:):)

Hej alla bajsungar!
Nu är jag vaken, typ den tidigaste dagen hittills, haha. Jag och Isabell skulle ju egentligen jobba idag, trodde jag, men det visade sig att somehow, fråga mig inte hur, har jag lyckas blanda ihop dagarna, så vi börjar inte förrän nästa måndag. En vecka till i frihet alltså, jippie!
Så därför ska jag nog gå och väcka Linnéa och Isabell snart, så jag kan åka till stan med min älskade syster sen.

Puss och Kram och allt det där!

Back

Tjohej! Nu är vi hemma i stan igen! Just nu sitter jag hemma hos mamma, eller jaa, det har jag gjort i några timmar, och väntar på Isabell. Jag tror att hon har somnat där hemma faktiskt. Under tiden som jag har väntat har jag spelat gitarr :D Åååh, jag är verkligen ine i en sån där gitarrperiod igen tror jag, då jag bara älskar att spela. Nu senast innan jag började skriva blogg spelade jag hallelujah. Lite svårt att plocka med skadat ringfinger dock ( som jag antagligen har fått av förmycket gitarrspelande, haha). Well, well, så är det när man i vanliga fall inte spelar så mycket som man borde.
Anyways, landet var soft. Vi var ju inte där så länge, men det är bra med små korta etapper så vi inte blir för uttråkade. Jaja, ikväll får vi se vad vi hittar på, Linnéa kommer iaf hem från Skåne, äntligen :D:D We have missed her!  Kanske skulle blir grillning hemma hos en i bohus, men jag vet inte riktigt när isf. Vi får se :) Annars blir det nog nån myskväll eller nåt bara. På måndag börjar ju jag och Isabell jobba.

Jaja, nu ska jag fortsätta spela gittar! Lika bra att fortsätta när jag gillar´t!

Hugs and kisses!



Jag och Min babe!

Sticky Fingers

Hejsan!
Nu sitter jag här precis nyduschad och klar för att börja packa! Vi åkte ju aldrig till landet igår, utan det blir idag istället. Om min mamma känner för att köra förstås. Vi ska försöka att inte åka allt för sent, utan bara packa nu, kanske svänga förbi torget om det är nåt vi behöver, och sen till Isabell så hon kan packa. Stannar antagligen på landet tills på lördag skulle jag tro.

Jaja, igår drog vi ut. Det blev först Chez amis för en liten stund, och sen drog vi vidare till Sticky. Spenderade dock typ lika mycket tid utanför som innanför, haha.


Jaja, såhär såg vi ut iaf:







Nu ska jag ringa mamma och packa!

Hug ♥

Fabulous

Hej och hallå!
Nu sitter jag hemma hos Isabell, som är och gör sig iordning lite smått. Det blir nämligen sticky fingers för oss ikväll :) Ingen av oss har ju särskilt mycket pengar, men vi kanske drar till Chez amis först, det brukar bli bra så, haha. Jaja, innan vi åker ska vi bara hem till mig en sväng också, så jag med kan göra mig iordning. Nej, vi kan inte göra någonting utan varandra, haha.
Tror det blir min fina blommiga kjol ikväll, som jag inte har använt än, eller klänningen från Vila... (Fast den behöver jag ju egentligen sy först...) Jaja, vi får se :)'

Maybe I´ll talk to you later :)

Puss & Kram!



Godmorgon!

Här sitter jag, hör och häpna, helt själv. Jaa, Isabell var tvungen att gå hem och gå ut med hunden. Jag hade först tänkt att följa med, men så somnade jag om och vaknade itne förrän hon väckte mig och sa att hon skulle gå. Nåja, shit happens. Men, men, när jag ändå är själv och har tråkigt tänkte jag att jag kunde passa på att göra ilte nyttiga saker som att diska och tvätta. Nåja, det är värt ett försök.

Senare, i eftermiddag blir det förhoppningsvis landet för våran del. Vi får se. Vi måste nämligen handla och packa och så först och känner jag oss rätt kommer det ta ett tag... :P Måste se om mamma kan köra oss också, men det ska nog gå tror jag!

Åååh, jag vill att det ska bli varmt igen så att jag kan ha somamrkläder på mig! Idag ser det iaf lite ljusare ut...

