CV

Amen tja! Idag är jag trött som stryk. I onsdags blev jag kvar i skolan till strax efter tio, så jag var inte hemma förrän klockan var nästan halv tolv. Somnade väl vid halv ett- tiden, och skulle upp halv sju. Yey...
Igår efter skolan träffade jag Jossan för första gången på längelänge! Det var skitskoj, och vi kom fram till att det nog var nästan exakt ett år sen vi träffades nu. Dålig dåligt. Men vi ska iaf dra en stan-runda snart.
Nu håller jag på att få krupp också! Måste klippa mig! Nununu! Jag vill ha tunt hår! gaaaah. Funderar på att klippa det i lite olika längder också, men inte för mycket, eftersom jag vill att det ska bli lite halvlångt igen :) Och sen, så ska jag bli blond! Jaaa! :D Okej, inte jätteblond, men lite iaf :)


Nu ska jag snart ta och dra mig till skolan tror jag. Försökte påbörja ett CV, men hur fan skriver man ett sånt? :S


See you!


Puss ♥


Things changes...

Tjingeling!

Nu är jag nyss hemkommen ifrån ett pass med bodypump. Har inte kört det på länge, men nu ska jag börja gå på det varje vecka. Det var fett nice, och fett jobbigt. Men det är lätt värt det.
Skolan idag var typ random. Naturkunskapen var lite jobbig, eftersom jag har missat typ 5 lektioner, d.v.s. alla labbar på hela kursen. Men men, jag får väl försöka ta igen det helt enkelt. Som med allt annat. Det känns som det är massa jag behöver ta igen, men jag fattar inget av det jag ska göra, för jag har itne varit där när lärarna har gett informationen. Så den får jag helt enkelt ta reda på själv. Usch och blä och fy. Plugga is not my favourite thing to do.
Jag har iaf tagit lite tag i mig själv och sökt individuellt val inför HT (bara typ tre veckor senare...) Nåja, nu är det gjort iaf. Jag känner mig duktig! :D

Haha, gymmet visade ju sig vara rätt spännande iaf! Det är otroligt, man stöter på folk man verkligen inte kan tänka sig att man någonsin skulle träffa igen. Chock säger jag bara!
Alltså, det är helt sjukt vad saker förändras med tiden...


Btw, Idag har jag och Krille varit tillsammans i 11 månader. ♥


Kram!


Cooling

Hej och hallå!

Jag <3 min nya dator säger jag bara. Visst okej, den är inte heelt ny, men den är så jävla mycket bättre alltså! Shit. Me love it. Det enda negativa verkar vara att msn inte fungerar riktigt som det ska. Men det löser jag snart :) Tekniska jag...

Okej, det här kanske verkar jävligt lame, men jag ska faktiskt skriva en liten to do list, för min egen skull. Okej, så det här är veckans att göra!

[  ] Läsa engelskabok
[  ] Fixa med pengar
[  ]Träna
[  ]  Skriva klart engelska sonett
[  ] Börja läsa Tristan och Isolde
[  ] Göra uppgiften till engelskafilmen "much ado about nothing"
[  ] Spela gitarr
[  ] Gå ut med Nikki så mycket jag bara hinner!
[  ] Avboka Bodyjamen
[  ] Träffa Jossan
[  ] Hemtentan
[  ] Fixa fältstudieplats


Hm.. Jaja, det var det jag kom på nu iaf.

Haha, det är så roligt att ha tillbaka den gamla hårddisken! Massa musik, och massamassamassa gamla bilder! Vissa som man kanske heöst vill glömma, men herregud vad saker förändras på typ två år. Haha, det är görkul att titta igenom dom! :P


image47image48
                                           Haha, en riktig cooling har jag varit iaf!


image49


Nä, nu räcker det för idag! :)

Puss!

Galet

Hejhej! :)
Kan knappt fatta att det redan är söndag, jag tycker knappt att helgen har börjat. Varför måste dom alltid gå så fort? Usch, nej, och söndagar som är så jobbiga också. Fy.
Gårdagen var trevlig iaf :) Vaknade upp hemma hos Krille och sen drog jag hem till mamma och packade mina grejer, och gick sen till pappa. Sedan var det hem till Gabriella och kolla på melodifestivalen :) Vi kom rätt sent, typ 9, så vi hann inte se så mycket av den, men vi hann iaf se det viktigaste, Björn Gustafsson! Sen tittade vi på nån actionkomedi som var helt störd. Asrolig. Vi började kolla på The ring också, men hann inte se hela. Och tur var nog det... Jag har sett den typ 3 gånger eller nåt och jag satt ändå helt fastklistrad vid min kära vänner. Haha.

