Ensam

Jag känner mig lite ensammast i världen just nu. Men det vet jag att jag inte är, jag bara överreagerar som vanligt. Iaf, när jag är ensam blir jag ofta sugen på något gott, och i brist på goda grejer bakade jag kladdkaka :D ...BRÄND kladdkaka... :P Men skit samma, jag fick nåt att göra iallafall.
Jaja, annars rullar det väl på nu. Jag kan knappt säga hur perhört skönt jag tycker det är att ha sommarlov. Dom sista veckorna var förjävliga och det här var välbehövligt. Den här helgen har jag sovit ut också, skönt skönt. Och imorgon är det dags för träning igen!! YES! :D:D

Jahopp, var på sjukhuset idag igen. fjärde gången på tre månader, men men, nu känns det bra. Nu vet jag hur läget är och så.

Annars saknar jag mycket ikväll. Men det är väl för att jag är helt ensam och inte har något att göra typ. Jag saknar Nikki, liksom nu har jag tagit hand om henne varje dag i över två veckor och så har jag inte ens sett henne idag. Who liksom! Jag saknar JHH och Emms, känns som det är värsta längesen vi sågs fast det var i lördags! Jag saknar Fjanton. För länge sen, skulle åkt till honom idag bara jag hade haft råd. Jag saknar Linnéa, för hon är i Jersey nu, och imorgon ska jag träna utan henne :( Jag saknar Isabell, för det var alldeles för längesen jag träffade henne känns det som! Jag saknar Krille, trots att han åkte från mig igår. Och Erik! jag skulle varit med på hans student och allt. Jäkla skit. Honom saknar jag också. Och mina sytrar, har t.o.m drömt om Ellan inatt, Åh, jag saknar ännu fler, men nu börjar det bli för jobbigt att skriva upp alla. Antar att det börjar bli jobbigt att läsa också. "Kort" sagt, det är en sakna-dag idag.





oh yes.

Hallo...
Jag tror att det är en bra dag idag. Först har jag varit i skolan, men det var inte så fasligt länge, sen var det Kungälv med JHH, Krille & Emma, sen stan med JHH (ÄNTLIGEN, jeanskjol! :D) och till sist hem med JHH. Jodå, en bra dag, förutom magontet.
Och jag kan knappt fatta att vi aldrig mer behöver ha historia!!! Så jäkla härligt. Åååh.

Och igår kom Krille, fast han inte skulle det egentligen. Det var mycket trevligt :)

Happ, imorn blir det slottskogen med klassen. Det ska bli riktigt trevligt, och jag ser fram emot att slippa skolan ännu en dag. Inte många dagar kvar sen. Äntligen. Och först ska vi åka med Anders och handla, ganska kul tycker jag ^.^ Då får vi ju skjuts till slottskogen också, bra bra.

Och på onsdag blir det barnvakt för hela slanten. :)

Shit vad jag måste fixa mitt hår nu, seriöst. En stor jävla tova är vad det ä. Alltihop :P

Jaja, nu får det räcka. Pokonis!