Näää, diska och tvätta var det som sagt!


Lite bilder från igår:






P&K

Tävling





Jag är med och tävlar om ett hundhalsband till min hund på taxen abbys blogg i sammarbete med preciousdog Minsta storleken på halsbandet är 20-27 cm och största är 42,5-50 cm. Tävla du också tycker jag!
http://enlitentax.blogg.se/2008/june/vinn-hundhalsband.html



Haha, jag vet inte vad det är med mig, men när jags er tävlingar och sånt där måste jag typ tävla. Tror jag har fått det etfer mamma, haha. Och hur supergullig hade inte Nikki varit i halsbandet? :)

Godnatt

Hej och hå, det där kaffet gjorde visst effekt på oss båda! Satte oss på balkongen och chillade förut, så härligt. Nu på natten är det ändå inte så svinkallt som man kan tänka sig. Undra hur vi ska lyckas somna nu, haha. Faast, om jag känner oss rätt ska det nog inte vara så svårt ändå tror jag :P Vi funderar nu på, efter många om och men att lägga oss i sängen och titta på High school musical 2. Jag lovar att jag ska berätta om våran besatthet till filmen en annan gång, orakar bara inte nu :P

Förresten, kollade på lite filmer på youtube förut (Isabell tvingade mig). Jag säger bara: Don´t drink and drive!

Nää, film + vindruvor + ananas it is!


Här är lite bilder på min sötpaj, och från när vi åkte till slottksogen med underbaringarna:





Cutie!





Hilda blev lite förtjust i pingvinerna:P





Haha, nu får det räcka. Kanske inte så kul för alla att titta på. Äh, då kan man ju alltid låta bli iofs.

Imorgon blir det nog landet för våran del. :)

Godnatt sweeties! Puss♥

While you were sleeping

Amen godkväll typ. Har nyss kollat klart på medan du sov, som gick på 3an. Trodde jag hade sett den, men icke sa nicke. Den var väl okej, lite söt sådär. Efter detta tror jag egentligen det var tänkt att vi skulle kolla på filmerna som itne blev av igår (i morse när vi skulle göra det somnade vi och sov i flera timmar till), men nu har Isabell somnat i soffan igen. Hjälp vad vi verkar sova helt plötsligt! Nåja, vi har väl lite att sova igen kanske, haha.
Funderar på att koka kaffe, det ska man ju tydligen bli pigg av ;) Eller jaa, kaffe till Isabell, men chokladkaffe för mig del, mums :)



Nää, nus ka jag gå och väcka min sambo, haha.

Btw hade jag verkligen inte tackat nej till det här halsbandet!
(Jaa, fast med mitt namn på då ;)) Finfint!



Puss och kram!

Boring

Hej och hopp!
Idag blev jag väckt vid typ kart i 9 av min kära vän, som tydligen redan hade varit vaken en hel timme, en aning förvånande, då det alltid brukar vara hon som sover läääänge. Och en dålig kompis vill man ju inte vara, så det var bara att pallra sig upp ^^
Igår tänkte vi kolla på film ,men det höll dessvärre inte så länge. Efter bara en stund såg jag att Isabell hade somnat i soffan och bestämde mig för att vila ögonen lite jag med. När jag vaknade typ en timma senare var hon borta. Tittade runt lite i lägenheten och fann henne till sist i sängen, så jag följde hennes exempel, och bara typ hälften av den första filmen blev sedd.

Därför, och för att vi är besatta tror jag att vi ska sätta på filmen nu istället. Precis som Isabell, tar jag och berättar om besattheten lite senare!

Haha, gud vilket tråkigt inlägg det blev! Nåja, Puss och Kram!

Höjden av lycka

Åh hjälp vad lättad jag är. Ni kan verkligen inte förstå hur lättad jag är!