Jaha... 50-tals konserterna gick bra iaf :) Har tyvärr inget bra kort på min väldigt vackra väst, men jag tror nån av dom andra har det. Däremot har jag kort på mitt hår, som var heeelt galet. Värsta rufset.


Det här var på torsdagen, på kvällen, efter jag hade tränat t.o.m.


På fredagen var håret något lugnare iaf...
image46
Efter föreställningarna.



Nä, nu ska jag byta ut min dator :D Jag är very happy, för pappa har skaffat en annan till mig. Nu kan jag dessutom få tillbaka min gamla hårddisk! Yey! :D

Puss!

Body Jam

Hej hopp! Sitter här och mumsar på en chokladboll, som jag fick av min gulliga lillasyster. Det kan väl inte göra så mycket, jag ska ju faktiskt träna sen? :P Body jam blir det ikväll, finally. kulkul säger jag :)

Idag har dagen faktiskt varit okej. lite segt att köra 4 föreställningar kanske. Det blir lite väl jobbigt efter att ha hört samma sak hur många gånger som helst... Men imorn är det bara tre gånger iaf. Asiatisk mat blev det förresten, det var mums! Vi får typ nån sorts bidrag, så vi slipper betala själva :) Ska försöka ta lite kort imorgon :) haha, jag såg rätt ful ut asså, hade en cerise väst. Oh yeah.


Nä, usch, nu orkar inte jag skriva mer, jag är jättetrött. Nu ska jag ringa Linnéa och höra om hon också ska träna.


Puss!


Bara så ni vet så är Krille bäst!
image42image43image44

Glasbruksmuséet

Hola! Nu är jag hemma! Åkte till skolan idag igen, och fick reda på att vi skulle åka och rigga scen på glasbruksmuséet när vi hade slutat. Jaha! Så det var bara att göra helt enkelt. Jag slipper iaf skolan på torsdag och fredag! :) Synd att jag inte hann träffa Krille idag bara, hade verkligen velat det... Jaja, vi får ta det på fredag istället helt enkelt.
Tydligen ska Alekuriren komma imorgon på någon av föreställningarna, hääärligt! Kul om man blir fotad i en jävla cerise väst! (och nej, dte är inte jag som har valt den, det gjorde dom när jag vara sjuk) Himla kul...
jaja, 7 föreställningar blir det iaf, så är man väl förhoppningsvis inte såå nervös den sista. haha. MEn det roligaste är ändå att jag måste gå hemifrån tjugo i sju imorgon. Jippie, tidigare än vanligt. Lovely!
Det som är bra är iaf att sista föreställningen ska vara slut halv 3 så då hinner jag hem och träna body jam på kvällen :D Yey! :D För längesen.

Nä, äsch, nu orkar jag nog inte skriva mer för nu. Skriver säkert imorgon om hur det gick. Man kan ju alltid hoppas att jag är på bra humör^^ haha

XoXo

Frisk som en nötkärna?

Tjohej!
Idag mår jag så mycket bättre! Har bara haft lite ont i huvudet, men jag har kunnat äta nästan helt normalt. :) Fick däremot inte träna för mamma, men men :( Det får jag väl ta igen nästa vecka ^^ Och imorgon ska jag till skolan igen. Lite blandade känslor inför det kanske...

Jag åkte buss med Nikki för första gången idag! Har tänkt att göra det länge, bara för att se hur det funkar och så, och det gick jättebra. Hon var görduktig! Lite nervös i början, men sen gick det bra :)

Jag fattar nada vad som händer i skolan nu. Har sammanlagt missat en och en halv vecka i rad nu. Vi ska tydligen skriva en Sonett i engelska tills på fredag? Nån som vet vad det är? Eric sa nåt om det till mig i fredags, men jag förstod inte till fullo :P Anton säger att det är nån slags dikt eller nåt, med 14 meningar. Jag fattar nada. Skriva dikt, jag? Tro mig, jag har försökt. hahah, won´t do that again typ! ;D Save me!

