Äntligen på bättringsvägen!

Hallåja! Äntligen är jag på bättringsvägen (Ta i trä)! Äntligen äntligen äntligen håller jag på att bli frisk :) Igår gick jag till skolan som sagt, och jag var väl inte jättepigg, men jag tycker att det gick bra och jag var förvånansvärt ambitiös ändå. Ja, för att vara jag alltså :P
Fick reda på att vårat naturkunskapsprov är på fredag dock, och det var ju inga glada nyheter, när jag vanligtvis inte fattar någonting och nu har missat två lektioner. Tur att jag gick igår alltså! Antagligen får jag göra provet på fredag som alla andra, det är väl bäst så det blir gjort också antar jag. Jag ska ta och kila upp till henne det lilla jag hinner på måndag så får hon hjälpa mig lite. Ingen lunch på måndag alltså, wonderful! Haha, nä, det är väl smällar man får ta, för från halv 1 Måste jag ju jobba med projektarbetet. Då är det rep som gäller, oavsett om jag kan sjunga igen eller inte.
Det är typ det jobbigaste med att vara sjuk ändå, att inte kunna sjunga någonting. Under en veckas tid har jag inte kunnat sjunga en mening utan att börja hosta kraftigt. Haha, i söndags och måndags kunde jag ju inte ens prata :P Helt underbart när jag märkte idag att jag kunde sjunga en hel mening med snorig stämma, haha. Då är det ju på väg åt rätt håll!

Det blir ingen Killers-kväll för mig ikväll. Jag var stark nog att hålla mig på mattan och undvika en utekväll. Dock åker jag nog hem till Louise iaf och umgås.

Åååh, en bra sak håller på att hända. Jag håller på att få tillbaka mitt hår igen! Det märks nu, för då och då behöver jag inte göra någonting åt det, utan det sköter sig självt. Innan var jag absolut tvungen att platta det eller fixa lockarna lite om jag skulle ha det utsläppt, men nu börjar det bli så "långt" att det klarar sig utan min hjälp ibland. Ikväll får det göra det iaf. :)

Nej nu ska jag väl ta och kila. Tror jag blir upphämtad av Tommy snart, och sen bär det av till Kode.

Kram!

WORD!

"It's not about how well you play, It's about how you feel when you play it."

Godnatt

Godkväll. Börjar änna bli läggdags snart tror jag. Isag har jag känt mig mycket bättre, och varit mycket piggare än innan, även om jag slocknade totalt vid halv 7 tiden. När jag vaknade hade jag såklart feber igen, men jag känner att jag inte kan missa för mycket i skolan, så jag funderar på att försöka gå imorgon iaf. Måste få träffa lite folk också, blir ju galen här! :P Haha, men igår fick jag iaf besök, så det var trevligt :)

Anywaay, i helgen får vi se vad som händer. Beror ju till största delen på hur jag känner mig antar jag. Det var prat om Haket på lördag för dom ska tydligen ha Killers-kväll, och det låter faktiskt väldigt kul, men eftersom jag VET att jag verkligen inte borde gå ut, för jag MÅSTE spara pengar, så får vi se hur det blir med den saken. Vi får se hur bra discipiln jag har :P Annars blir det nog bara chill tror jag, för sitta hemma själv pallar jag ju inte mer.

Usch, imorgon år bussen 20 i 9, vilket innebär att jag måste gå upp strax efter 7. Läggdags alltså!


Hörs väl kanske imorgon! PUSS!


Jag och Linnéa för mycket länge sedan.. :P Saknar min babe!

Trubble trubble trubble baby

Jaha, smart är man också. Missar sista minutrarna på handbollen. Nån som vet vilka som vann? Haha, intelligenta Natha är här igen alltså! Står sånt på Text-tv tror ni? Får ge det ett försök...

Har ett annat major problem just nu för övrigt. Vad jag ska titta på på tv. Top model är nu slut, och det har börjat nån antagligen crappie film på 3an med pierce brosnan och på 5an är det nåt som heter other peoples breastmilk. det tror jag inte ens att jag vill veta vad det är.

