Maia Hirasawa framför oss :O


Tom scen


Såhär gör vi varje år, och i år var inget undantag :)


Söta Elin med bror :)


Världens bästa Winnerbäck!


Igen


Bäst


Lasse och Miss Li


Igen


Vi i vimlet


Men hej vi är grymma! :)








<3





Love. Lovelovelove. Nääj, nu måste jag sluta älta. Det här blogginlägget tog ååår att få färdigt. Men nu är det det. Och det är nog det längsta blogginlägget jag någonsin gjort! Nu ska jag äta någonting. Sen ska jag egentligen städa. Men jag vet att jag kommer spela vackra LW- låtar på min vackra gitarr med mitt vackra plektrum och tänka på min vackra kväll. Jag vet det.

Vi ses.



LW

Jaa, vad kan jag säga. Vi är hemma nu. Jag är i extas. Vi får höras imorgon, då jag kan berätta om kvällen. Vi kommer inte kunna sova i natt, så det får bli till att dygna.
Lars Winnerbäck är iaf bäst.

Prinsessor

Du som skrattar lika mycket som jag
och du som är mild och go och generös
och du som tycker precis som jag
och som inte försöker vara så överseriös


Strimmor

Ibland hatar jag människor, och vid andra tillfällen älskar jag dom. Idag älskar jag dom visst tror jag. (Speciellt Lars Winnerbäck...):D Snart ska jag och Isabell gå till Linnéa så trion blir hel, perfa säger jag. Isabell ska bara äta och duscha först, och sen är vi off. :)


Och Adam var gullig nog att skicka Lasses nya låt, strimmor. Och den var typ bra! :) Så nu ska jag lära mig den tills imorgon.
Hejdå :)

Dutti

Hola! Nu är jag riktigt duktig. Att städa är nog min specialitet! ...Okej, där överdrev jag kanske en aaaning, eftersom det ser ut som en ungkarslya där jag bor...Men det är påväg mot en förbättring nu iaf! Diskamaskinen klar, tvättmaskinen på och toan städad. Perfect. Bara alla kläder som ska upp och resten att tvätta. Sen ska jag ju damma också. Och dammsuga lite nogrannare. Jomen, man kan väl välkomna sin kära far med en fin lägenhet iaf? Ja, det tycker jag allt.

Om ett dygn sitter jag i slottskogsvallen och väntar på världens bästa Lars. Ååh, vad jag längtar. Jag undrar vad det ska bli för väder imorgon. Någon som vet?
Jag ska börja jobba ganska tidigt, fast jag bara har ett hus kvar och sen ska jag hem, kanske städa lite och sen drar vi in mot stan. Jaa, vill man vara bland dom 800 första får man väl anstränga sig lite och sitta i kö ett par timmar. Och det är det ju värt. Lätt. Jaaa, jag längtar som sagt...

Jobbet idag gick bra. Men det är ju inte så konstigt när man har världens sötaste Isabell med sig hela tiden! :)

Jag har fett ont i magen. Orkar inte sitta här längre. Gitarren vill att jag spelar på den. Och ett sånt erbjudande kan man ju inte tacka nej till!

Puss och hug.

Förresten, idag ska ni lyssna på....hm.. Depeche mode - Dream on. Och det ska jag med. :)

Det är onsdag natt

OC är bra och på fredag är det Winnerbäck!
Det var väl typ det jag hade att säga. Nu ska vi sova.
Godnatt.


I love you, Granny Smith!

Nu är jag hemma från träningen. Body Jam blev det. Fy SJUTTON var kul det var! :D Det var ett nytt program som jag och Linnéa inte hade gått på än, och det här var det bästa programmet på länge. Skitkul, och skitsvettig blev man. Jag var ingen vacker syn efter passet vill jag lova! Haha.

