Helgen

Hej och hallå!
Inte skrivit på några dagar, men vad gör väl det?

Min födelsedag var iallfall great! Vaknade upp med sång, pannkakstårta och paket, urmysigt. Sen gick jag till torget och tittade på Julia som hade teater- och gitarruppträdande. På eftermiddagen plingades och bankades det på ytterdörren så jag gick för att öppna. Och vem stod där om inte mina två underbara storasystrar! Dom hade tagit sig tid (Och Sabine hade t.o.m. rest från Uppsala) för att fira mig! Jag blev superduperglad!
När dom varit hos oss ett tag och ätit lite tårta sa dom att vi skulle åka. Vart fick jag inte veta. Men det blev en spansk restaurang som hette Que pasa? och serverade grymt god mat. Vi åt tapas, som jag älskar! Satt där i flera timmar, innan vi drog vidare till P.C för en liten introduktion där. Det var nice ska jag säga er. Ja, det blev verkligen en great födelsedag!

Jag fick bl.a. en ny, keramisk plattång, en effektpedal till el-guran, ett par shorts, en fin tavla (som min söta lillasyster hade målat alldeles själv på sin målar-kurs), ett jättefint halsband, och ett görgulligt armband från kyssjohanna.
Av Isabell och Linnéa fick jag även ett par snygga, korta shorts från Topshop, den där tröjan som jag vill ha från Ginatricot, och ett asballt armband!
Kan kanske visa några av grejerna på bild senare.
En bra födelsedag blev det iaf kan jag säga :D

Imorgon är det skola, och sedan valborgsfirande som gäller. För våran del uppe i Ale. Trevligt värre säger jag :) Hade lite problem förut, för bussarna går inte sådär jättebra därifrån på natten direkt och taxi är bajsdyrt, men det har nog löst sig nu. Stressigt kommer det bli mellan skolan och kvällen förresten, eftersom vi inte slutar förrän 3 och det tar typ en timme att åka hem.
Har lite klädproblem också, emn jag tror det blir den nya tröjan som jag fick av Linnéa och Isabell och svarta jeans till eller nåt.

Nä, nu ska jag gå promenad med Isabell innan det är dags för sängen. Muntligt nationellt prov i Engelska B imorgon också tror jag!

Puss och Kram!



image100

ÄNTLIGEN!

För idag fyller jag 18 och solen skiner! :D


Kraam!

image100

Tröttis

Godkväll.
Nu är jag hemma hos pappa igen, efter träning och en liten tur till mamsen. Känner mig ganska trött faktiskt, och imorgon har jag inte lika lång sovmorgon som jag brukar ha på fredagar så jag ska upp typ kvart i 8. Därför funderar jag på att gå och plugga engelska nu, så jag kan sova sen.

Imorgon blire najs. Filmefestival och skola, och sen följer nog Krille med hem. Det blir trevligt. Och när jag vaknar på lördag är det 26 april! Jag vet att jag tjatar om det, men jag längtar ju!

Jaja, engelskaplugg it is! Vi hörs nog imorgon.

Puss och kram och godnatt!

image100


Good thursday

Hejsan!
Bra dag idag måste jag säga! Känner faktiskt att jag har fått lite gjort för en gångs skulle, och det är ju bra!

1.Jag har börjat på teckenspråksberättelsen
2. Haft energidebatt, och klarat mig genom hela
3. Sjung på röda scenen
4. Faktiskt räknat flera uppgfter matte!
5. Måste lägga till att det gick bra på spanskan idag! Fattade det mesta!

Såna här dagar har jag för sällan tycker jag. Men chanserna ökar nog drastiskt nu när det är sol och man blir på bra humör.
Sen att jag fyller år på lördag hjälper nog lite det med. Är så spänd så det är inte sant! Och Krille bara går och retar mig!