Okej, nu lyckades jag kolla upp handbollen! Vi förlorade med 30-31. Det sög ju. Shit vad har hänt med svensk handboll då? Nää, jag saknar Magnus Wislander, Ljubomir Vranjes och Johan Pettersson! Som tur är är ju Jonas Larholm kvar iaf :) Har alltid tyckt att Ellinor borde gifta sig med honom.

Nää, nu ska jag se vad som står på schemat härnäst. Lite famiy guy kanske?
Pusshaaaj

miracle

Tjoo! Oj vad den där glassen gjorde underverk! Efter den har det bara blivit bättre och bättre och nu känner jag mig nästan pigg. dock är jag fortfarande supersnuvig och jättehostig och har såklart ont som tusan i halsen, så frisk är jag ju inte för det. Men tempen är iaf nere i 36,1 nu (vilket är normaltemp för mig :P) så det ser ju ut att gå åt rätt håll. Nu har jag gjort cola och ätit singoallakex också. Både det bästa och sämsta med att vara sjuk är att man får äta hur mycket onyttigt som helst. Jag längtar efter att börja träna igen kan jag ju säga!

JAha, annars sitter jag och tittar på sex and the city blandat med handboll just nu. Det ser hele okej ut för Sverige, för tillfället leder vi med 25-23. Ajdå, där blev det visst 25-24 istället. jämnt då med andra ord. Nåja, vi får se hur det går.

Later gator!

Och febern är tillbaka!

Godmorgon? Nää, särskilt god var den inte för mig kan jag säga, har vaknat hela natten och morgonen med världens hosta, fett jobbigt. Vd 10 gav jag iaf upp och gick upp och tog febern, och avr den inte tillbaka? Jodå, självklart! Så sen dess har jag mest legat här, framför tv:n och datorn och haft dödstråkigt! Måste dock säga att det blev mycket bättre helt plötsligt när jag hittade lite Häagen-Dazs med smaken bailys i frysen. Finns inte många saker som är bättre än att äta god glass direkt ur burken och kolla på några avsnitt OC. Mumma.

Men jag saknar att sjunga, jag saknar skolan och jag saknar min ensemble!




Nu ärtyvärr glassen slut, men jag ska fortsätta med OCtittandet. Lindsay är jättefull, haha.

Pusspusspuss




Stackars mig, ingen bryr sig om lilla jag

Om ni visste vad det är synd om mig nu! Jag är så sjuk så sjuk och får inte ens gå till skolan, fastän jag vill! Haha, nämen jag har faktiskt inte haft feber sen imorse, så det kanske är påväg åt rätt håll iaf. Dock gör halsen precis lika ont som den har gjort innan, Bajs är det. Och jag hatar att stanna hemma mer än en dag från skolan. Jag får krupp! Det finns ju ingenting att göra när man är sjuk ju. Det enda är att äta onyttigt, så det gör man ju med råge, haha. Smart när man inte kan träna också. Nää, imorgon har vi sceniskt musikprojekt så jag vill verkligen gå! Iofs har vi det på onsdag också... Äsch, man kanske ska vila upp sig så man blir riktigt frisk iaf... Jag vill ju kunna sjunga snart igen, nu kan jag inte ens prata utan att det gör ont och låter bajs.

Sen känner jag mig lite dum också, men det hör inte dit ritkigt.




Nu får ni en smittpuss! Puss




Tur att jag har min pälskling som kan hålla mig sällskap iaf!


Du kan skratta åt livet...precis som jag

Hej :) Här sitter jag och spelar gitarr med alldeles för långa naglar. Eller ja, jag fick ju såklart lägga ifrån mig den nu när jag skulle skriva. Jag älskar min gitarr. Jag tror att jag skulle kunna gifta mig med den. Eller min gitarr säger jag, Mina såklart! Jag har ju två. Men nu syftar jag faktiskt på den äldsta, den akustiska, för den använder jag ju mest. Den är så fin och mig så trogen jämt. Önska jag kunde varit lika trogen tillbaka. Men jag spelar tyvärr alldeles för sällan. Ska man införa en ny regel tros? Minst 4-5 gånger i veckan? Tål att tänkas på.

