Nikki





Min fina fina fina tjej. Jag ska ju fira midsommar ute på Tommys landställe på Tjörn den här gången och då ska hon få följa med! Vi åker på Torsdag, och när vi kommer hem vet jag inte riktigt. Sen ska jag ha henne själv i typ en vecka till, för mamma och Christer ska till Småland. Snacka om att vi ska ha det mys :) Det finns nog ingen som kan göra mig så upprörd som Nikki, men inte många som kan göra mig så glad som hon heller :) Hon är helt enkelt världens bästa vovve! Och det bästa är att hon är min! ♥

Morgon och profilbild

God morgon kära vänner! Usch vad trött jag är idag! Men det ska det snart bli ändring på. Om någon halvtimme eller nåt ska jag möta upp Tommy vid bussen och sen ska vi gå och gå ut med Nikki innan vi drar till Liseberg :)
Förresten har jag försökt massa gånger med min profilbild nu, och på massa olika sätt och jag får den bara inte tillbaka! Det enda sättet jag kan tänka mig nu är att återställa hela kodmallen, men då förstörs ju allt annat med. Men vad tusan, det kanske ändå är dags för nåt nytt här? En annan bakgrund och en annan header. Det tar sån himla tid för mig bara, eftersom det är så sjukt krångligt. Fast iofs, vad har jag annat än tid liksom? :P
Jaja, vi får se hur det blir med den saken :)

Fler bilder från studenten



























Sådärja! Har tittat på danska paradise hotel och nu är det dags att sova! Imorgon blir det Liseberg! :)
Godnatt!

Back

Tjooo. Nu är jag hemma igen. Sitter och lägger upp massa bilder från Stockholm på facebook. Det tar ett tag kan jag lova! Annars gör jag inte så mycket. Är ganska trött, så jag funderar på att gå och lägga mig strax, ska betala en telefonräkning först bara. Kanske kolla på lite jobb också.

Puss

Det slutar aldrig

Nu är jag förvirrad. Var supernöjd med att västtrafik äntligen verkar ha tagit sig i kragen när dom gjort så att lilan går genom Nol, jämt! Det betyder ju att jag kommer dit och hem snabbare. Men vad tusan hände nu då? När jag söker resväg så vill dom att jag ska ta 47or och 402or, men då måste jag väl gå över en livsfarlig väg? Vad tusan? När man äntligen tyckte att dom hade gjort något bra!!


Förresten...

...har jag haft på känn att Stina-Lee är gravid ett tag nu, och nu har hon bekräftat mina misstankar! Hon var dock mer gravid än vad jag trodde, fattar inte att hon lyckades såpass bra med att dölja magen ändå! Men superkul iaf :)

Måndag!

Godmorgon världen! Här sitter jag öch börjar bli otålig. HAr varit vaken i över en timme och nu vill jag hitta på något! Så jag ska ta och kolla upp en buss och sen drar jag till Tommy. Han har blivit min nya gitarrlärare förstår ni, och nu behöver jag en lektion :) Jag nämnde ju att jag ville lära mig lite nya grejer, och Tommy är ju den bästa jag känner på gitarr så det är ju jättebra! Dessutom får han öva på att vara lärare, vilket kan vara bra om det är det man vill bli! Win/win- situation alltså! Sen blir det nog en promenad ikväll när jag kommer hem tror jag. Älskar att gå promenader när vädret är såhär fint!

Vi hörs!

Stockholm!

Ja, från lördag till Tisgdag var jag alltså i Stockholm med mina pantertanter - Linnéa, Andrea, Agnes, Mimmia och Stina! Vi gick på gröna lund, shoppade, åt god mat och umgicks och hade det allmänt mysigt helt enkelt :)


Haha. Åker man tåg i fem timmar får man roa sig bäst man kan!


Agnes somnade och såg jättesöt ut :)






Framme!

 
Första kvällen åt vi på en supermysig italiensk restaurang


Andra dagen var det dags för Gröna Lund


Pantertanter!




Redo för en dag på stan!


Weekday-shopping för de flesta!









Finns massa bilder men jag orkar inte lägga upp fler nu, så det här får allt räcka, åtminstone för nu. Vi hade det iaf supertrevligt! :D

I'm alive

Hallå igeeen! Nu är jag hemma. Eller ja, jag kom hem i Tisdags, men det har inte blivit av att jag har skrivit här. Dett jag har sysslat med är väl inte så mycket egentligen. Jag har mest tagit det lugnt och njutit av att bara vara hemma lite. Och igår bar det av mot fjällbacka för en överraskningsfest för Viktor. Det var jättemysigt, även om det var långt att åka. Var väl hemma typ runt 3 eller nåt i eftermiddags och sen kunde jag bara ta det lugnt igen. Helt underbart faktiskt. Imorgon vet jag inte riktigt vad som sker än, men på tisdag blir det nog Liseberg :) Det ska bli myspys. Bilder från Stockholm kommer i nästa inlägg! Puss!