Det var såhär... I morse gjorde Isabell den fruktansvärda upptäckten att våra jackor var borta! Detta var orsaken till mitt tårfyllda blogginlägg förut. Isabell har inte ens haft sin jacka i en vecka, och jag hade ju min favorit, Skinnjackan!
Anyways, jag var så jäkla förtvivlad att jag till en början inte ens kunde sova. Inte nog med att min favoritjacka var stulen, i den låg ju mitt bankomatkort och hundra spänn! En aning surt alltså.
Ja, fy sjutton, jag lovade mig själv att jag aldrig skulle dricka igen och om jag någonsin fick tillbaka min underbara jacka skulle jag gå till kyrkan!
Och vad tror ni inte händer några timmar senare? Jo, precis när jag tårögd berättar hela historien för min syster i telefonen ser jag någonting som liknar Isabells jacka i mitt rum. Och på golvet nedanför...någonting som skulle kunna vara min älskade jacka! Åh, det blev ett riktigt glädjetjut när jag insåg att jag inte drömde eller såg i syne! Jag bara skrek rakt ut och ropade på Isabell. Åååh! Min älskade, älskade, älskade, underbara jacka! Tack Gud! Tack snälla gud! Jaa, så nu är jag typ i himmelriket då. Tänk att man inte inser vad man har förrän det är borta, haha.
Kan ju meddela att Isabell blev en aning lyckligare också...Shit, nu är det vi som drar till Australien!

Nåja, här har ni lite bilder från gårdagen =) Har tyvärr bara från början av kvällen men det får duga!


Födelsedagsbarnet


Emelie och Isabell


Emelie och jag



Jag var...glad :D


Sötnosar


Tack tjejer för en great kväll :D

Nu ska jag och Bellis kila hem till min mor och hämta min sweetiepie.

P&K ♥






Buhu

Godmorgon. Jag är så sjukt bitter just nu. Jag kan verkligen inte fatta att det är sant. Kan inte ens skriva vad som har hänt, då kommer jag bara börja gråta. Varför är jag så dum i huvudet?!

Nä, nu ska jag göra Emelie sällskap vid frukosten, och väcka Isabell.

Är det ingen som kan vända det här till en jättebra dag för mig, Snälla? (Ett bra tips är att komma ner från himmelen och ge mig min skinnjacka tillbaka...)



Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej. Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.

Godmorgon! Eller jaa, lite sent kanske, men godmorgon för mig iaf!
Fick Isabell att sova över här inatt, skönt, då slapp jag sova ensam med mörkret! (Även om det hade hunnit bli ganska ljust när vi la oss...)

Idag är det lugna puckar som gäller tror jag. Ska höra med Sabine om hon har lust att klippa mig, men det är typ det enda. Joo, och så måste jag lämna tillbaka dom där filmerna också, det var stängt igår när jag kom. Ska nog städa iordning lite här hemma med.

Och ikväll blir det utgång med Lisa, Isabell och Emelie, som fyller år idag! Grattis snygging! ♥



Nää, nu ska vi nog ta oss lite frukost!

Pöss



Här får ni en bild på min vackra vän Isabell med :D



Let's spend the night together

Goodday! Fyfan vad boring jag har det just nu alltså. Det blir faktiskt lite ensamt att bo såhär själv när kompisarna gått hem. Och på natten är det väl lite läskigt att sova själv. Fast det har jag ju bara behövt göra en natt än så länge. Jag tror att jag ska övertala Isabell eller/och Linnéa att sova här i natt!

Ååh, imorgon fyller Emelie år! :) Hon frågade om jag ville hänga med ut, och självklart vill jag det! Har baar ett litet problem, en liten detalj bara, jag har ju inga pengar! Jag har tänkt att det löser sig nog, men nu blir jag nästan lite orolig. Jag ska köpa nytt leg typ nästa vecka också. Där ryker typ 500 spänn. ...som jag inte äger. Herregud, om jag bara hade tänkt till innan och varit lite mer ekonomiskt. När pengarna är slut är det liksom lite försent. Tur att pappa sa att han kunde hjälpa till om jag behövde något till begravningen.
Jag tror jag borde åka ut till stugan snart. När jag väl är där är det ju typ lite omöjligt att göra av med pengar.

Men nu ska jag gå och lämna tillbaka filmerna vi lånade i torsdags, och panta flaskor!

Kom på att jag faktiskt jobbade i torsdag, ååh, lättnad. Då kanske jag åtminstone kan låna av någon, eller av mig själv sålänge, om det skulle krisa sig.