Och när vi skulle gå gjorde jag nåt som jag absolut inte får göra. Något som jag inte har gjort på massa år. Jag köpte, och åt ett äpple. Jag vet, jag skäms nästan, jag får ju inte! Men det var en riktig njutning vill jag lova! Åh vad jag har saknat gröna äpplen. Det kändes inte så mycket när jag åt det iaf, förhoppningsvis har det väl blivit bättre! Eller så blossar allergin upp lite senare, haha. Jaja, röda äpplen brukar ju vara värst iaf.





Jaa du, Granny Smith, I do love you! ♥



Wonderful

Hej och hopp!
Spelningen igår var skitbra. Nästan bara låtar från den nya skivan, som jag inte hade, men det var grymt ändå, för han är så bra! :) Haha. Nåja, nu har jag skivan iaf, signerad och allt! :D Isabell hann tyvärr inte följa med dock, det var lite trist.

Här är lite bilder från gårdagen:


Vi fick åka med färjan Göta, precis som förra gången


Det var värsta fint vid vattnet


Jullan och jag var coola


Söt lillasyster


Det var jättefullt så vi fick stå upp i gången, men det gjorde inte så mycket


Duktig Stefan


Jag var happy för min skiva :)



Nu ska jag snart gå och träna! :D

See ya later.

Jag säger ingenting

Hej på er!
Här sitter jag och dricker avslagen cola...kanske inte så gott som man kan tro, haha. Än så länge har det varit en soft dag, började jobba runt 8 i morse och efter jobbet(som var otroligt roligt tillsammans med min vän!) gick jag och Isabell ut en promenix med dogsen. Det var sktitrevligt ända tills vi kom till kättilsröd (4H-gården hos oss). När vi precis hade gått förbi gården tyckte vi att vi hörde en himla massa bääande. Men sen såg vi att det var massa får lite längre fram, så det var ju inte så konstigt. det värsta var bara att när vi väl kommit lite längre fram såg vi att de flesta av fåren inte var i hagen, utan utanför! Haha. Det blev värsta dramatiskt. Dels kunde vi typ inte gå förbi för dom blockerade vägen, och dessutom hade vi aldrig kunnat gå utan att göra någonting. Dom var verkligen helt hysteriska, stackarna. Antagligen fruktansvärt rädda och förtvivlade. Vi stod där och försökte komma på en bra lösning en bra tag. Till slut insåg vi att vi skulle få bita i det sura äpplet och gå tillbaka till gården och meddela dom om vad som hade hänt... Vi har varit med om det här en gång innan, men då i mindre utsträckning och närmare själva gården och då brydde dom sig typ inte när vi sa till. Dom sa inte ens tack.
Så det kändes ju inte jättebra och gå dit, men samtidigt kunde vi inte bara lämna stackarna där, så det blev vad vi fick göra. Den här gången var det däremot mycket trevligare att säga till, eftersom killen tackade mig så hemskt mycket.

Ikväll spelar Stefan Andersson, så det ska jag självklart åka och titta och lyssna på! Isabell följer med också :D Iiih! :D

Just det ja, igår var jag på bio och såg the happening. Den var skum, men ändå inte skitdålig. Typ helt okej, men lite äcklig. Jag blundade typ varannan minut, haha.

Nää, på med en diskamaskin och vila nu! Jag är sjukt trött.
Puss och kram!

(Ska ni lyssna på msuik idag, så rekommenderar jag Stefan alltså. Han är bra och jag har en liten förkärlek till honom)


Btw så låter det verkligen BÄÄ när får bääar. Shit alltså. Verkligen! Haha.



Stefan Andersson 2006








Åååh, minnen.