Nu vill jag ha:
1. Pengar
2. Leg

Yes! Om en stund drar jag mig till träningen. Det blir body jam idag, och det ser jag fram emot grymt mycket. Efteråt sticker jag nog till mamma snabbt och hämtar en klänning eller nåt. Ska ju på filmfestival imorgon, och då måste man väl ha lite fina kläder på sig... Så jag är nog hemma runt 10 eller nåt, och då är det nog lite engelskaplugg som gäller. Måste iaf läsa igenom texterna. Men vi hörs väl då kanske!

image105
Det här är vår! :D


Puss och kram och allt det där!


image100

Duktiga jag

Nu känner jag mig duktig. Har fått iväg min Cv till Ellinor och även sökt jobb på tre- fyra ställen till. Sedärja!
Tror jag ska lägga mig och titta på top model nu, eller greys anatomy, får se. Blir nog det förstnämda förresten. Imorn är dte energidebatt som gäller!

Och nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller år! Shiiiet pommes frites!

Sov gott!


image100

Kär

image101

Den här provade jag idag, fast blåvitrandig. Om jag inte får den funderar jag på att köpa den i födelsedagspresent till mig själv. haha

image102
Vill ha dom här med, men jag kan inte bestämma mig för om jag sak ha svarta eller vita! Lutar mest åt vita nu, tror jag dock.

   Och bara för att jag inte ska köpa någon jacka nu har jag hittat en som jag vill haa!

Usch, idag känner jag verkligen för att shoppa. Men, men, först - LEG.



Kram! //

image100

Tips från coachen



Just det ja, vill ni läsa världens bästa blogg tycker jag att ni ska läsa
www.isabell123.blogg.se.
:)




image100

En lång persom är bara en kort person som har kommit alldeles för nära

- Henrik Hjelt.



Hej på er!
vaknade upp 20 över 9 i morse, tog på mig joggingkläderna och började gå mot mamma för att hämta Nikki och ge mig ut på den där springturen. På vägen kom jag på att jag tyckte att klockan var lite väl mycket. Det visade dig att jag ahde gått upp en timme för sent! Attans! Så någon springtur blev det inte. Det blev hem och slänga på sig vanliga kläder, sminka sig och sen iväg. Usch, när ajg för en gångs skull avr riktigt taggad. Typiskt asså.

Tisdag

Hej!
Idag har dagen varit lite bättre än igår måste jag säga, även om jag har varit så jäkla trött och haft huvudvärk. Ett tag var jag på väg att gå hem från skolan, men jag skippade det och höll ut istället, och det funkade ju! Efter skolan drog jag och solade och tränade med Linnéa. Kulkul. Jobbigt bara, för jag hade träningsvärk från i söndags, aaah. Men men, det gick iaf! :)
Har faktiskt bara varit hemma i drygt en timme, men funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Efter så lite sömn som jag har fått de två sista nätterna tror jag faktiskt att jag kan behöva det. Och imorn börjar jag inte förrän 12. Men jag tror jag ska gå upp vid typ 8 eller nåt och dra hem till mamma och ta med mig Nikki ut på en springrunda. Känner att det börjar bli lite mycket styrka, jag vill ha konditionsträning också! :P

Förresten, det där med bokredovisningen löste sig. Skönt! Skickade ett mail till henne igår och hon svarade att vi kan bestämma en ny tid på fredag. Så nu är allt lugnt tills vi har ebstämt ett nytt datum och jag kommer på att jag borde bli skitnervös.

Haha, jag skriver så jäkla ofta fel med stavningen och så när jag skriver blogg. Sorry för det. Jag stavar faktiskt inte som en kratta i vanliga fall, det blir bara lite väl snabbt och ivrigt när man sak skriva på tangentbordet ibland. Apropå ingenting liksom :P

Godnatt, sov gott! Det sak jag försöka göra.
Kram!

Hell

Hej!
Åh herregud vilken dag. Eller vilket dygn ska jag nog snarare säga. Jag visste väl att något måste gå fel nån gång.