Äh, man vet ju aldrig, kan ju vara så att jag är och gör konserter i glasbruksmuseét då. Nåja, kan ju alltid hoppas på det iaf. Har inte fått tiderna än...

Men ojdå, nu har 2900 Happiness redan börjat! Got to go :)

Puss och Kram!


Björn Gustafsson är kärlek för mig

Jag bara måste:

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny,
When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
När Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla,
"Min pappa är rik, vill du hångla?"

Om man spärrar upp sina ögon, och tittar bak med huvudet ut,
Då ser man galen ut.
Det har egentligen inte hit och höra,
Det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
Såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,

Våga chansa och se om det går. Vad är fegt, vad är mod,
what is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA, tack Göteborg, ni är kärlek för mig.

image40



Ja förfan

Just det ja! Grattis Andreas på 19årsdagen! Synd att jag ointe får träffa dig idag, men jag hoppas att du får en bra dag ändå! Nåja, så bra som dne kan bli utan mig... ;D haha. Congrats dear friend!


Har tyvärr ingen annan bild på honom på den här datorn, men det är han som står där, i randigt! :D

katafuckingstrof

Amen tja, det här var ju härligt. Nu är jag sjuk - igen! Vaknade imorse och mådde illa men tänkte ändå åka till skolan eftersom jag faktiskt var sjuk en hel vecka innan lovet och har massor att göra. Jag kände dock att om jag åt något skulle det komma upp igen (milt sagt) och tänkte därför strunta i det. Men då höjde mamma pekfingret och sa: Åh, nej! Äter du inget åker du inte till skolan!
Så jag försökte få i mig lite youghurt men icke sa nicke. Efter bara typ två skedar kände jag att jag inte kunde äta mer. Härligt va?
Oj, jag är ledsen, kanske beskrev det lite för detaljerat? Jag är sjuk, kort sagt.

Har nyss varit ute på en liten, men välbehövlig promenad med Nikki och nu sitter jag här med huvudvärk och är OTROLIGT uttråkad. Väntar på att våra bästa år ska börja. DÅ är man illa ute. Haha.
Nä, jag säger som Ellinor : sucks to be sick!

Jaja, nu ska jag lägga mig och deppa och vänta på att Krille ska höra av sig igen. Det var ju en hel kvart sen jag pratade med honom!

Nä, nu vill jag vara frisk och blond! Frisk och blond!

XoXo

Update.

Hej och hå! Usch vad jag är trött alltså! Idag har jag typ inte gjort någonting, men dan har bara rusat iväg ändå. Jag har  ändå bara gjort 2 av 4 viktiga saker som jag borde göra, träna och söka jobb. Pluggandet och städandet har visst inte blivit av... Men men, det löser sig, precis som Timbuktu säger. Hade egentligen tänkt att titta på wallander nu,men jag tror att jag hoppar det faktiskt. Jag ska sova snart istället.

Veckan har varit bra iaf. I onsdags bjöd Krille mig på middag och i torsdags gick vi på bio :) I fredags var klassfesten, som jag har nämnt tidigare :P Jag hade lite blandade känslor inför den, visste inte alls hur det skulle bli. Men jag var med många människor som jag tycker om och det blev en väldigt rolig kväll. Sen sov jag, Linnéa, Marcus och Gabriella hos Anton. Eller jaa, sov och sov. Mjo, i några timmar iaf.
Är VÄLDIGT hes idag btw, och jag oroar mig lite för 50-talskonserterna som är i slutet av veckan. Då borde det vara borta, men det blir ju kanske inte så lätt att repa, vilket vi är i stort behov utav att göra. Jaja, men det löser sig väl det med!


Rosorna jag fick av Krille :)


Linnéa och jag hos Petra i fredags.

FÖRRESTEN, två stycken grattis idag!
1. Syster Yster! Grattis till världens bästa Basse som fyller 22år idag! Jag saknar dig massor!
2. Petra! Grattis världens bästa tvillingsyrra, 18 år idag ;) Hoppas du har haft en jättebra dag!