I only ask of God

Tjohej. Vet att ni har längtat skitmycket efter mitt nästa inlägg så här kommer det då då. Idag har jag jobbat, första dagen. Det gick faktiskt skitbra, även om jag hade glömt bort lite. Rutinen är inte ritkigt inne än liksom, så jag gjorde inte så mycket idag. Får bli två hus imorgon istället. Jag tycker ändå att jag var ganska duktig som lyckades kravla mig upp ur sängen klockan 8. Imorgon blir det nog dock lite tidigare, jag får se helt enkelt.
Idag vet jag inte ritkigt vad som händer på dagen. Måste dra mig iväg och handla lite tror jag, men annars iget bestämt förrän i eftermiddag när jag ska passa lillasyster. Skulle egentligen tränat, men nu vet jag inte om jag hinner det då, får se hur länge jag måste passa henne. Och efter det ska jag in till stan och träffa en kompis. Så den här dagen ska nog gå den också tror jag!

Om ni ska lyssna på nån musik idag, så lyssna på Outlandish! Dom fick vara sällskap till mig på jobbet idag iaf. Dagens bästa låter med dom är Kom Igen och I only ask of God. Ge det en chans tycker jag, för det är bra grejer!

Sen så tycker självklart lilla Bruno att jag ska nämna honom här så jag får väl göra det då! Jag kan ju säga att jag är ganska säker på att jag leder i dissarna hittills, haha. Lycka till med arbetet idag och se till att bli brun!

Nä, fy vad hungrig jag blev nu! Vi får höras en annan gång!

Puss!

Godnatt

Fy vad jag är trött nu alltså. Jag har suttit uppe alldeles för länge och ska tydligen få jobba själv imorgon också. Jippie....
Så sängen it is!


Godnatt! :)







(Jesper, jag vet att du läser det här.)




Söndag

Heej :)
Hå hå jaja, har inte ens varit hemma en timme än. drog till backaplan med Sabine förut, eftersom hon behövde en ny kamera innan Winnerbäck-konserten och sen drog jag hem till mamma och åt middag där när jag fick veta att det väntades falafel, haha. Sen gick jag en lång powerwalk med Nikki och Linnéa, mys :). Och helt plötsligt var klockan bara jääättemycket, så jag fick dra mig hitåt igen. Och nu sitter jag här alltså. Trött som stryk, men nada lust att sova. Usch då. Nää, istället har jag suttit och kollat på bilder från igår. Tänkte att ni också skulle få se några, eftersom jag är så himla snäll! ^.^. Antagligen senare ikväll, annars imorgon.
Nu ska jag avsluta det här inlägget innan klockan blir 12. Haha.
Pyss

While we wait



It's you and me babe. You and me ♥


Gåta

Godmorgon! Yes, jag är uppe riktigt tidigt idag. Har redan ätit frukost till och med, amagad. Sitter och försöker lyssna lite på Bruce Springsteen, men det går inget vidare. Nu kommer jag säkert få massa skit men jag förstår bara inte tjusningen med honom. Att så jäkla människor betalade massa pengar för att se honom i helgen är för mig en gåta! Jag hade gärna gillat honom, och jag har ju faktiskt försökt, men jag förstår det bara inte. Men, men, så är det väl ibland. Det tråkiga är ju att resten av landet verkar göra det.

Själv längtar jag riktigt mycket till fredag då jag ska få se älskade Winnerbäck för fjärde året i rad. Det är äkta lycka ska ni veta. :)

Idag ska jag antagligen åka till stan med Sabine som sagt, om hon nu har bestämt sig för att köpa ny kamera, och sen så ska jag väl bara ta igen lite saker. Typ dammsuga och tvätta lite. Haha, vad vuxen jag låter ^^

Tycker ni ska få ett dagens musiktips också: Amy Winehouse.
Får inte missas, bruden är grym! Henne ska iaf jag lyssna på nu. Ut med Bruce och in med Amy!

X!




Bruce eller Amy?
Out with the old and in with the new.