Det började igår. Träningen gick väl helt okej och så, och sen stressade jag hem till mamma för att jag skulel kunna åka till Krille så snart som möjligt. För det första fick jag betala kontant på bussen (vilket är mycket dyrare) för att min hundrakort (som jag hade pengar kvaar på!!) inte valde att fungera. Så sen fick jag lägga ner hundra bajsiga kronor på ett nytt, men vafan, det var det ju värt för att få åka och träffa Krille liksom. Sen, eftersom jag hade varit sugen på chips precis hela dagen sprang vi in och köpte det på willys på vägen hem. Dom här chipsen åt vi inte, vilekt gjorde mig skitfrustrerad när jag kom på det efteråt.
Sen när vi skulle sova vid halv 11- 11 kunde jag bara inte somna. Jag låg och försökte och försökte, men det gick bara inte. Och jag fattade inte varför heller. Det var inte så attd et var för varmt eller för kallt eller nåt utan det gick bara inte att sova. Men, men, till sluuut, efter ett bra jäkla tag så somnade jag iaf... För att sedan vakna vid 3 igen. Sen låg jag där i, ja, det var nog minst 2 timmar och försökte sova. Försökte verkligen att inte väcka Krille eftersom jag visste att han behövde sova efter helgen, men det blev så jäkla tråkigt. Jaja, han snarkade vidare medans jag försökte sova helt enkelt. Ja, till slut då, efter dom här timmarna lyckades jag åtmistone halvsomna lite, ja, typ så man sover, men man vaknar varje kvart. Typ så. och så låg jag typ till 7, och sen stensov jag i typ en trekvart, tills vi hade försovit oss och var tvugna att gå upp.
Ja fy, ingen trevlig natt inte. Hatar att inte kunna sova verkligen. Speciellt när man inte är hemma hos sig själv så man kan gå upp och kolla på tv, eller läsa en bok.

Ja, så det var min natt alltså. Men det kommer mera. Idag (när jag för en gångs skull faktiskt PLUGGADE på studiepasset) såg jag (typ en trekvart försent) ett panik-sms från Big N som löd typ så här: "Vart är du? Du har bokredovisning nu!" jag ba: vaaaaaaa? BOKREDOVISNING?! Skulle nämligen haft en bokredovisning i engelska för typ en månad sen, men var sjuk så jag missade det och har itne fått någon som helst information om att den skulle vara idag istället. Jag har antagit attd en, precis som alla grejer man missar, skulle vara på ett tentamenstillfälle, som det förövrigt är på onsdag. Boken har jag ju typ glömt bort nu också, eftersom det var typ en månad sen jag läste ut den. Att det är engelskalärarens typ favoritbok hjälper väl kanske inte direkt heller....

Jaja, sen efter skolan drog jag och Linnéa och jobbade för GT, vilket faktiskt gick bra, hör och häpna. Skönt att NÅGOT ville funka för mig idag. Efter det drog jag hem till mamma och hämtade mina träningskläder som jag måste ha med mig till skolan imorn eftersom jag sticker till träningen direkt efter skolan. Och nu vill jag bara sov, så jag funderar på att göra det. Eller ja, försöka, man vet ju aldrig om det går...

Godnatt.

Söndag

Hallå hallå!
Idag är det söndag, vilket jag brukar avsky, men det är inte fullt så farligt idag faktiskt. Om en dryg halvtimme ska jag träna först body pump och sen core, och när jag är klar med det ska jag hem till mamma och gå ut med Nikki en snabbis innan jag drar mig till Krille. (.."Så det ska bli kuuul..Mmmmm")
Annars har jag väl inte så mycket att berätta. Jo, min läsare har minskat drastiskt under mitt lilla uppehåll jag hade på typ två veckor. haha. Så nu vet ni det.
Idag har jag äntligen fått tummen ur att fixa winamp igen också. All by myself. Duktigt tycker jag. Mediaplayer har inte velat funka, och dessutom gillar jag winamp mycket mer så nu äntligen kan jag lyssna på musik normalt också. Loovely!