BFF

Jag har sagt det innan och jag säger det igen: Jag har världens finaste vänner. Ingen kan ha så bra som jag, det går bara inte. När Linnéa var i frankrike för ungefär en månad sen köpte hon varsitt armband till henne, mig och Isabell. På mitt står det friends och på deras står det forever och best. Best Friends Forever alltså. Självklart.





Missing you like, missing you like crazy

Sådärja. 2 dagar efter. Nu har man ju nästan hunnit smälta det. Men fortfarande inte riktigt. Glad är jag iaf, för efter allt jäkla slit så var det på studentdagen äntligen värt det.
Idag var jag på Ellens student också, det var trevligt :) Alla är så sjukt glada! Och nu förbereder jag mig för morgondagen. Klockan 12 imorgon åker jag nämligen till Stockholm med mina grymma pantertanter! Det ska bli sjukt kul. Tyvärr hade det varit ännu lite roligare om jag hade haft mer pengar, men så är det. Man kan inte ha allt. Jag får iaf umgås med dom, och det är det viktigaste. Sen, när jag kommer hem på tisdag så ska jag krama sönder Tommy. Oh ja.

Här är lite bilder från i onsdags. Har fortfarande inte alla, för jag fick min nya kamera på mottagningen så dom andra tog innan, men här är några av dom jag tog iaf :) Från mottagningen och festen.

 


Mina babes kom hit och skulle föra innan festen :)


Min älskade älskade Isabell och jag <3


Är dom inte söta så säg :D


Fick grymma presenter :D Här är några av dom.

 
På bussen på väg in till stan! Johan, jag och Ellen





<3


Hahaha vadå att jag körde med samma pose? Det här är olika tidpunkter under kvällen och det värsta är att det finns fler :P


Världens bästa trio <3

 
Jag, Mathias, lite av Sara och så min älskade Lollo

 
Stina den fina och jag och så jag och min världens finaste Linnéa


Världens bästa Tompy och jag! Ändrade lite pose där, ser ni det!? ^^

Det får räcka for now. Tog ju trots allt nästan en timme eller nåt. Om vi inte hörs förrän efter Stockholm så får ni ha det sjukt bra! Det tänker iaf jag försöka med.
Puss på er ♥

You're fucking worst

Hej. Asså jag kan verkligen inte förstå det här. Skolan är slut. Jag ska inte tillbaka dit. Jag har tagit studenten. Nää, det är helt overkligt. Jag vill bara leva om gårdagen hela tiden. Sätta den på repeat. Jag var så sjukt lycklig. Och nu känns det lite vemodigt och tomt. Speciellt eftersom jag har blivit lämnad här, helt ensam. Tommy stack till Sweden Rock vid halv 8 i morse så här sitter jag helt själv. Fan också, hade behövt att han tröstade mig nu.

Iaf, jag har tagit studenten. Fy fan vad jag är bra.

Dagen före Dopparedagen, Äntligen!

Tjenna för tusan! Nyss hemkommen från skolan, har varit på studentmiddag. det var riktigt roligt. Lärarna gjorde ett spex som var typ två timmar långt, och grymt bra och sen blev det middag för alla 300 pers. Sjukt nice! Just nu är jag ganska mycket uppe i varv för imorgn TAR JAG STUDENTEN!! Asså jag kan verkligen inte fatta det! Jag? Lilla jag? Helt sjukt. Och har jag verkligen planerat allt i minsta detalj nu? Finns det något jag har glömt? Shit alltså. Imorgon klockan 7 är det champangefrukost hos Robin som gäller iaf, sjukt bra. Sen ska jag vara i skolan klockan 8 för att öva sångerna inför stunden i teatern. Lite halvt icketaggad just för det, men äh, för tusan. det är väl sista gången så låt gå då!
Sen ska vi samlas i klassen, fotograferas, äta brunch och ha gemensam mösspåtagning innan det är dags för att äntligen springa ut! Wonderful. Och sen blir det flak med några favoriter :) Kickass!
Sen blir det hem och ha mottagning, sen förfest at my place och sen drar vi på studenfest på berså! WOHO! Jag ska ha så sjukt jäkla kul imorgon, bara så ni vet. Det ska bli en av mitt livs bästa dagar, det har jag bestämt! Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag har klarat det.

Äntligen!


Sicilia

Just det ja, jag vet inte om alla vet att jag var en vecka på Sicilien nyss? Det avr underbart iaf, rena paradiset och verkligen välbehövligt mitt i all stress. Ja, dit vill jag verkligen åka tillbaka! Tänkte att ni kunde få se några bilder. Orkar inte lägga ut all, men några iaf :)


Glada på balkongen! :D


Underbart

 


Världens godaste pasta






Trappan till rummet


Tiramisu var favoriten
 

Jag var glad hela veckan!


Ja dit vill jag verkligen tillbaka. Underbart ställe med underbart hotell och underbar personal.