I've got the keys to your love

Åh, vilken dag. Så jäkla seg känner jag mig, var nog tur att det bara blev en lugn hemmakväll ikväll. Gick upp skittidigt i morse, halv 8 ringde klockan första gången, och strax efter 9 kom Mamma, Christer, Sabine, Julia och Nikki och hämtade mig och vi beghav oss mot Skummeslöv. Japp, jag som inte är den bästa på geografi hade ingen aning om att det låg långt ner i halland, nästan i Skåne. Efter en bra stund i bilen var vi i allafall framme, i paradiset kan jag lova! Heelt underbart! Det var hur fint som helst, hur varmt som helst, och hur mysigt som helst. Till och med i vattnet var det skönt, och jag tog årets första riktiga dopp! (som resulterade i att mitt plattade hår blev en aning afro igen...)
Jaa, mycket trevligt var det iaf, och efter vår tur där åkte vi vidare till Båstad en sväng, och helt plötsligt befann vi oss i självaste Skåne! Coolt, jag vet! :D Där gick vi runt och tog oss varsin glass innan vi bagav oss hemåt i vår Peugeot igen!
Hemresan sov jag dock typ hela tiden, och när jag vaknade upp i Tuve var klockan över halv 7.

Resten av kvällen har jag hängt med Linnéa som kom över en sväng. Trevligt trevligt :) Vi började kolla på lite resor, för vi är sjukt sugna på att åka till typ Barcelona precis innan skolan börjar. Lite svårt att matcha med jobben bara, men vi får väl se om det går att lösa. vore sjukt kul iaf. Sist jag var utomlands var nog när jag hälsade på Ellinor hemma i just Barcelona våren/sommaren 2006. Pinsamt nog. Jaa, så någon vecka utomlands har jag väl gjort mig förtjänt av tycker jag?

Nää, fy vad trött jag är nu! Borde nog gå och lägga mig. Vill bara inte riktigt än. Det kanske får bli nåt OC-avsnitt först eller nåt. Imorgon tror jag det är lugna puckar, antagligen stan med Sabine.
Vi lär ju inte höras mer innan jag somnar iaf, så Godnatt! ♥



Friday night

Godkväll.
8 Mile var skitbra tycker jag. Kanske för att jag gillar Eminem men ändå. Värd att se, lätt.
Efter filmen satte jag mig vid datorn, trillade in på youtube och fick se det här:



Fields of Gold - Sungha Jung

Den här låten är speciell för mig på nåt sätt när jag har sjungt den själv. Jag sjunger den iofs inte som Sting, utan mer på Eva Cassidys vis, men ändå.
Skillad unge.

Nu borde jag nog snart gå och lägga mig tror jag med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon. Är inte riktigt trött än dock, men lite sugen på nudlar så first things first.
Vi hörs kanske imorgon!
Puss och Godnatt! ♥

8 mile

Det blev inget stan för våran del, för Linnéa var trött och bestämde sig för att åka hem istället. Hade inga planer men slog på tv:n och såg att 8 mile precis hade börjat. Med underbara Eminem ♥




Skamligt att jag inte har sett den innan, den har liksom glömts bort på nåt sätt. Men nu så! Jaa, när reklamen är slut då :)

Puss babes!

By my side

Hjälp vad klockan går fort när man stiger upp sent alltså! Dålig vana som jag bara måste sluta med tror jag bestämt! Speciellt eftersom jag börjar jobba på måndag..! Nåja, antagligen bryts den vanan en aning redan imorgon då jag har tänkt att åka med min familj nåt mysigt ställe som jag för tillfället har glömt namnet på :P Det är en lång bit vi ska iaf, och vi ska vara borta hela dagen så jag måste upp riktigt tidigt, säkert typ klockan 8 eller nåt. Därför blir det nog inget jättespektakel ikväll direkt, ska snart åka in till stan och möta upp mitt gull Linnéa. Isabell ska förhoppningsvis med också! Linnéa jobbar nämligen nu, och har rast under bruce-konserten som är ikväll och ville ha ite sällskap! :) Jag ska bara vänta på att diskmaskinen ska bli klar and then I´m off alltså!


Yesterday:


 

 



Puss!