Nä, thats all for now. Hug

The night

Tjenahejsan. Nu är jag hemma igen! Har varit med Isabell och Linnéa, vilket var super som vanligt. Jag fick för mig att köpa vårens första glass med! Det blev en sån där ny cornetto frutti disc eller vad den hette. Har varit lite nyfiken på den så tyckte det var dags. Den var faktiskt lite under förväntan måste jag säga. Inget slår min gamla trogna favvo cornetto citron, forfarande.




Hittade en skitsöt bild på Nikki :)

image97

Puss och kram och Godnatt ♥

PP

Hej!
Har nyss kommit hem från en liten handling med pappa. Kände att jag inte kunde sitta inne i det här fina vädret, och att handla är väl bättre än inget? Så nu ska jag snart ringa Linnéa och Isabell och höra om dom är ready.
Haha, Krille ringde precis. För dom som inte vet det så jobbar han med Partypatrullen(ett coverband ), och är med dom i sälen just nu och gullig som han är har han fixat så jag ska få sjunga med dom i sommar. Dom brukar nämligen uppträda tillsammans med andra artister, typ Charlotte Perelli, Linda bengtzing och allt vad dom nu heter. Och nu har han alltså frågat om inte jag kan få vara med, och det var visst inga problem. Haha, han är gulligast i världen. Så storgig here I come! Lite ovant för mig som inte brukar sjunga för sådär jättestor publik precis. Men men, ska man komma nånstans måste man ju utvecklas också. ^^

12 år

Just det ja! Grattis  Gäsper på 12-årsdagen!

image94

image95

Du är världens finaste katt!

The kooks

Goddag!
Sitter och lyssnar på the kooks, så jäkla bra är dom. Man blir så glad och känner bara för att dansa. Oh ja, funderar starkt på att vara med i tävlingen om en resa till london och en livespelning! Problemet är bar att man ska rimma. Haha, sånt är väl inte min starka sida direkt. Men, vad gör man inte? :)

image93

Jag säger bara; Tack Anton för att du introducerade dom här för mig.

!!!

Haha, lite överentusiastiskt inlägg förut kanske. Men det tycker inte jag. Våren och solen gör mig bara så lycklig så det är inte sant. Iaf när man har saknat den så mycket. Tänk vad lycklig jag kommer bli när Krille kommer hem igen.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Jag var visst inte på sånt skrivarhumör idag. Vi får väl se om det ploppar upp något intressant (eller ointressant för all del) i min hjärna senare.

Kram!


Spring

Åh ja! Nu är den verkligen här! For real! Våren. Så skönt så att man knappt tror att det är sant. Helt plötsligt känns livet värt att leva igen. Det här är årets bästa årstid, lätt. Sen kommer sommaren.

Och om åtta dagar fyller jag 18.

Vår

Hej på er.
Det blir nog inte ett så långt inlägg ikväll, för jag är rätt trött. Ska gå och lägga mig snart, emn jag får gå upp sent imorogn så än är det väl ingen brådska. Harbara en letion imorn och jag tänkte vara så duktig att gå på den, FAST det är matte. Duktiga jag.
Förresten, det blev ingen debatt idag. Vi som var så peppade! haha. Nä, det är väl ändå okej, nu har vi en vecka till att förbereda oss. Jag tycker bara att det är så jobbigt att ha grejer som man måste göra hängande efter en.
Nåja, Tränade idag med, bodyjam. Riktigt skönt, det var över en vecka sen nu. Det är skumt, men det känns verkligen. Kul var det iaf :D

Ååh, det är så jäkla skönt att man kan sätta på sig tygskorna, skinnjackan och solglasögonen! Lovin´it! Idag blåste det iofs lite, men vad tusan. Det var ju sol! Ja, nu är nog våren äntligen här. Härligt! Och om bara 9 dagar fyller jag år! Aaah, längtar fruktansvärt mycket