Åh, jag vill att Sabine ska vara hemma så hon kan klippa mig! Nu ger jag mig inte, hon måste! Men hon slutar inte förrän klockan 10 eller nåt ikväll tror jag. Eller hon kanske bara jobbar till 6 ikväll? Nåja, jag ska tjata på henne ^.^

Men som sagt, torget var det ja!


Puss!




It's only rock n' roll, but I like it. Yes I do!

Jäävlar vad aktiv jag var idag då. Är det här...femte inlägget idag typ? haha, lite varning på det kanske. Sen har jag ju typ haft fler sidvisningar än vanligt idag med. Just nu sitter jag och väntar på att Isabell ska ringa så jag kan gå och möta henne och sen laga lite mat. Vi ska äta världens midsommarmat idag; Tortellini. Haha. Jag hatar sill och sånt så för min del kan det knappast bli bättre. Och har man dålig ekonomi, så tager man vad man haver, haha.

Förövrigt sitter jag och lyssnar på Rolling stones (Joo, dom är visst bra! ;P), och nu känner jag plötsligt hur jag börjar bli på lite gitarrhumör. Vilken himla tur att jag tog med mig gitarren från mamma förut då!

Förresten, vad diggar ni min nya bakgrund? Lite porrbelysningtema på den tycker jag. haha. Tjaa, kan man inte ändra headern, måste man väl få ändra någonting annat åtminstonde. Och eftersom min blogg inte blir snygg hur jag än gör, så varför inte välja en porrtapet? Haha.

Nä, nu ska jag sluta vara så patetisk och börja spela elegi istället!
Puss och kram och nyp i sjärten! ♥

Dom rullande stenarna.

Öppen för förslag

Städning, done! eller jaa, iaf hemma hos mamma. Här behövs det visst också städas en del, men det är ett senare bekymmer. Oavsett vad vi gör ikväll vill jag har jordgubbar, det hör ju till. Därför blir det nog att kila upp till torget innan det stänger, tror det skulle stänga typ 5 idag eller nåt.

I vilket fall som helst tror jag det blir rätt chill ikväll, antagligen i lägenheten. Antar att inom typ en timme har alla eventuella taxis druckit och kan inte köra oss till sommarstugan. Fast det är nog bra här, för då kan vi ju hitta på vad som helst. I sommarstugan är vi liksom trapped tills någon hämtar oss. Ja, vi får väl se vad som händer och fötter (uuää), Isabell var visst lite förkyld idag (förlååt) så hon kände sig inte så jätteparty.

Men om det är någon som har är up for en chillkväll med jordgubbar, är ni välkomna hit. (Jag loooovar att jag ska städa i ordning lite så ni slipepr denna mess!) Eller om någon har något mer lockande på förslag, så hör av er. :) Jag kommer iallafall ha min blommiga kjol på mig!

Just det ja, i mitt oerhört positiva inlägg om midsommarafton i morse glömde jag säga en sak:
Happy midsommar!

Regn och rusk, välkommen till Sverige.

Fan, varför måste jag vara så efterbliven att jag inte ens fattar hur man fixar hit en header? Bajs. Borde egentligen gå till mamma och städa iordning mitt rum lite nu, för deras gäster kommer om en och en halv timma, men jag vågar inte gå helt själv i åskan, det är ju scary.
Jag behöver fan en pojkvän eller en beskyddare eller något. Någon som kan hjälpa mig med datorn och som kan skydda mig från åskan. Buhu.

Nåja, nu ska jag slänga på mig ett par jeans och pallra mig iväg ändå antar jag. Midsommarfin med min nya kjol (ja, jag ger fan i att det regnar och är kallt, jag SKA ha kjol) gör jag mig senare.

Puss å Kam å gattis!


På midsommar för ett år sedan, hade jag det här håret. Hjälp.




Jag vet att jag är lame, men jag älskar min mamma!


Cause I got high

Asså förlåt, men när man hör den här vill man bara bli hög. Lyssna vad kul dom har! :D




Midsommar

Ja, så idag är det alltså Midsommar. Jag har alltid AVSKYTT midsommar. Jag kommer ihåg för några år sedan, när man avr tvungen att vara hemma hos familjen, och dom bjöd hem några kära vänner och jag var tvungen att vara hypertrevlig och glad, och sen skulle vi gå ut och spela Kubb, och ibland brännboll. KUBB! Ja menar, visst, Kubb kan la va skitnice om man är några vänner på sommarkvisten som bara chillar. Nä, förresten, skitnice är att överdriva, men det kan vara okej. Men vid såna tillfällen som vid midsommar med familjen och deras kära vänner, hatar jag kubb! KUBB! Och ville man inte spela kubb, för att man som jag inte tyckte att det var roligt, så var man tjurig.