Tufft

Hallååå eller.
Bellis ligger och sover som vanligt. Vi vaknade vid typ halv ett och gick upp och åt frukost men sen somnade hon visst om, så här sitter jag själv igen.
Igår var det till en början mycket trevligt. Vi tog bussen till Björlanda Kile och chillade där ett tag. Båda hundarna var helt galna och ville bada hela tiden, haha. Tyvärr fortsatte kvällen inte lika bra...

Eftersom vi var ute typ på landet måste man beställa buss när man ska hem på kvällen, så det hade v gjort innan vi åkte. Den skulle komma och hämta oss 21.29 på hållplatsen. Vi gick dit i god tid, vi var där 18 över 9, eftersom vi verkligen inte ville missa den. Och bussen kom inte. Så, när den var typ en kvart sen ringde jag till västtrafik och frågade vad som hade hänt och hon jag pratade med lovade att ta kontakt med chauffören och sa att vi skulle stå kvar och vänta och kom den inte skulle vi ringa igen. Jag hade dock ingen lust att stå i en jävla telefonkö med min mobil så Isabells mamma ringde henne hemifrån och gav henne Isabells mobilnummer och hon sa att hon skulle ringa upp oss. Tror ni att hon gjorde det eller? Så efter ett tag ringde Isabells mamma upp henne igen och då sa hon att bussen var på väg. Det kan jag ju meddela att den inte var, för vi fick stå där ett bra tag till. klockan var typ kvart över 10 när bussen kom. Vi var skitsura på föraren och frågade vad som hade hänt och han fattade ingenting. Han sa att han hade en körning 22.29 och att dom på kontoret måste ha gjort fel. Han var schyst så han ringde upp dom och frågade hur det gick till. Och vet ni vad som hade hänt?! Dom jävlarna hade GLÖMT BORT OSS! Fatta! Jävla inkompetenta idioter! När han hade kört oss till nästa busshållplats (där vi såklat hade missat bussen vi skulle ta) ringde Isabell sin mamma och berättade hur det var, så hon ringde upp den där jävla kärringen igen, och dom började typ bråka, och det hela slutade med att hon som jobbade på västtrafik la på i Isabells mammas öra. Jävla cp-tant allså. Seriöst, hon måste ha nån sjukdom eller vara IQ-befriad eller nåt för hon klarade ju inte ens av världens enklaste jobb, att tala sanning. Hon hade ju ljugit för oss hela tiden. Fyfan. Nää, så idag ska vi antingen åka in till stan och prata med dom eller skicka ett argt mail och begära kompensation för det här.
Västtrafik lever fan upp till sitt rykte iaf - Att om är totalt jävla värdelösa.

Usch. Jaja, nu har jag fått ur mig det iaf. Detta förpestade det mesta av våran kväll kan jag ju säga. Inte ens jag och Isabell kunde hitta komiken i det hela, och jaa, då är det illa!  Men men, ny dag, nu ska jag sluta att vara arg för det där. Iaf tills jag pratar med dom, då ska dom fan få veta att dom lever, haha.


En blöt vovve :)

Nu kallar duschen! Pösshaaaj!

Sunshine

Hejhej! :)
Ååh, solen skiner! :D Fatta hur skönt det är, jag har längtatlängtatlängtat och nu är den äntligen här! Idag har jag väl inte solat så värst mycket, men igår satt jag iaf en stund på balkongen tillsammans med Mange Schmidt och försökte göra min vackra pigmentfläck lite tydligare, haha. Idag hade vi tänkt att åka till typ Björlanda kile, men Isabell hade inget busskort, men smarta som vi är kom vi på nåt skitbra! Vi åker på kvällen istället, när hon har fixat ett busskort och folk har flyttat på sig. G-g-g-great säger jag. Jag måste iaf hitta på någonting snart innan jag ruttnar bort. Kanske borde åka till småland eller nåt, haha. Så snart ska vi dra hem till min kära mor och snylta lite vegetarisk lasagne (mums!) Och sen är vi off to björlanda. Nåja, såna är planerna hittills iaf.