Och imorgon fyller Andreas 19 år :) Grattis i förskott! :)

Nä, nu orkar jag faktisk tinte skriva mer. Nu ska jag skriva klart jobbansökan, gå ut med Nikki, och sen gå och lägga mig. Utan massa dumma tankar.


Kram!

Vad är det för en dag, nä det är ingen vanlig dag:

Hej hopp!
Nu har jag snart läst klart Harry Potter-boken! Ahh, gash, den är FÄNGSLANDE ;)
Igår var jag i stan med Linnéa, det var great som vanligt. Köpte inget speciellt, bara en liten väska som jag tyckte att jag behövde. Imorse var jag hos tandläkaren. Jag älskade att gå dit när jag var liten!  Men sedan jag har börjat gå själv, typ från sexan eller nåt har jag tyckt att det är allt läskigare. Men allt gick finfint, och jag hade inga hål den här gången heller.

Nu börjar jag snart bloki lite stressad. Ska vara hos Krille klockan halv sex och innan dess ska jag både platta håret, äta någonting och sen sminka mig. Dessutom ska jag åka tidigare til stan, för jag ska gå förbi Ellinor på jobbet och hämta Julias nycklar. Ojojoj. ^^

Innan jag slutar måste jag bara gratta Världens bästa Robbie Williams på födelsedagen. Idag är det din dag, älskling! Hoppas att han har det bra, och inte sitter ensam sådär som han gjorde en julafton... Nåja, Grattis till honom!


image34



Nä, nu måste jag kila. Puss och kram!


Dags igen.

Tjenahejsan. Nu är jag hemma igen. Åkte från Sabine runt 12-tiden igår och vid strax efter 5 släppte dom av mig på centralen. Sen åkte jag hem till Krille :) På vägen hem idag stannade jag i stan med. Köpte lite smått och gott, bl.a ljusa slingor :D Så jag tänkte slänga i dom någon morgon nu och se om det blir någon skillnad. Jag hoppas det... Får se om jag hinner det imorgon, annars blir det antagligen på onsdag. Imorgon ska jag träffa Linnisen halv 1 och åka in till stan igen. Tur att busskortet funkar fast det är lov...!

En bild från när vi var i Uppsala för nästan exakt ett år sedan
image31Jag och Mamma

På onsdag ska jag tydligen till tandläkaren på morgonen också! Hon som mamma pratade med i telefon hade tydligen sagt att det var bra, för då kom jag ju upp på morgonen, fast det var lov.  haha, jaja....


Och på fredag är det tydligen klassfest! Vi har pratat om det ett tag men int ebestämt något, och förra veckan var jag ju inte i skolan alls så jag känner mig inte särskilt up-to-date. Men dom har tydligen bestämt att den blir av nu iaf. I samband med Petras 18-årfs firande. Nice nice :) Ingen aning om vad jag ska ha på mig bara! Men men, det löser sig nog, Kansketar något av det nya jag köpte i Uppsala, eller nåt.

FÖRRESTEN! Melodifestivalen i lördags! Jag säger bara KATAFUCKINGSTROF! shit asså, Sverige har ju verkligen ingen musiksmak alls! Det enda bidraget som var bra var ju michael michaeloff! Han är great han. Men seriöst, I love europe. Så jävla B:igt. Usch och fy. Säger varje år att ja ska bojkota melodifestivalen i fortsättningen. Kanske faktiskt ska göra det den här gången? Sen att Amy diamond ska vara knubbig förstår jag mig inte på. Det är hon ju inte alls.

Nu närmar sig alla hjärtans dag. Lite mycket uppståndelse kring den tycker jag nästan. Äh, det viktigaste för mig är att jag får vara med den jag älskar.
Tror bara att jag och Krille ska chilla lite. På bio går vi nog också. Det blir perfa.

Nu ska jag snart sova tror jag. Kanske ska läsa lite Harry Potter också :)

Godnatt!


Doing Uppsala!