Nä, ikväll ska jag vara med vän, eller vänner, och bara se vad som händer. Jag ska försöka göra midsommar till något trevligt.

Haha.


Btw, så är jag ensam i 3 hela motherfucking veckor nu. Yes säger jag bara. Yes.

See ya, don't be ya.




Här får ni två små söta bilder på mig och Linnéa. Enjoy.





Bloggkoll


Trött

Goddagens!
Idag är jag så cpigt trött så det finns inte! Igår var jag i stan typ hela dagen med Sabine och shoppade loss ordentligt, mycket trevligt. Och idag skulle jag gå upp klockan halv 10 hade jag planerat, men icke då. Jaja, 20 över kom jga iaf upp och jag och Isabell åkte till slottskogen med dogsen. Det var skittrevligt, men jag kände mig som en vandrande zombie, vilket jag fortfarande gör då. Men men, hur det än är med tröttheten så känner jag ändå för att hitta på nåt ikväll. Vet inte vad än riktigt bara. Egentligen borde jag ju kolla på fotboll nu, men det får bli snart. Orkar inte se hela matchen, och jag kommer ju inte ens kunna ha Henke Larsson-tröjan på mig, för den ligger i tvätten. Buhu.

Nä, fy, jag skriver inte ens nåt intressant ändå ju, så jag kan lika gärna sluta. Kan lägga ut lite bilder från veckan istället :) Har tyvärr inte så många, men här är några iaf:



Tisdag kväll hemma hos Stina:


Agnes, Andrea, Mimmi


Jag och Linnéa

Onsdag, skolavslutning:


Jag sjunger Fields of gold

Onsdag kväll hemma hos Anton:


Big N, Linnéa och jag


Linnéa och Mimmi

Nåja, om man skulle ta och slå på Tv:n då.

Puss!

SOMMARLOV

heeeeej! Vet ni? Jag har SOMMARLOV! YesYesYes! fatta hur gött det är!

Gårdagen var nice. Dagen började med att jag försov mig. Hallå eller, jag har inte försovit mig på heeeeela året, och så försover jag mig på skolavslutningsdagen! jag skulle gått upp klockan 5, och så kommer mamma in vid kvart i 8 och frågar när jag skulle upp. Fatta att jag fick panik. Hon väckte mig en kvart innan jag skulle vara i skolan, och en timme innan första föreställningen! Och det tar ju en timme för mig att ta mig till skolan. Så det blev panikfixning, och mamma fick agera chaufför, och jag var där 5 min innan första föreställningen började. Inte ens plattat hår hade jag, haha.
Första och sista föreställningen gick väl okej, men jag tror faktiskt att den i mitten var bäst. Jag var sjukt nervös iaf:P

På kvällen blev det som sagt hem till Anton, och det var väl lite segt först, men efter ett tag blev det bättre :)

Idag har jag umgåtts med Isabell och våra hundar typ hela dagen. Jag har varit ensam hemma, så jag fick vara hundvakt idag. Och det var nog tur att jag inte hittade på nåt mer excited kanske :P Haha.


Nu ska jag dra mig.
Puss och kram!




You remember me, when the west wind moves

Tjenamors!
Börjar änna bli läggdags för mig nu känner jag, ska upp typ 5 imorn. Men jag har tillbringat kvällen hemma hos Stina i Alafors tillsammans med Linnéa, Agnes, Sara, Andrea, Mimmi, Amanda, och så självklart Stina då. Mycket mycket trevligt! Vi grillade, chilade och kollade på fotboll. FAn vad gött att vi vann btw! Synd bara att Zlatan gjorde första målet, jag vill ju itne ha en anledning att gilla honom, haha. Nää, Henke är fortfarande bäst! ♥

Kom hem för ett tag sen och har mest bara hunnit tvätta håret typ. Men nu blir det som sagt sängen, för imorgon är det dags för skolavslutning. Och då ska jag sjunga fields of gold. Hjälp. Save me., please. haha. Nää, vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Att rösten och Gud är på min sida imorgon. Yes.

