A charming boy is the most dangerous

Hej! Jag har inte dött, jag har bara inte suttit vid datorn så mycket.
I Onsdags var jag på dansföreställnig, modern dans... Plutot la vie hette den och jaa, jag fattade nada.
Idag var jag på musikal, och den däremot var skitgrym. Musikalstuderande på Artisten var det som framförde den och dom var jätteduktiga!
Ikväll blir det nog Trägår'n.
Så nu vet ni att jag lever.
Puss! ♥

Födelsedagar

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Nä, det är ingen vanlig dag, för det är Lars Winnerbäcks födelsedag, hurra hurra hurra! Hurra hurra hurra! :D
Haha, Idag fyller faktiskt Lars Winnerbäck 33 år!
Och igår fyllde Zac Efron 21. Det ni!



http://kanal5.se/web/guest/film/high?p_p_lifecycle=0&p_p_id=K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_eKAZ&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_eKAZ_struts_action=%2Fk5journal%2Fview&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_eKAZ_articleId=1138534&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_eKAZ_groupId=1701&_K5JOURNAL_VIEWER_INSTANCE_eKAZ_version=1.0

Grattis på dom! :)

Äntligen fredag

Tjosan! Äntigen fredag, sjukt skönt. Fy vad veckorna går långsamt nu innan lovet! Men nu är det inte så långt kvar! :)
Ikväll kände vi varken för att parta hårt eller klä ut oss så vi kör en liten myskväll med idol och kanske någon film hos Stina istället. Det blir nog trevligt tror jag!
Ska bara byta om så gittar jag sen! Pusspuss!

Klädproblem

Det som cirkulerar i mitt huvud just nu är kläder. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Och det är ju alltid så mycket lättare att bestämma det dagen innan för då kan man sova längre. Ska man göra det på morgonen blir det ofta skitstressigt eller så får man på sig nåt jättefult. OCh det är ju inte kul. Jag saknar mina ballerinaskor. Kan jag inte bara få flytta hela garderoben varje gång jag själv flyttar istället för att behöva bara plocka ner lite i påsar och hoppas på att det funkar?
Grr.
Godnatt och sov gott. ♥

Love me like you used to.


Idol

Har ni hört om veckans tema eller? 90-tal! Fatta att det ska bli kul att se! Jag råkar veta att en av Robinarna (blandra alltid ihop dom) ska köra Angels med Robbie Williams... Det är ganska riskfyllt, jag brukar inte bli så sjukt glad av att folk förstör Robbies låtar, jag brukar faktiskt bli ganska arg. Som när den där galningen på Eurovision dance contest började sjunga just Angels. Förstår inte människan vad han gör?! Han bara förstör en av världens bästa låtar! Jaa, fy för sånt.
Men nu till saken iaf, jag hörde Robin sjunga lite av låten på ett videoklipp som Lars hade lagt ut på sin blogg (vilken jag följer, såklart!) och det lät SKITBRA. Åh vad glad jag blev. Det lät skitbra och jag blev inte ett dugg arg! Nu är det bara att hoppas att det låter lika bra imorgon, sen är jag nog såld.

Iiih :D



Förövrigt så ska Lars köra One av U2 har jag hört. Mm, det längtar jag också efter att få höra. Vilken bra idolkväll det kommer bli! :D

Iq fiskmås

Hahahahahha, ibland går det ju bara att skratta åt sig själv! Är jag IQbefriad eller? När man ska till Uppsala är det klart att man måste byta! Man byter ju i Stockholm för sjutton gubbar! Shit, vart är världen på väg, jag blir ju rädd för mig själv. Tur att jag kom på mig innan jag ringde och gnällde för syster och skämde ut mig totaaalt.