Just det ja, tror att jag har sagt det innan men jag säger det igen: Vill ni läsa världens bästa blogg (Jaa, förutom min då såklart ;D ) så glöm blondinbella och Kenza och allt vad dom heter, kolla bara in det här:
www.isabell123.blogg.se

Nu ska jag skriva för jag svettas som en gris, så datorn ska av. Haha. (I am sooo funny)

TVANGEL


Happy :)

Hej och hopp. Här sitter jag helt själv, Bellis sover fortfarande. Dålig stil tycker jag, för nu börjar jag få jättetråkigt! :P Haha, ursäkta för det kanske aningen omogna inlägget i natt, eller aja, egentligen borde jag kanske inte be om ursäkt, för jag tycker faktiskt att det är så sjukt kul, haha. Well, well...
Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Har ingen aning om det blir sex and the city ikväll istället eller om vi tar det någon annan dag. Anton pratade nåt om att vi kanske skulle gå ett gäng på nya Narnia någon dag i veckan. Hade jag varit tvungen att välja mellan de två filmerna hade jag ju självklart tagit Sex and the city, för sånt där fantasytjafs är egentligen inte mycket för mig, men nu är det så att ja har två biobiljetter, så vill jag så kan jag faktiskt gå på båda. Bio är ju alltid bio liksom :) Vi får se hur det blir med den saken helt enkelt.

Hoho, blev värsta lycklig igår när jag såg att jag hade fått studiebidraget iallafall, och inte bara en, utan TVÅ gånger. Tjoho tyckte jag, Jag kanske äntligen har gjort något bra så att Gud gillar mig lite, men nejdå, det har antagligen blivit ett fel och dom pengarna är mammas. Bajs. Trodde jag var lite halvrik där ett tag, men inte då. Och nu blir jag snart av med typ 700 spänn också, ouuuch.

Men vet ni vaaad?!?! Lycka iallafall, för biljetterna till Lars Winnerbäck är bokade och hämtade så vi ska gå i år igen! Åååååh, det är den årliga konserten, får bara inte missas. Wouldn't miss it for the world liksom. :D:D Iiiiih! Tror att det är 11:e juli den äger rum :) Längtar sönder mig!

Nämen nu kanske man ska lyxa till det med lite frukost för en gångs skull, det händer ju inte alltför ofta nuförtiden, haha.

Pusselipuss

Nattens musiktips



Ja, det hade ni det. Haha, kan inte sluta skratta när den sista bajstonen kommer. Hahahha, så bäst!
Tunnan och moroten - Bajs till frukost

Vi tar er upp till en ny nivå

Godkväll!
Nu är vi hemma igen. Isabell sitter och lär sig spela gitarr. Måste säga att jag är en fruktansvärt bra lärare, för hon lär sig snabbt, hehe. (Härligt att höra henne sjunga Am, E, F, E7 om och om igen) :D
Vi åkte iaf in till stan förut och tog en fika på uteserveringen, mys mys! (Och jag var struntade i mina principer för en stund och lät begäret ta över och tog en coca cola, Bad girl! :O )
Och snart blir det nog en liten kaffe för våran del, för det är vi sugna på nu. Haha, vi la in Isabells gamla minneskort på hennes nya kamera och hittade bilder från Arvika förra året, chock säger jag bara! Hahahaha, herregud, vissa saker som man inte vill minnas kanske. Att vi ser små och skabbiga ut är ju inte heller så kul, haha. Vi får väl helt enkelt hoppas att mycket har hänt på ett år!

Nää, nu blir det lite OC och kaffe som sagt!






Jag börjar få längre hår igen, happy! :D


Isabell övar. Och visst har hon en del material att jobba med, hehe.


Nikki

Ååh, den här lilla varelsen är kärlek!




Jag älskar dig sötnos!


Btw, så fick jag inte säga tvångel. Det har visst Jesper patent på. Så ja, jag tar väl tillbaka det då!