Tjohej! Idag har det varit en grym dag, trots att jag har varit trött som stryk! Började dagen med att packa resten och köra de till Sabines nya boning, och sedan åkte vi hem, tog lite lunch, och gick ner till stan. Sabine guidade mig till min nya favoritaffär! New Yorker! Shit asså, jag var i himmelriket! Hur snygga kläder och accesoarer som helst! Till slut köpte jag med mig två tröjor därifrån, och var överlycklig. Sedan köpte jag också min efterlängtade tunika från Ginatricot. Har kikat lite i Göteborg efter den, men den har bara funnits kvar i typ storlek large, efersom den verkar vara eftertraktad. Men nu hittade jag alltså den i rätt storlek, och köpte den :D Synd bara att typ alla kommer ha den. Men, men, jag såg den först!
Vi gick i lite skoaffärer också, men jag hittade tyvärr inga nya skor. Det får bli ett senare problem.

Sedan gick vi hem och hämtade de andra som hade gått hem lite tidigare, och gick till pizzerian. Åt en ananaspizza (i Göteborg en hawaii), great som vanligt.

Nu sitter vi typ och väntar på att melodifestivalen ska börja. Haha, det är sjukt vilka saker man längtar efter när man inte har några möbler, eller några tv-kanaler, förutom 1an ,2an och 4an. Lite störande ändå, enda gången jag inte är i Göteborg,  är när melodifestivalen är där! haha. Nä, nästa lördag måste jag titta med Linnéa och Isabell, precis som vi brukar göra varje år. Iaf den stora, ESC. :D

Har förresten börjat läsa sista Harry Potter- boken nu. Har haft den i min ägo ett tag nu, men jag har så mycket annat att läsa också (inte minst, engelskaboken!), men nu har jag alltså börjat. Grät oavbrutet dom 5 första kapitlen. Haha, så töntig är jag! Men har man läst de andra böckerna blir man liksom fast. Dom är faktiskt skitbra. Ska läsa massa på vägen hem imorgon så jag snart blir klar med den. Jag vill ju veta vad som händer!

Nä, nu är det melodifestivalen på gång! Vi hörs vid ett senare tillfälle.

Kram!

Later on...

Jaha, efter typ en kvart av på spåret, vilket de flesta tydligen ville se (fråga mig inte varför) dog teven, och vi hamnade här utan något att göra. Så därför slänger jag in en dagens, för att ha nåt att göra liksom.
So, here it is, tråkig som attan:

Dagens...

... klädsel:
Vida Dieseljeans, vitt och blått brottarlinne, svart kofta
... smink: Lite. Bara lite mascara och eyeliner
... frisyr: Lockigt och utsläppt. Lugg.
... låt: Det är så gott att må gott igen - Peter Lemarc (det som spelades i bilen, SÅ lame är jag inte!)
... vill ha: En snygg kjol!
... saknad: Nikki
... roligaste: Vet inte
... tråkigaste: Vet inte det heller
... pussar: Inga!
... TV-program:  Typ en kvart av på spåret, vilket jag inte ens tycker om.
... köp: Inga
... godis: Lite chips :D
... lunch: Åt ingen direkt lunch idag.
... kvällsmat: Varma mackor
... träning: Allt springande upp och ner i trapporna med flyttkartonger + promenaderna till och från stan
... läsning: Ingen än. Men det blir nog loite Marian Keys - sushi for beginners ikväll
... nyttigaste: Haha, inget nyttigt idag.
... Dagens "åh nej!": Vet inte

Usch, det blev inte mycket av den där. Haha.


Uppsala fo´real!

Hej och hallå!
Nu är jag i Uppsala :D Kom hit igår kväll och idag har vi flyttat nästan hela dagen. Det gick ändå ganska smidigt oh snabbt, och Sabines nya ställe verkar bra, även om hon själv beskrev det som ett råtthål med ett pygmékök :P Efter att vi hade flyttat åkte vi hem och tog varsin dusch, och sen gick vi och åt thai-mat. Gott, och det förtjänade väl vi! ^^ haha.
Jag älskar att slippa hemma för en stund, och bara vara här. Dock saknar jag Nikki! Men, men, nu kommer jag ju ha lov i en vecka så då kommer jag nog få träffa henne mycket. Det kommer väl vara jag som får gå ut mycket med henne denna veckan, eftersom mamma oh Christer håller på med köket. Men jag tycker iaf att det är roligt att gå ut med henne när det går så bra som det faktiskt oftast gör nu. Dessutom kan jag gå tillsammans med Isabell ibland :)

På söndag på vägen hem, funderar jag på att stanna hos Krille. Vi har inte träffats på snart en vecka nu, ojojoj! haha. Nää, dte är nog bra att vara ifrån varandra lite också, även om jag saknar honom. Haha, han har förresten skaffat blogg! han ska skriva i den nu under sin praktik. JAG ska iaf följa den ständigt! :D Här finns den --> www.krillekrull.blogg.se

Jag hade hoppats att få titta på Ronja Rövardotter ikväll, men det är tydligen slut nu! Jag som hade sett fram emot det, det är lite nostalgi!

