Dan före dopparedan, fast senare.

Hej hopp och allt sånt där :)
Jag vet att jag inte har skrivt på ett tag, och ni har säkert saknat mig jättemycket, men jag orkar inte. Min blogg ser ut som jag vet inte vad, och jag är tydligen inte världens mest tekniska person, vilket jag trodde, så jag fattar inte alls hur man gör det sådär fräckt som alla andra har det! Och jag har såklart ingen lust att skriva i en ful blogg, vilket jag tror att alla här kan förstå. (Ha Ha Ha...)

Nyår imorn, och hade jag vetat bättre hade jag haft panik nu. Men oväntat nog (?!) så har jag inte det, hallå, det är nyår, det händer nåt. Det är åtminstonde vad jag intalar mig. (Matte, jag litar på dig! ;))
Apropå nyår, nu har jag kommit på ett nyårslöfte! Jag hade tänkt att gymma idag, men sen gick jag en bajslång promenad med Isabell så då orkade jag inte sen. Och eftersom Isabell ville spela Wii hemma hos mig (Jag vet, jag fick det i julklapp, coolt va? ;)) så berättade hon för mig att träna och sånt, det kan man ju sätta igång med EFTER nyår! YES, smart tänkte jag, och därmed drog jag inte till Sankt Jörgen Sportclub, utan istället hem till min kära mor och spelade Wii tillsammans med Isabell. Dessutom så blir man ju värsta trött av det så varför sticka till gymmet? Hallå!
Jag utklassade förresten Isabell på bowling och baseball. Haha!

Det börjar dra ihop sig inför tandådalen också.  Trevligt värre, att åka skidor är väl aldrig fel? Och guess what, jag kom på att det är ju värsta träningen. übersmarta jag :) Dessutom kanske jag ÄNTLIGEN får testa guitarhero då! ( Jag vet, jag ÄR efter! )

Och jag vill pierca mig! NUNUNU! Helst där Ellinor har det, men det känns så töntigt. Härma storasyrran liksom. När vi tydligen är så lika också. Man kan ju alltid hoppas. Hon är snygg.

Nä, nu ska jag dra iväg och träffa Isabell igen! Hon ville visst tilltorget och köpa godis.

Tack och hej leverpastej!


Bajs.

Ja, usch. Idag har det varit en dålig dag. En riktig bajsdag! I skolan idag kändes det som allt bara gick emot mig, bläääääää.. Och jag kan ju aldrig bestämma mig heller. Jag skulle behöva någon som bestämmer allt åt mig. Som vet vad som är bäst. Det är sånt jag brukar tvinga min mamma att göra. Det fick hon göra även idag.
Som tur var tvingade Isabell ut mig på en promenad sen också! En välbehövlig sådan, kan jag säga! Det gjorde mig mycket piggare. Hon är wonderful!

Imorgon börjar jag sent, inte förrän klockan 2 faktiskt. Har bara två lektioner.  MNen jag ska ändå lägga mig nu hade jag tänkt. Inte ens ställa väckarklockan tror jag. Skönt att för en gång skull få sova ut :)


SERIÖST, bebisspråk! Too late.


Godnatt! :)

Nu är det jul igen...eller iallafall nästan

Jag förstår mig inte  riktigt på mig själv. Jag har typ bajsmycket att göra, och har inte sovit så mycket, men ändå är jag inte ett dugg stressad. Det känns bara bra att ha någonting att göra typ. Skumt, sånt här brukar ju jag avsky. Jaja, trevlig omväxling iaf.
Jag hade tre prov idag. Kändes helt okej. Och teckenspråksprovet gick bra iaf, det sa han :) Nu är det Svenskaprov på torsdag och geografiredovisning på fredag. Och nästa vecka är det Kost-prov. Det är lugnt, I can deal with it. ^^


Hahahahaha, jag tror jag skrattar ihjäl mig! Kallar du det för att försöka? Javisst, och min mamma heter Kurt ^^
Jagstörmigpåattdetintegårattkommainpåsockerdricka.


Och snart har det gått halva veckan! Eller aa, skolveckan iaf. Och imorgon slutar jag 12! lalalala! :D Och imorgon är det Linnéas födelsedaaaaaaaaag!♥ Hurrahurrahurra på henne!

Nä, nu orkar inte jag skriva mer. Jag återkommer. ..Någon gång. Hej hopp! :)

image23En liten bild på det söta födelsedagsbarnet! <3




Btw, Krille<3