Tufftuff

Vad är det för muppar som sitter hos sj?! Det går ETT tåg torsdag och ETT tåg fredag där man inte behöver byta. Och dom går på ungefär 800 spänn. Jag vill inte byta med jag vill inte pröjsa 800 kr.
I'ts a tough tough world. (Tuff tuff, fattar ni? HAHA)

Tåg är för mig en gåta

Vad är intercity för tåg? Sitter och försöker hitta bra tågbiljett till Sabine i november och den enda skillnaden verkar vara att det tar typ en timma längre. Men det skiljer typ 200 i pris så för en fattiglapp som mig är det kanske värt det... Är det något mer som är konstigt på ett sånt tåg? Är det mycket obekvämare än ett x2000?

Psykologiplugg

Försvarsmekanismer alltså... Lite smått förvirrande måste jag säga, det är grymt lätt att blanda ihop. Men jag tror iallafall att jag har hyfsad koll nu. Vi får hoppas på det!
Förresten tror jag att jag är lite småkär i mina nya skor.

Jag tycker att dom är fena.

Yasmina?

Är det som jag har hört? Är det Yasmina från Idol som sjunger här? Jag kommer faktiskt ihåg den här låten från lilla melodifestivalen, och nästa gång jag går till mamma ska jag kolla om ryktet är sant för lillasyster har typ alla skivorna. Ballt.


1-2-3...

...Och hemprovet är inlämnat! Ikväll har jag suttit hos Isabell och pluggat och hon har gett mig massa bra idéer och hjälpt mig massor! Så fruktansvärt svårt att få ner allt man tänker bara. Jag hade jättesvårt för att formulera mig kände jag, men nu får jag helt enkelt hoppas på att det blir bra. Och dra en lättnandets suck. För nu är hemprovet över. Imorgon blir det plugga psykologi, för på fredag är det läxförhör på försvarsmekanismer och det är massa svåra ord jag ska kunna. Och när det väl är klart på fredag så blir det naturkunskap! Det provet är på onsdag och jag fattar nada. Sådär lagom kul...

Förutom Isabell och Nikki så har den här dagen sugit ganska hårt måste jag säga. Skönt att jag har Isabell, hon muntrade upp mig direkt! Och imorn ska jag få träffa Linnéa! Hon har varit hemma från skolan den dummern, men imorn så! :D

Vad sjutton ska jag ha på mig om jag bestämmer mig för att gå på maskeraden på fredag förresten? Nåt tips? Jag och Linnéa har ingen aning om vad vi ska klä ut oss till!

Nä, nu, SOVA! Sängen kallar på mig.






Dålig start på dagen

Godmorgon. Mjaa, en så god morgon vet jag väl inte om det är egentligen. Man kan ju bara gå utanför dörren så märker man det...Det regnar. Min hand gör dessutom ondare idag, och jag känner mig lite smått stressad över religionen då jag inte kan få ner mina tankar på papper. Surt.

Sarkasm är mitt bästa vapen

Åh vad långsamt det här med religionen går! Jag vet inte varför, men när det kommer till skolarbeten har jag typ börjat föredra att skriva på papper. Och det är ju sjukt irriterande, för då måste man ju skriva om allt på datorn sen. Jobbigt man kan ha det...
Nej, hörrni! Jag tror faktiskt att jag slutar där och går och lägger mig istället. Jag har faktiskt kommit en ganska bra bit på väg, även om jag inte är färdig än, men jag har ju till 23:59 imorgon på mig. Det borde jag ju ändå hinna.

Och imorgon blir det för tusan Body Jam! Nu tänker jag inte låta mig hindras av någonting. Handleden får vara lindad, och så är det med den saken!


Hemma hos Emelie med långt brunt hår. Det var ett tag sen...


Puss och Godnatt. Dröm sött!

You see the trouble with me, I've got a head full of fuck

Blä.
Jag har ont, fryser och orkar verkligen inte plugga. Sova nu hade inte varit helt fel. Men det är nog lite för tidigt för det än, har ju saker att göra och ska inte upp förrän 8-9 nångång imorn.

 
Borde jag frysa i den här?!

Back to plugg! Varför är inte religion lika roligt som vanligt helt plötsligt?