Jaja, nu vankas det mackor! (mamma vill hugga in på chipsen så fort som möjligt, vad har hänt med henne? haha) Vi hörs!

Puss och kram!

Godmorgon, gott folk

Nu sitter jag här och har precis tryckt i mig en macka. Är lite trött idag, blev inte så himla tidigt igår. Det blir det aldrig när jag har bestämt mig för det. men men, jag ska ju faktiskt åka bil i typ 6 timmar idag, så jag antar att jag kanske får sova lite på vägen då.

Usch, kom på att nu när jag har varit sjuk så har jag missat att välja individuella val till trean! Och jag som har så mycket pöäng att "ta igen", p.g.a. kommunikationen och körsången. Bajs också. Men jag bad iaf Krille att han skulle gå till expeditionen eller syon och prata med dom åt mig. Jag vill ju ha teckenspråk steg 2, och det fanns ändå inte med där man skulle välja. Nåja, hoppas att det löser sig. Annars kommer jag väl få nåt sånt där som blir över, typ "Schack". hahahha, JAG sitta och spela schack två timmar varje vecka? KUL! haha, jag tror faktiskt att jag skulle skratta ihjäl mig, och då är jaginte oseriös. haha.

Nu börjar jag sakna mitt långa hår lite! Jag vill bara att mitt ska växa! Har börjat ha lockigt hår mycket mer nu, för nu har det ändå blivit så långt att det inte är typ nån page längre. Haha, jag tror jag inbillar mig att det är längre än vad det egentligen är, bara för att jag inte vill hakort hår längre! Jag är så jävla velig! Nu vill jag ju bli blond igen också, men det ska jag fan bli! Om jag ångrar mig med det är det väl bara att slänga i en brun toning? Det vet jag ju att det funkar liksom.

I eftermiddag åker jag till Uppsala! Längtar tills vi är där. Bilturen är ju lite jobbig, men som sagt, sova sova.

Nä, nu ska jag dra mig!
Puss och kram, ses på stan! HAHAHA!



image27
jag måste ju baragöra som allaandra som bloggar och lägga in en bild på mig och min hund. Enligt Linnéa borde jag kanske bära henne lite mer, hon är ju faktiskt IT. Vad tycker ni?


Här får ni en till på Nikki, bara för att hon är så vacker.


Pusshej!

Information!

Okej, calm down folks! Jag tittade just in på bilddagboken, och nu har jag lite information så att säga!

"Som ni alla märkt har vi haft problem med att hantera den enorma trafiken vi fått på sistone. För att lösa detta problem håller vi nu på att sätta upp nya maskiner och sprida lasten mellan dem. Detta kommer medföra att bilddagboken kommer uppföra sig lite konstigt under veckan. Sajten kommer inte börja gå fortare direkt utan kommer gradvis snabbas upp. Om det uppstår konstiga problem för dig så rekommenderar vi att du provar igen några timmar senare. "

Detta kommer alltså att lösa sig, och mänskligheten kommer att överleva!







Hahaha, shit alltså.

Unhip.

Hej och hå :)

Känner mig mycket bättre nu faktiskt, som att jag börjar bli någorlunda frisk iaf. Under dagen har jag haft lite huvudvärk och så, men inte alls som dom föregående dagarna. Känns skönt att veta att jag kommer vara hyfsat frisk nu när jag ska åka till Uppsala iaf :)

Asså, min blogg är i STORT behov av en pimpning! Kan ingen hjälpa mig? Det har ju tyvärr visats att jag är totalt oteknisk, mot alla odds, så jag behöver faktiskt hjälp. Om just du råkar vara en vänlig själ som vet hur man pimpar en blogg är du vänlig att höra av dig.