Nä, nu drar jag mig tror jag. Jag ska sova!
Godnatt! ♥

today

Tjohej!
Bra dag igår säger jag bara. Helt sjukt, jag tror att jag var glad HELA dagen! så oerhört skönt! :)
Inatt hände någonting som itne händer särskilt ofta (tack och lov). Jag drömde en mardröm! Helt hemsk var det, och jag vaknade vid typ 4 och låg vaken en stund. Skumt skumt. Den handlade iaf om kidnappning, rån, bussar och Nikki typ. Men iaf, sen somnade jag om och sov skönt ända tills klockan ringde.
Skolan idag var helt okej. På svenskan skulle vi hålla tal, vilket jag bävade inför kan jag ju säha. Usch, sånt där gillar jag inte! Men jag och Gabriella fick iaf som vi ville och vi fick hålla dom i lite mindre grupper så det gick helt okej. OCh det är så otroligt skönt att ha det gjprt. Nu är det bara energidebatten kvar. Den har vi imorn. Jag, Gabriella och Marcus ska förespråka kärnkraftverk. Vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis bra iaf. Nåja, jag ska plugga lite extra på det ikväll.

Nu kom Isabell så nu blire promenad. Puss!

Muf

hallå eller. Sorry sorry för den extremt dåliga uppdateringen! har inte känt för det helt enkelt. Men nu gör jag det igen. Sitter och har håltimma i skolan nu, medans dom flesta i min klass har lektion. Så alone here i come. Men snart slutar Krille iaf, och tills dess unerhåller jag mig här helt enkelt.
Idag efter skolan komer pappa och hämtar mig och sen drar vi och hämtar Ellinor och sen hem till pappsen. Hon behöver nämligen grejerna hon förvarar där, och hon har skadat armen så hon kan inte lyfta själv och därför ska MOI hjälpa till. Jovisst va, nu får vi hppas att body pumpen (som jag inte hinner träna ikväll:( ) har lönat sig!
Haha, världens roligaste idag btw! MUF var på skolan och hade nåt litet bord med information i cafét, och Linnéa och Krille berättade att dom hade blivit värvade. Så jag gick dit och skrev upp mig. Så nu är jag medlem i MUF. En aning pinsamt kanske, men jag lovar att jag inte ska bli så jäkla aktiv. haha.

Nä, nu ska jag dra mig. Vi hörs.

Puss.

utflykt

Tjoho!
Har nyss kommit hem från en liten utflykt. Jag och Isabell kom på den brillianta idén att  ta med oss hundarna till backaplan förut, så det gjorde vi. Vi ska köpa fiskar (Don't judge! ), och tänkte kolla runt lite först. Och hundarna får vi ju ha med oss in på zoot så det avr perfa, eftersom Nikki behöver miljötränas så mycket som möjligt också. Blev inte så mycket tittande på fiskar, men däremot på koppel, och sen lite runvandring på backaplan. Trevligt trevligt, och behövligt, eftersom Nikki behöver träna på att åka buss också. Hon var jätteduktig även om hon blev lite stressad. Men nu är vi hemma iaf!

image90
Min fina tjej! :D


Ikväll är det till Anton som gäller, trevligt trevligt. Sover nog över där skulle jag tro, orkar inte åka hem ääända hit inatt. Och imorn ska jag träna! Tre danspass! Först Aerobic dance, sen jive, och till sist funk. Så jäkla kul. Hoppas jag inte gör bort mig totalt bara. Haha.  

Nä, nu sk jag dra mig.
Puss och kram!

that's that

Hallå hallå! Blev inget skrivet igår, det blev lite stressigt nämligen. Skulle dra till Krille innan busskortet gick ut :P
Men idag blire iaf! :D

Skolan idag var helt okej. Helt sjukt att den har varit det i en hel vecka nu, det känns faktiskt väldigt mycket bättre nu efter lovet. Så kanske inte jag ska säga förresten, då fattas det väl bara att det blir skittråkigt imorgon? Haha.

Nä, ärligt talat börjar jag bli så jäkla trött på vissa saker vid det här laget. Jag orkar inte att folk ska förstora upp grejer och överdriva så jäkla mycket. Och sluta tro att ni känner mig och vet vad allting handlar om.