Här är det kallt kan jag lova

Oj vilken dag... Ja, bra var den då inte tyvärr. Och här sitter jag och fryser. Jag sitter och fryser iklädd fleecetröja i rummet som brukar vara skitvarmt. Inte bra. Men det är bara att bita ihop och upp med humöret för här ska pluggas! Religionskunskap blir det, eftersom jag har en hemtenta som ska vara klar imorgon.
Wish me luck!

Handled


Nää, inte gipsad. Bara lite bandage. Aj.


Inget mer naturgodis för min del

Värsta läskiga saken hände mig igår.
Jag åkte med Isabell och Linnéa till Backaplan för att handla mat och naturgodis. Jag och Isabell var kvar lite längre än Linnéa för hon var tvungen att skynda sig hem lite. När vi satt på bussen typ 20 meter från våran hållplats började jag hosta och hosta och hosta och så kunde jag inte få in massa ny luft. Sjukt svårt att förklara men jag kunde inte andas så bra helt enkelt. Som tur var skulle vi ju precis gå av så jag skulle få komma ut i friska luften iaf. Isabell blev värsta orolig och frågade hur det var med mig hela tiden medan jag stod där och försökte ta djupa andetag samtidigt som jag hostade. det blev så mycket alltihop så jag tappade den stora ramlösan vi hade köpt rätt ner i marken så den blev skakad ordentligt.
Isabell tyckte att jag skulle prova med att dricka lite, så hon öppnade den där mitt på busshållplatsen. hahaha, det sprutade ordentligt! Alla på bussen (som fortfarande inte hade åkt) typ råglodde. Och jag bara skrattade och skrattade. Inte direkt lättare att få luft då ju. Hahahahha, shit alltså. Jag skrattade ju inte direkt mindre för att Isabell sa: Du är verkligen den enda i hela världen som börjar skratta när du inte kan andas.
Just då tyckte jag faktiskt att det var ganska komiskt på nåt sätt ändå. det var först efteråt jag fattade hur läskigt det hade varit.

Jag fattar inte vad som har hänt med mig egentligen. Först ryggen, sen förkylning, sen svanskotan + handleden, sedan typ allergichock. Förr var jag ju aldrig sjuk!




I fortsättningen kör jag på endast solroskärnor!

Puss

Samson


Regina Spektor - Samson



You got me begging you for mercy

Hej.
Vet ni vad jag har ägnat några timmar åt? Att städa hela min garderob hos pappa. Duktigt va? Bara resten av rummet kvar också...
Jag har sjukt ont också. Fast inte i svanskotan faktiskt, den har blivit bättre, tack och lov. Istället har handleden blivit värre. Inte skönt när jag vaknade imorse direkt. Faktum är att det gör ont nu när jag skriver också (försöker skriva med bara vänster hand men det går inte så bra...)så jag ska nog ta och sluta med det och ringa Isabell istället.

Puss!

Aaaaaaaj!

Haha, jaa. Angående förra inlägget så var det Isabell som tyckte att jag såg ut som 20-25 på bilden, och det tyckte vi var sjukt kul.
Vet ni vad som hände innan? Precis när idol började skulle jag bara springa in och hämta en grej i badrummet och halkade på matten och föll RÄTT på svanskotan. Inte nådig smärta där inte. Fatta att jag skrek! Handleden fick ta emot lite också, därför har jag lite svårt för att skriva nu. Så nu ska jag dra mig tillbaka till Idol istället, reklamen är nog snart slut. Sen hoppas jag att smärtan har avtagit lite så jag kan gå ut och träffa Isabell eftet idol. Pallar inte bara sitta inne.

Jaja, vi får se.
Kram!

Lite äldre?

Jag har inte träffat Isabell på fyra dagar och nu tror hon att jag har åldrats 5 år.



Haha, jag tror jag borde träffa henne ikväll.

Typiskt!