Vet ni förresten vad som går på tv ikväll? En film med Lars Winnerbäck! Det är tydligen en dokumentär typ och jag blir helt till mig när jag tänker på det! En hel timme Lasse ikväll alltså, gissa vem som kommer sitta bänkad?!


Jag längtar till klockan 21.00....

11/1

Tjoho!
I fredags drog vi ut. Eftersom jag är lite smått pank tog vi ett ställe vi kom in gratis på - Keybar. HAHAH säger jag bara. Vad hände med Göteborg i fredags kväll? Det var helt DÖTT. Keybar i sig var skittråkigt, alldeles för lite folk och tråkig stämning men det var inte mycket bättre nån annanstans. Har folk festat sönder under julen eller? Stoor besvikelse var det iaf. Men är man med världens bästa tjejer lyckas man oftast liva upp det lite ändå :)


vimmelbild från nattstad.se



Iallafall, idag fyller världensfinastevovve 2år! Helt unbelievable att hon har blivit så stor! Känner mig som en stolt mamma, haha.

    
Mini-Nikki




Nu måste jag gå ner till henne och säga Godnatt. Imorgon börjar skolan på riktigt igen med nytt schema och allt! Usch...

Puss!

Stop this game well it's ruining me



Hej mitt vinterland

Tjoo. Nu städar jag om ni ville veta. Fast snart är jag klar. Var bara tvungen att sätta på datorn för att ladda Bajdpoden och kanske byta ut lite musik. Men nu ska jag dammsuga istället, och sen ska jag gå till mamma. Ikväll blir det antagligen utgång.
Pusshej


Bjussar på två bilder från en promenad på juldagen. Schyst va?




Du är så söt att jag får hål i tänderna




It's alright

Håhåjaja! Första dagen i skolan alltså. Äsch, det var inte så farligt faktiskt. Jag började morgonen med hantlar, som jag hittade så fint i mitt rum. Varför inte tänkte jag, jag hade ju ändå tid på mig. Så en helt okej start fick jag och sen fortsatte dagen utan större problem. Visst, jag kom 45min för tidigt och det var äcklig mat i bamba, men värre saker har hänt. Jag och Frida var rätt duktiga med projektarbetet iaf, så det känns skönt. Shit alltså, detta med projektarbete. Ibland känns det som att vi nog kan klara det utan större problem, och ibland tror jag att det aldrig kommer bli av. Men nu känns det rätt okej iaf.

Förresten, sjukt lame på Grammisgalan igår uppenbarligen. Varför var de inga BRA som fick priser (förutom Håkan då förstås)?

Nu ska jag sova. Puss och kram. ♥

Längtan

Heeej! Vet ni vad jag lyckades med i måndags? Att faktiskt hitta en balklänning! Helt otroligt, hittade en som jag bara föll pladask för. Och så är det ju, att blir man kär så blir man...Det var en sån jag inte trodde att jag ville ha, men jag visste uppenbarligen ingenting. Den är skitfin tycker jag, men ni får inte se den än. Haha! Nu längtar jag till balen... och till studenten. 
Ikväll är det grammisgala. Har röstat som en galning på mina favoriter. För gör man nåt bra förtjänar man ju att få cred för det.

Usch, jag har lite smått ångest inför imorgon. Då gäller det. Jag vill inte börja skolan igen! Det har verkligen varit underbart att ha lov och jag vet att det här är sista terminen och det gäller att köra stenhårt, därför känns det inte så fruktansvärt lockande. Nej, jag längtar till studenten som sagt. Och till högskolan, om jag bara kommer in på nåt bra.




Jag lovar er, det är en djungel. Jag kom just i rättan tid. Passa på, för nu hade dom inne allt.