Har lämnat in sista arbetet idag med, känns sjukt gött! Yes, Yes, Yes, tvåan är Avklarad! Det värsta året! YES! Finally, nu ska jag bara ägna mig åt Soooommarlov, vilket innebär typ, sommarstuga, gitarr, jobb, utgång, och kul. :D Så bra det kan bli.

Imorgon kväll bär det antagligen hem till Anton på fira-att-skolan-är-över-fest. Trevligt trevligt.

Men som sagt, n var det sovdags som gällde. Ska bara lägga in fields of gold på mp3n först så jag kan råplugga texten på bussen imorgon.
Sov gott! Puss och kram!

Tisdag

KÄNSLOLIV

[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[ ] Du har sårat nån så de börjat gråta. Det hoppas jag inte!
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[X] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[X] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET [
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. [
 ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[/] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[X] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[X] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[/] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA

[/] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[X] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[X] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat med en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag tycker ibland att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har en piercing Bara öronen...
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[/] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan. Inte på en gång iaf.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Veckan som gått...

Hej och hallå!
Shiiit vad varmt det äär! Jag avlider ju typ. Men nåja, jag ska verkligen inte klaga, det här var ju vad jag väntade på och längtade efter hela vintern! Såå, jaa, jag är nöjd (...och svettig, möjligtvis). Haha.
Igår var jag och Isbell ute. Det var ju liksom premiär för henne eftersom hon fyllde 18 i måndags, så det var ju klart vi skulle ut. Först satt vi på Chez amis en stund, och sen fick vi för oss att dra till bulevard, så det gjorde vi, och där råkade vi visst bli kvar tills vi kom på att sista bussen hem nog gick alldeles strax.
Idag händer bväl inte så mycket. Skulle egentligen träna, men det visade sig att det var inställt. Och lika bra är väl kaske det, för idag behöver jag egentligen plugga spanska, eftersom jag har prov imorgon. Det fick bli en snabb promenad / joggingtur med Lilla Nikkilta istället :) Fast hon orkar inte så långt nu när dte är varmt stackarn, så man får ta det lite försiktigt :P

I fredags ringde min kära kusin mig och meddelade att han och några vänner antagligen kommer nästa helg redan, så då antar jag att åtminstonde en del av min helg är uppbokad, hehe. Nä, det ska bli skittrevligt, träffar ju inte dom så ofta, och jag har tjatat på honom som tusan att han ska komma hit snart.

Eftersom jag inte har uppdaterat på typ en vecka kan ni få en liten summering av vad den har innehållit:


Måndag: Världens bästa Isabell fyllde 18!


Tisdag: Min lilla panter (Robin) tog studenten, och jag , Linnéa och Isabell åkte och grattade honom!

Onsdagen var det bara massa skola och plugg.


Torsdag: Jossan tog studenten hon med, och jag och min familj stack till hennes studentmottagning.

fredagen chillade jag med Linnéa och Isabell hemma hos mig, och ja, lördagen berättade jag ju om.

Ha det så bra! Puss och Kram!

Plugg såklart

Hola!
Fy fan vad illa det känns att behöva sitta här och plugga när man hör om alla som åker tills tranden eller sitter ute och glassar. Men, men, det är väl bara att göra det, så kan jag förhoppningsvis vara ledig i kväll.
Inte uppdaterat på ett tag nu, senast var väl i torsdags. I Fredags var jag iaf på studenten på min skola då. Hel sjukt vad fina och glada alla var! Man blev riktigt peppad och ville bara ta studenten själv med en gång! Men jag har ju ett år kvar jag... Aja, en tredjedel av gymnasiet är väl inte SÅ mycket...?
På kvällen drog vi hem till Parre och chillade, Det var trevligt :)
Och igår satt vi stack jag och Isabell till Linnéa en sväng och snackade. Det var mysigt, och jag var så jävla trött, efter allt för lite sömn den här veckan så jag somnade. Kanske var tur att det inte blev nåt mer livat, haha.

Och idag blir det som sagt plugg. Iaf tills Isabell kommer hem igen.

Puss!