Okej, nu kollade jag på gymets hemsida, och bara för attj ag hade en så bra plan öppnar dom inte förrän 9 imorgon! Hallå, vissa mornar öppnar dom 6.30! Såå typiskt! Är jag där 9 hinner jag ju bara träna typ en halvtimme. Känns ju väldigt nödvändigt... Nää, så då funderade jag på om man ska ta och gå ut och springa istället, men då kom jag på att jag tror inte jag har några gympaskor här, och det är ju illa. Kan ju inte springa i conversen direkt. Bajs. Kanske får bli så att jag tar med mig träningsväskan till skolan och springer in direkt när jag kommer hem? Hm...
Jaha, nu har jag ventilerat mina tankar, haha. Så nu vet ni liksom. ^^

Förresten så har jag kommit på vad jag vill ha i julklapp! Den där nya Ipod nanon. Den verkar sjukt grym, och jag vill ha den. Den fick seriöst 5 fyrar i GP. Haaallå. Och man kan titta på film. Haaallå. Jag kan alltså sitta på bussen hem och titta på en musikvideo med typ Robbie Williams. Underbara tanke! Jag vill ha den. Nu. Men jag orkar inte lägga massa pengar som jag inte har, så därför väntar jag till jul och hoppas att tomten är snäll. Jag undrar vad den kostar...Hm, 8 GB 1 395kr och 16 GB 1845kr. Det var ju inte såå farligt? Bäst skulle ju vara den med 16 GB förstås, för jag är ju van vid 20. Men 8 är inte så lite som man tänker sig ändå. Det är rätt grymt det med. Min pappa brukar vara bra på att hitta bra priser också.

Tihi.

Förresten börjar jag få sjuk abstinens efter mina gitarrer nu. Det är för sjutton inte bra att vara utan dom för länge. En vill jag ju åtminstone haa! :( Jag måste gå hem till mamma och spela i helgen tror ja. Mmm.


<3

Du är vad du äter

Nämen Godkväll.
Har precis kollat på Du är vad du äter med Katrin "Schulman" (palla stava hennes "nya" efternamn). För ett tag sen kunde jag verkligen inte bestämma mig för vad jag tyckte om henne. Inte om alex heller för den delen. Men nu måste jag säga att jag gillar henne. Hon är rätt cool. Sen är det ju grymt att hon har hittat en ny kille också. Go Katrin!

Iaf... Att titta på det gav mig verkligen lust att träna igen. Jag har ju inte tränat knappt nåt alls på typ två veckor, men nu tror jag att min förkylning är borta, så nu tycker jag verkligen att det är dags igen. Funderar SKARPT på att gå och lägga mig strax, gå upp typ 8 imorn och dra till gymet en sväng. Det vore rätt gött... Så har man det gjort också, slipper man det på kvällen. Jo, det tål att tänkas på... Vi får se. Jag ska se om Linnéa hänger på också. :) Stör mig fett mycket på att jag missade nya Body Jam releasen förra veckan. Men nästa vecka ska jag vara där minsann!
Funderar faktiskt på att börja träna sådär mycket igen, det var kul. Det är ju så jobbigt när man har mycket i skolan bara. Jaja, vi får se hur det blir. 3 gånger i veckan får det ju minst vara iaf.
Nä, nu sak jag sluta tjata träning och göra något vettigt istället! Borsta tänderna kanske...

Puss!


Seinfeld

Oj! nu har jag missat massa Seinfeld! Har tittat på det dom senaste kvällarna innan jag har somnat och jag måste säga att det har stigit lite för mig. Det är faktiskt rätt kul. Så nu blir det Seinfeld, sedan sooova!

Imorgon har jag Religionskunskap som första lektion och våran lärare tyckte att vi behövde lite avkoppling så imorn är det meditation och såna grejer. Offra till ganeisha (stavning) ska vi också göra.

Godnatt!

Kan det inte vara sommar året om?

Sitter och tänker tillbaka lite på sommaren. Den var härlig den. Speciellt när vi var i Stockholm, Syster Yster och jag. Saknar Sabine, hon hade precis förstått mig idag.