Nä, egentligen måste jag väl sätta igång med att packa lite nu, innan jag sticker till träningen. Jo, just det ja, det där med avstängningen löste sig. Jag ringde till dom, antog att det var nåt pass jag hade missat eller nåt, men det hade bara varit nåt fel, så då blev jag lite happy :) Så ikväll är det alltså ny BodyJam-release. Alltid lika nervöst, men kul såklart. :D Sen när jag kommer hem igen vid halv 10 någon gång är det bara att fortsätta med packningen för att sen köra den till mamma. härligt värre va? Städningen får nog bli mest imorgon bitti, eftersom jag måste plugga lite ikväll med. Nåja, det löser sig nog,  vi får hoppas jag blir riktigt pigg av träningen!

Japp, packning i fem minuter var det ja, innan jag möter upp Linnéa (Vars klänning jag förresten har på mig idag, lovin it!)

Hörs kanske senare ikväll. Puss!

Katherine Heigl

För ett tag sen när jag gjorde nåt test om vilken kändis man var lik, fick jag svaret Katherine Heigl. På två olika bilder.


      image88   image89

Tyvärr kan jag inte påstå att jag håller med. Lite synd, för hon är snygg.



Nu känner jag att jag börjar bli lite vääl trött här. Dags för sängen alltså. Godnatt!


Bloggkoll.com

Åh herregud! Nu blev det mycket här. För det första finns jag nu med på bloggkoll.com, och för det andra lyckades jag, jag upprepar, JAG, att klistra in länken. Shit alltså. Visst att det blev tre stycken, kanske inte completely right, men vafan. Den här dagen kanske inte suger så hårt ändå.

håhå jaja

Hej. Min dator bestämde sig för att den inte ville spela DVD:n. Det var elakt tycker jag. Gör nog ett nytt försök lite senare ikväll, och annars får jag ta och göra det i den vanliga DVD:n någon dag. Haha, jag är så jävla tankspridd.

Först kom jag på att jag hade missat Gossip Girl, och blev helt förtvivlad. Tycker det är skitbra, men missar det nästan varje gång, eftersom jag brukar träna den tiden. Så idag när jag inte skulle det kunde jag ju sett det. Men sen kom jag på att dte kunde jag ju itne alls, för det är ju slut! Haha.


Nu ska jag spela gitarr.




PUSS! ♥

1:a april

Hej. Fan va handikappad man blir när bloggen är avstängd sådär som den har varit. När man verkligen känner för att skriva av sig. Aja, nu är den ju tillbaka iaf.
Skolstarten igår var mycket bättre än väntat, d.v.s. hyfsad. Efter skolan drog jag och spelade gitarr, och dra på trissor (HAHA), det gick bra och det var superskoj! :D

Den här dagen har också varit helt okej. Lite svårt att komma upp i morse kanske, men men, när är det inte det?   Nä, trots stor brist på roliga lektioner funkade den här dagen bra. På studiepasset skulle vi ha nåt möte med gubben som filmade oss på 50-talsuppträdandet vi hade. Det var lite tråkigare än väntat dock, eftersom det var mest en utvärdering. Och det ordet för väl ingen lycka med sig direkt? Nåja, jag fick filmen iaf, så ikväll ska jag nog sitta och granska den. Till och med sånglektionen gick bra idag, så jag kunde väl nästan listat ut att nåt skulle gå fel...
När jag gick inte för att boka body pumpen jag skulle gå på ikväll står det Du får inte lov att boka eftersom du är avstängd. WTF? Avstängd? För vadå om jag får fråga?! Så nu har jag skickat ett mail till dom. Blev grymt besviken. Betalar jag dom 4500 så ska jag fan få gå dit också. Nä usch. Sånt blir jag sur på.
Men jag tänkte att jag får väl spendera min kväll med att plugga istället. Eller gå ut en promenad kanske, det är lite trevligare. Jaja, jag får se vad jag hittar på. Men på torsdag vill jag fan träna.

Nu tror jag att jag ska ta och titta på filmen vi fick. Vi hörs.
Kram!