Nu till någonting annat, alltså, vad har hänt med bilddagboken dom senaste dagarna? Nu när jag har varit sjuk har jag ju haft stenkoll liksom, och den krånglar hela tiden! Det står bara att det är hög belastning. det är ju sjukt hur "beroende" man kan bli av sånt där egentligen. Shit alltså. Tragiskt. Jag är tragisk.

Förresten så vill jag kunna photoshop. Inte för att kunna göra massa jättehäftiga fotografiska bildereller helt och hållet göra om bilderna och ljuga om hur jag ser ut, utan för skojs skull. Har bara ett program som heter Photostudio, vilket jag tycker är rätt bra, men alla vet ju att photoshop är IT liksom. Jag har det någonstans tillochmed, jag är bara för lat för att både installera och lära mig det. Eftersom min kamera suger så kraftigt, underlättar det faktiskt lite. Haha, jag framstår typ som världes ohippaste människa nu, som varken kan pimpa bloggar eller photoshop. Shit alltså. Vart är världen på väg?

Skämtåsido. Hahaha.

A little gossip makes everyone feel a little bit better?

Jamen titta! Två gånger på en dag! Inte illa pinkat.

Nu har jag snart tryckt i min en hel påse med sura bilar. En ny smak, kan rekomendera den, väldigt god. Tog en tripp till torget med Linnéa, vilket visade sig vara väldigt lyckat. trots att jag blev helt övervarm och svettig bara av att gå dit blev jag mycket gladare av att träffa Linnisen och jag börjar faktiskt känna mig bättre. Lite 2900 Happiness och Gossip girl hjälpte nog också till en del. Och bilarna då :) Men mest Linnéa!

Jag har letat jobb idag med. Det var läskig, men det kändes värsta ansvarsfullt och vuxet. Inte skickat några ansökningar än bara, men jag antar att man kanske inte kan vara så kräsen... :P

Nu vill jag pierca mig. Nununu! Men för det första måste jag bli 18 först, annars lär jag väl bli hängd, och för det andra känns det så himla dumt att pierca sig där jag vill, på samma ställe som Ellinor. Men, men, jag är inte 18 än, så jag har ju faktiskt 3 månader till på mig att fundera. Jag vill bara så gärna!


image26 Tänk om det kunde bli verklighet!

Haha, jag låter som att det är värsta drömmen som aldrig kommer att uppfyllas, men med min smärttröskel och feghet lär det ju vara ett stort steg.



Sjuk.

Jaha. Hoppsan-hejsan-lillebror!

Jag är sjuk. Det suger. Iaf idag, eftersom vi skulle repa med 50-tals-shiten idag. Men har man feber så har man. Can´t help it liksom. Dessutom skulle nog ingen vilja höra mig sjunga idag, hahaha.
Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning, ja, en så ordentlig förkylning har jag nog inte haft på länge!  Det började i söndags, men nu börjar det som tur är kännas lite bättre iaf. Kan ju alltid hoppas att febern är borta imorgon, right? Idag har jag inte tagit någon tablett heller, jag är inte ritkigt för det där med panodil. Ipren, det funkar väl, men brustabletter är svårare. Mamma tycker iaf att jag ska vara hemma veckan ut för säkerhets skull, så vi får väl se. Lite skönt är det allt att vara hemma ändå, även om jag efter bara en dag håller på att få krupp eftersom jag inte har gått utanför dörren! Saknar lite glass också. Och eftersom det är fettisdagen idag hade jag ju tänk att äta vaniljsemla! en sån där med glurr i ni vet? Nåja, vi får väl se hur det blir med den saken. Men är jag fortfarande hemma imorgon tror jag nog att jag kilar upp till torget och köper lite pepsi åtminstone. Eller glass, som sagt. Det är nog bara bra att f¨å lite frisk luft. Taskigt att smitta alla i affären bara, haha!
Om jag är riktigt trött på att vara inne, kanske jag t.o.m. tar en liten promenad med Nikki.


I helgen ska jag till Uppsala för att hjälpa Sabine att flytta! :D Det ska bli jätteroligt. Får hoppas jag är frisk då bara, men det borde jag ju vara. :)


Nä, nu ska jag se om det är något bra på tv igen, det vara ju en hel timme sen jag tittade på den!

Puss och kraam!