Ville inte va' den som blev kvar

Ho,ho!
Sitter här och försöker logga in på msn, men det funkar inte. Är det ett allmänt problem tro, eller bara mitt? 
Nåja, tänkte att jag kan ju skriva här så länge så har jag nåt att göra. Tror inte att jag har skrivit sen innan helgen. 

Den var bra iaf, helgen alltså. Lite bowling, lite restaurang, lite alafors, lite idol, lite Isabell, Linnéa, Elin, Linnea, Stina och Robin m.fl. Jodå, den var trevlig. Igår var det hockey, Frölunda - Södertälje. Jag var där och vi vann (Yes!). 
Grymt var det. Ikväll fick jag ett överraskande och väldigt glädjespridande besök av kära Jossan :) Och imorn blir det Veronica Maggio på Storan. Brabra :)

Förövrigt har jag fältstudievecka på Göteborgs Universitet hela den här veckan, blandade intryck och åsikter än så länge. Men det blir säkert bra. 
 

Jag hade gärna sett att hon tog med sin pojkvän och gav honom till mig dock.

Min favvo :)




Gåsmiddagen

Här kommer några bilder från lördagen :)



Självklart hade vi en gås!






När killarna var ute och jagade gåsen sjöng vi så fina sånger såå.


Jag var mycket road av hela tillställningen


Till slut var det dansdansdans uppå borden.

Uppsalahelg

Shit vad jag är duktig på att uppdatera då!
Nämen hej.
Har faktiskt varit grymt trött nu och typ vandrat runt som en zombie i två dagar efter helgen så jag har inte orkat göra så mycket över huvud taget.
Men, men, Uppsala var jättetrevligt iaf! Både att få träffa mina systrar och att gå på gåsen! Alla var jättemysiga och trevliga så jag behövde inte vara rädd alls!

Helgen började med att åka till Stockholm, vilket var lika trevligt som vanligt. Sedan lämnade vi Ellinor där, för hon skulle vara där över helgen, och jag och Sabine åkte hem till Sabines vän för att dom skulle skriva spexmanus. Riktigt intressant att lyssna på, haha. Dom gör ett rätt roligt spex tycker jag :)
Lördagen hann vi inte jättemycket. Vi rusade till stan och köpte nödvändiga grejer (och såklart tittade in på new yorker) innan vi drog hem igen och åt pizza och gjorde oss i ordning. Sen var det förfest, sen kåren, sen middagen och till sist kåren igen. Det var skittrevligt alltihopa :)
Söndagen var en riktig slappardag, sex and the city- filmen och skruven är lös med galenskaparna och aftershave tillsammans med gårdagens pizza och kladdkaka. Mums.
Och på kvällen var det dags för mig att åka till Stockholm för att möta Ellinor, och sedan ta tåget hem till Göteborg igen. Var inte hemma förrän megasent och skulle upp tidigt dagen därpå, därav min trötthet.

Nu blir det religionsplugg innan Bonde söker fru (som jag missade förra avsnittet av! Shit, vad hände?), och sen blir det nog nästan sova.
Blir en lång dag imorgon.
Puss!

Error

Men ååååh!
Det hjälper ju verkligen att varken skolmailen eller hotmailen funkar när man ska skicka in någonting också! Åååh! Jag har sån sjuk lust att gå och skälla på IT- avdelningen imorgon, våran mail funkar ju ADLRIG.

HappyHappy

Nu är recensionen klar! Äntligen.

Förresten såg jag nyss en sak som gjorde mig glad! Läs här:
http://www.corren.se/archive/2008/10/6/jx4gevp2jsy2bnp.xml

:D





Ooops

Hahahahaha! Jag såg att någon hade skrivit att SJ hade spårat ur. Hahahahahha, hur kul är inte det då?
Det får mig att tänka på när vi var i Stockholm sist.





Höjden av humor!



Ont i bakfickan

Godkväll! :)
Trött idag, precis som igår, men idag ska jag försöka att inte lägga mig alltför sent. Börjar ju lite senare imorgon med :)
Just nu sitter jag och betalar min tågbiljett till Uppsala, aj vad ont i bakfickan det gör som pappa skulle sagt, haha. Han fyller förresten år idag, min pappa alltså. Grattis till honom.

Jaha, annars är det recensionsskrivning ikväll mest. Har en recension om den där dansföreställningen som behöver göras, men det går segt. Har liksom inget att skriva för den var kass. Weel, Well, babysteps.

Fick tre nya låtar på sånglektionen idag, bl.a. Love you I do från Dreamgirls. Hur jag ska klara av den vet jag inte, men man får väl övaövaöva! :)

Just det ja, inatt är det ju val i USA. Bryr mig egentligen inte särskilt mycket om det. Det finns tillräckligt med människor som har åsikter om både McCain, Obama och USA i övrigt tycker jag så jag orkar inte ritkigt lägga mig i det där. Nej, jag ska koncentrera mig på svensk politik först och främst tror jag. Men inte riktigt än, valet dröjer ju ett tag till, tack och lov.

Nä, hörrni! Tillbaka till läxornas värld! (Tjoho!) ^^ I natt tänker jag sova jättebra, och sen är det bara en natt till innan jag åker till U-sala. :D
Puss



I've been here before, too many times I know...

What a day. Jo, trött har man ju varit iaf. Gick och la mig typ 12 igår och tänkte att det var ju skitbra för då får jag sova 8 timmar. JAMENVISST. eller så ligger jag vaken och inte kan sova till 3! Snacka om onödigt. Därför har jag varit jättetrött idag.
Men även om jag var det gick jag iaf och tränade Body Combat. Har inte gjort just det passet på typ 1,5 år men det var skitkul, så det tänker jag göra på måndagarna istället för stepen, sjukt mycket roligare. Och jag kommer ha GRYM träningsvärk imorgon (också...) !
Nä hörrni! Nu - sova!
Godnatt.

:O


Kolla in:
http://nyheter.se.msn.com/noje/article.aspx?cp-documentid=10627312

Det var inte igår!

Hm... vart slutade jag sist?
Just det ja, jag skulle till trägår'n! Jo, dit gick jag och hade en helt okej kväll. Träffade Robin och det var trevligt trevligt :) På lördagen drog vi ut igen och hade sjukaste kvällen på länge, haha!


Sen blev det helt plötsligt höstlov och jag jobbade fram till torsdag då jag åkte till världensbästafarbror i Skåne tillsammans med Sabine. Vi hade det jättebra och han hade värsta underbara lägenheten. Tror bestämt det får bli musikhögskola i malmö för mig nästa år :P
Nä, vi får väl se, men helt fel hade det ju inte varit. Men sen har jag ju en hund att ta hand om också, och hon bor i Göteborg.
Igårkväll när vi kom hem somnade jag ganska direkt efter lite pizza, och sov till halv 8 imorse. Halv 8, helt självmant!
Jaja, rätt skönt att börja dagen tidigt för en gångs skull.

Imorgon är det skola igen så därför är det väl dags att sova nu. Jag längtarlängtarlängtar tills på torsdag för då åker jag till Uppsala, och det ska bli så grymt roligt. Jag ska åka upp till Sabine och gå på gåsmiddag! Bland det bästa av allt är ju att Ellinor kommer vara där samtidigt, så jag får träffa båda mina storasystrar på en gång! :D Längtalängtalängta.

Nej, nu, sova som sagt! Godnatt! ♥