Tur att jag snart ska hälsa på henne igen!

It's wednesday alright...

Hej.
Ikväll var det sångträff i skolan som sagt. Det var väl helt okej, ettorna ville inte sjunga än men det kan man ju ändå förstå. Jag tänkte tillbaka på våran första sångträff, haha, oj då. Då var man inte speciellt lockad att sjunga själv. Det var jag inte idag heller iofs. När man är förkyld och vet att det låter bajs så är det liksom inte lika kul. Men det gick väl helt okej iaf. Bra skulle jag inte påstå. Men helt okej. Det gick bra för dom andra iaf, dom var jätteduktiga. Louise sjöng I will always love you. Jag älskar den låten. Älskar den.
:)
Jag sjöng Fields of gold, sist av alla. Tyckte nästan att det var lite tråkigt, känns som att jag har gjort den några gånger nu. Men den är ju bra, och jag gillar att sjunga den så. Svårt att göra den rättvisa bara.
Sen blev det åka hem. Jag hade tur, för jag kunde åka med Ingegärd, så jag slapp bussen. Finn och Louise skulle också till stan så vi var ett glatt gäng som satt i Ingegärds bil hem. Haha.

Nu ikväll har jag tittat på Bonde söker fru. Haha, det är så grymt bra. Längtar tills det sätter igång lite mer på riktigt. Oj vad jag ska skratta. Haha.


Idag ser spellistan ut ungefär såhär:
♦Tanya tucker - Love me like you used to
♦System of a Down - Roulette
♦Adam Green - I wanna die
♦Thåström - En perfekt värld
♦Gabrielle - Out of reach

Mmm, bra musik det där. Lyssna på den så får ni se själva.

Tänkte bara att ni ville veta. HAHA





It might aswell be now


Moneybrother om låten:

"The singer on that song is a Norwegian artist called Annie Brun. I just love her voice.
The song is about me sitting in a place where I always sit. And you could tell I'm not the happiest guy in the world.
And one day the door opens and the reasons why I'm not the happiest guy in the world walks in to the bar.
I always knew I would run into her some time. And the whole song is just a dialog between these two persons - just me trying to get the girl to sit down for a little bit."



It might aswell be now:
I've been here before
Too many times, I know
And time to time it seems
Got no place else to go

Woa-Oo-o-ooh

I can't believe you're here
Walking like it's nothing trough the door

- I'd never come around if I knew you stayed
- In this parts of town
- I just had an hour 'til next appointment, so
- I thought I would stick around

- Ooh-Oo-o-ooh


- Is this your kind of place?
- Seems like you've been here for days

We had some good times, girl
- Oh yeah, but long ago
Seems like in another world
- Let's just leave it so
What if I'm not ready to do that yet?
- Then just be glad we met
If just for a while,
-- We'll get
-- Right back along again

There's always been one of us, girl
That's blessed with looks
I can see everybody in here thinking
Why you'd wanna hang around with me?
Wondering just what it took

Woa-Oo-o-ooh

Please just sit down for a while
I'll try to bring back a smile

-- I guess I knew it would be sometime
-- I would just run into you
-- And if it's about to be happening, love
-- I guess it might as well be now

We had some good times, girl
- Oh yeah, but long ago
Seems like in another world
- Let's just leave it so
What if I'm not ready to do that yet?
- There's another place where I should be
There's is always another place we should be right, love
- You know, that's the thing about me
So why don't I get your number, maybe call you some time
- You've got my number, it's still the same
I deleted it so I wouldn't call you up late at night
- Now at least you seem to do some things right
I told you girl, I've changed, I swear
- I don't know what I'm still doing here
Since you are now, why don't you stay for a drink?
- I guess I could, let me think

If just for a while,
-- We'll get
-- Right back along again
-- Along again







Topp 5

Hade lite tråkigt så jag knopade ihop en topp 5. Det ni! Är det någon av dom här som ni inte har hört tycker jag att ni ska ta och lyssna nu direkt!