Då säger jag såhär istället då:
Bajs

Lalalala

Tjohejsan. Här kommer jag och rapporterar från livet igen. Just nu sitter jag hemma hos...(trumvirvel) Jaa precis, ingen mindre än Isabell! Förstår att alla är skitförvånade! Hon pratar iaf i telefon nu, så här sitter jag och har bajstråkigt, så det är därför ni får njuta av min närvaro här i bloggen lite.
Sitter och lyssnar på tainted love, riktigt jävla bra låt om ni vill veta. Asså shit, så bra musiksmak som jag har borde jag ge ut värsta musiktipsen eller nåt. Nåt att tänka på asså! ;D
Btw, är det nån som har nån aning om hur studebidraget funkar nu i sommar? Jag har blandat ihop allt och räknat med att jag inte kommer få nåt men sen började Isabell och Linnéa prata om att vi får för juni, så det blev jag lite confused faktiskt.

Det där med Sex and the City blir inte av ikväll, vi kanske tar det imorgon istället. Och annars, en annan dag. Nu funderar vi istället på att åka in och sätta oss på typ ett café i det fina vädret, det vore mysigt :)

Nu har det dessutom hänt något som inte går att förklara. Jag är sugen på coca cola! Har verkligen ingen aning om varför, men så är fallet. Shit. Och inte kan jag ju göra något åt det, jag som brukar undvika att köpa coca cola company. Bajs alltså.

Nu har Isabell slutat prata i telefon, så då ska väl jag sluta skriva blogg också. Nu blir det istället hårplattning för våran del! Man kan ju inte åka till stan i afro, hahahahaha.

Puss och kram och det nya, tvångel. Haha. :D

This song


Den här är fin, bara så ni vet.



sarah mclachlan - i will remember you


Juli!

Goddag! :)
Här sitter jag och väntar på att Isabell ska joina mig hemma. Just det, jag har sovit all by myself inatt! Det var änna ett tag sen nu. Och hur mycket jag än älskar att ha mina vänner omkring mig, och även om jag hellre sover med någon än ensam, så var det faktiskt lite skönt. Jag sov ypperligt bra, haha! Och länge sov jag med, vilket nog behövdes!
Haha, rätt kul är det iaf, jag och Isabell (och till stor del Linnéa) lever verkligen tillsammans typ. Det roligaste var i söndags när jag fick frågan om jag och Isabell var bisexuella, med varandra liksom. haha. Jomen visst, vi kan ju inte leva utan varandra så why not!

Igår var en trevlig dag! Eftersom jag inte hade förväntat mig att vara ledig så blev hela dagen så lång helt plötsligt, och jag hann ändå med en del. Runt 12 åkte jag in till stan med Sabine för att kolla efter begravningskläder, och jag tror att jag hittade en klänning. Ska höra med mamma om jag kan ha den, annars får jag lämna tillbaka den. När jag ändå var i stan träffade jag Jesper en snabbis innan han skulle åka hem till skåne, och till sist kom Linnéa in och vi gick runt och tittade lite med henne. På kvällen hann jag även umgås med både Linnéa och Isabell, OCH gå ut och träna med Nikki tillsammans med Sabine (Vilket förövrigt gick skitbra, för min hund är bäst!). Så, en produktiv dag helt enkelt!

Idag ska jag nog ta hand om hemmet lite. Har redan tvättat och diskat, så nu är det väl dags att ta hand om det rena. Funderar även på att slänga in en maskin tvätt till, om jag ändå inte planerar att gå någonstans. Ja, när man inte är van vid att bo själv, och tävtta sina egna kläder, glömmer man det lätt :P Så det är lika bra att passa på!

Ikväll blir det antagligen Sex and the City filmen + uteservering med Isabell. Vore trevligt. Vi får se :)

Nää, tvätten vare ja! Vilket random, och ganska tråkigt inlägg det blev, men skit samma. That will do.

Puss!