:)

Dagens...

... klädsel:
Svarta tights, stor blå Lacoste-tröja.
... smink: Inget för tillfället.
... frisyr: knut.
... låt: Kom igen Lena.
... vill ha: Pepsi.
... saknad: Krille.
... roligaste: Att  jag antagligen ska åka och hälsa på Erik snart! :)
... tråkigaste: Plugg, plugg och åter plugg.
... pussar: Inte pussat någon idag :(
... TV-program: Desperate Houswives.
... köp: Inga, suttit inne hela dagen!
... godis: Inget.
... lunch: Macka.
... kvällsmat: Det är ju inte kväll än ju!
... träning: Ingen :/ Får se om det blir senare ikväll isf, men det är riktigt tveksamt.
... läsning: Kan innehålla nötter av John O'farrell.
... nyttigaste: Måste vara pluggandet!
... Dagens "åh nej!": Jag måste plugga. Mycket mer än vad jag har gjort hittills.

Hallelujah

Åh, vilken lättnad jag känner. Det känns så bra när man har pratat ut om saker och ting. Nu behöver jag inte oroa mig mer :) Jag förstår inte varför jag gjorde det från början ens. men det är borta nu iaf, och jag är lättad. Och glad :D

Inte skrivit på ett tag nu, som vanligt. But here we go again iallfall.

Det är såå härligt att vara ledig från skolan nu :D Wohoo! Torsdag och fredag har varit jättebra :D Alltid lika trevligt att avra hemma hos Jhh, och alltid lika trevligt att träffa er.
Och Linnéa och jag är extrema :D

Nu sitter jag och pluggar. Det är faktiskt helt okej, eftersom jag är så glad :D Och nu pratar jag med Isabell i telefon också, jag ska till henne ikväll. Och Elin och Linnéa med, det ska bli skojsigt :)
Nu verkar jag nog väldigt tjatig och överdriven, mend et får jag väl göra det. Är man glad så är man. Jag är bara rädd att mitt glada humör kommer försvinna om en stund. För det kan liksom delvis bero på koffeinet i pepsin jagd rack för en stund sen :P Men, men, isf får det bli senare liksom :)

Nä, nu ska jag liksom prata med Isabell och inte koncentrara mig på bloggen.

PUSSHEJ alla glada människor :D

No expectations?

Hej hej. Jag veeet, jag sa att det inte skulle dröja länge tills nästa gång jag skrev, men det är ju bara typ en vecka sen. Jag var iallafall RIKTIGT nöjd med min födelsedag, massa överraskningar, och det var typ den bästa EVER (Fast elgitarren var inte dum den heller... )

Nu är jag hos pappa för att städa klart mitt rum och hämta mina grejer. Sen ska jag dra till mamma igen, och det väntas städning där med egentligen. Får se om det blir idag eller imorgon. Måste ta ut så mycket som möjligt nu, för ju mer grejer det är i rummet, ju mer kvalster samlas det där. Och eftersom min allergi för kvalster tydligen har ökat så får jag väl se till att föja sköterskans råd.

Har fått ferie-jobb nu också. Vågar dock inte bli glad än, eftersom jag fortfarande inte vet var, när och hur. Är det när jag sak till Arvika får jag väl antagligen tacka nej, och samma sak om det gäller att typ rensa ogräs. Inte säker på att min allergi pallar det (...heller >.<).

Jahapp, idag är jag faktiskt lite trött. Men det känns som att jag är det jämt nuförtiden... I morse vaknade jag klockan 8 med värk i både huivudet och ryggen. Alltid lika trevligt. Nä, usch, jag ska sluta klaga. Det finns alltid dom som har det värre. Och som Krille hela tiden säger: "Se det positivt" :P Well, well, det är väl värt ett försök åtminstone.

Ååh, nu kom Tornero på radion. Egentligen suger låten, men när man tänkar att han sjunger "mina vita fina lår" blir den genast mycket roligare :D Åååh, vad jag längtar till sommaren. Jag läängtar efter att bara få ta det lugnt. Sen vet vi ju inte hur mycket det blir med det iofs.

Åh, SNOOK är bra :)
"Vet inte varför men det saknas nåt
Det är som att låtsas som det regnar i en hagelstorm
Så jag borde väl va lycklig utan klagomål
För här finns ingenting att klaga på"

Nä, nu ska jag strax börja städa. Det är ju liksom det som är anledningen till att jag är här.

Hejdå.