De 5 bästa svenska manliga sångarna just nu enligt mig är:
(trumvirvel)

1. Lars Eriksson
Ja, honom har ni väl inte direkt missat att jag gillar. Han är sjukt grym, och jag hoppas verkligen inte att han vinner idol. Jag hoppas att han kommer tvåa så han kan få göra en jättebra skiva med massa egna låtar. Fast det tror jag han får oavsett vilken placering han får, så bra som han är. Nää, går det ens att tycka illa om honom?





2. Moneybrother
Jo, jag vet. Han är inte direkt ny. Men han är sjukt bra. Jag säger bara såhär: Lyssna på it might aswell be now.
Gör det.





3. The tallest man on earth
Han är inte speciellt stor, men han har har en väldigt stor talang. Grym röst och grymt gitarrspel.Det är allt man behöver veta.





4. Vincent
Hallå. ursäkta, men vem skulle inte vilja att Vicent Pontare sjöng Miss Blue för en?
Jag vet att jag inte hade haft något emot det iaf. Han är ju gaanska snygg.
(Och sjunger grymt bra) ;)





5. Lars Winnerbäck
Självklart har jag inte glömt Lars Winnerbäck, Klart att han ska finnas med! Han sviker mig då aldrig, min Lasse.





Så, där har ni dom alltså! Favoriterna just nu. tror ändå att ni måste erkänna att ni håller med mig lite? Dom är himla bra alla 5! Hade kunnat skriva ännu fler superduperkillar, men nu får det räcka. Jag kan ju inte ta med hela världen på samma gång.

Nu börjar väl Ugly Betty tror jag? Nå, då så! Då blir det Ugly betty pararellt med religionskunskap, mys.


Aj

Hej!
Vet ni? Jag håller typ på att få en visdomstand. Det skaver som tusan. Usch.
Haha jag hade min andra sånglektion för den här terminen idag. Fattar ni? ANDRA! det var minsann på tiden iaf, och som tur var gick det bra med tanke på att jag är förkyld. Imorgon eftermiddag är det "sångträff" så då blir det skolan ända till kvällen. Helt okej ändå. Det enda jobbiga är att jag missar body jamen. Och hinner antagligen inte plugga.
Men det ska jag iaf göra nu! Ja, plugga alltså! Religionskunskap blir det. Förhoppningsvis går det fort också, för sen behöver jag röja här inne.
Puss!



Lovely!


Coolt

Just det ja, det glömde jag säga! I Lördags när jag och Linnéa gick runt i Haga gick världens bästa Håkan Hellström PRECIS förbi oss. Snacka om coolt. Och precis när han hade försvunnit ur vårt synfält kom Per Andersson där med barnvagn och rutig keps. Det är nog nåt med mig och Linnéa. Vi lyckas liksom draa kändisarna till oss. Jo, så måste det vara.


Han hade på sig mörka smala jeans och röda kängor. Otroligt söt som vanligt.



:)



Förresten har jag börjat använda mina stövlar lite smått nu, så med tanke på det, och på stormen igår måste jag nog faktiskt erkänna... Ja, här kommer det:
Det är Höst nu.




Storm

Hej :)

Höll ni precis som jag på att blåsa bort igår kväll eller? Jag hörde att stormen hade dragit bort under dagen. Den vilade nog bara tror jag... Kände iaf att jag nog skulle satsat på den vindtäta jackan med luva after all... Valde snygghet framför praktiskt. Mjo, det är lätt att vara efterklok minsann!

Sitter för övrigt och lyssnar på Lars Eriksson just nu. Har ju inte skrivit på ett tag, och det lilla jag faktiskt har skrivit har visst råkat handla om honom. Men han är ju helt fantasktiskt underbar! Det måste ni väl ändå hålla med om? Åh, honom vill jag träffa en dag.

Puss.

<3

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.656444

<3

Lars Eriksson

Där kan vi snacka om en gryyym kille.