Just can't seem to get enough of you

Tjiihoo! Här kommer jag, trött som få. Har ingen aning om vad jag ska skriva, men jag tänkte göra det ändå. Baraföratt liksom. Så här är det. Idag har jag gjort antal vettiga saker: 0. Asså verkligen nada. Fast imorgon ska jag vara så mycket vettigare iofs. Då blir det ut att leta balklänning. Hjälp. Hjälphjälphjälp. Vilken modell ska jag ha? Vilken färg ska den vara? Hur ska jag ha håret? Åh shit, bal alltså. Jag undrar hur jag kommer fixa det. Och sen tar jag studenten. Hur ska jag fixa DET då? Och sen, värst av allt, så ska jag göra någonting helt annat som jag inte ens har kommit på vad det ska vara för något än! Åh, jag blir tokig. Jag läser och läser, men hittar inget för mig. Dessa nedrans val.

Vet ni vad jag tycker är himlans synd? Depeche kommer till Arvika och jag ska inte dit. Hur mycket suger det på en skala? Rätt mycket.





MyDog

Goddag. Åh vad skönt det är med jullov. Jag har fina dagar hela tiden. Idag sov jag länge och sen åkte jag till MyDog-mässan. Har varit på den i tre år eller nåt nu, men jag tyckte inte den var riktigt lika bra som vanligt. Varken tollare eller Hovawart fanns med på rastorget. Lite synd, men det var trevligt ändå minsann.



ikväll får vi se vad som händer. Inget överambitiöst. Kanske bara mys med dom finaste, men det duger bra tycker jag :)

Har ni sett nåt finare?


Det tror då inte jag! Jag har verkligen världens finaste vänner. Både på insidan och utsidan.
Lucky me.


Hallå där ...

Hallå där köp blåbär! Trevlig dag har jag haft, varit i staden en sväng, blev bara kläder till ipoden då jag behöver spara pengar nu (gissa varför ;)). Därför kände jag att jag inte kunde köpa så mycket till mig själv, även om jag blev kär i en väska från topshop


Ipod utan kläder och Ipod med kläder

Annars blev det en fika med Syster Yster som åker hem till Uppsala redan på måndag :(

Världens finaste syster Yster!



Pusspuss och kramkram!

Oh, Happy day

Glömde berätta att jag har köpt en Bajdpod. Den är så fin. En rosa Nano fick det bli. Just nu håller jag på att tittar vad som är fel dock, för den vill inte lägga över så mycket låtar. Men det ska nog tekniska jag fixa.




Förresten så är jag superduperglad just nu! Så sjuktsjuktglad. Ännu gladare är jag var på bilden här nedanför tror jag. Det ni!



2:a januari

Hola! Skitbra jul, jättefint nyår (om än lite oväntat). Det är väl typ det ni behöver veta. Jag hade det fint.
Igår var det lite mys hos Linnéa. Parlamentet och sånt bra. Fast vi tyckte inte att det var riktigt lika roligt som vanligt. Och jag saknade både Johan Glans och Magnus Betnér. Men Björn var ju med. Och Soran. Och Henrik Hjelt. Så det var rätt trevligt ändå. Och jag var ju med mina favoriter.
Seriöst alltså. Det finns inga bättre. Dom är bäst helt enkelt. Linnéa och Isabell alltså, favoriterna.

Var i Arvika söndag - tisdag. En kort visit, men det var ju en visit iaf.

Haha, idag tänkte jag lite fint att det var dags att börja träna igen. Gick in på hemsidan men det verkar som att mitt kort har gått ut. Jag visste att det skulle hända i januari, men FÖRSTA? Ja, tydligen. Så det får bli springtur och användning av lite julklappar (Hantlar och sånt) istället antar jag. Tihi.

Min blogg eller dator valde visst idag att det inte gick att laddda upp bilder. Så det får vi leva utan. Den ville funka iaf, det är ju alltid nåt. Nu ska jag nog dra mig till stan eller nåt snart. Vi hörs hörrni.