TV - kändis ^^

Dags igen!

Idag har min dag varit...speciell. Jag och min klass skulle sitta publik på postkodmiljonären idag. Om man kommer typ mer än 25 pers eller vad det är får man nämligen typ 1500. Så vi likosm samlade in pengar till klassen ;) Det var väl helt okej, lite varmt bara eftersom det avr typ 30 grader där inne... Jag ska inte skriva allt som hände där inne, för dte är inte särkilt intressant för er ändå. Haha, men Rikard Sjöberg hade autografkort som hans krev på (NEJ, jag tog inget!) Det tyckte jag var roligt ^^. Förresten har jag kommit på att han måste varit väldigt snygg när han var i min ålder... 
 
Sen strosade vi runt i stan lite och till slut var det dags att åka och träna! Jag och Isabell var riktigt duktiga, först körde vi ett Core-pass, vilket innebär träning för mage och rygg och sedan körde vi Body pump. En och en halv timmes träning blev det totalt. PLUS att vi gick hem också :P HURTIGT värre! Träffade Linnéa där med, henne kommer jag inte få träffa på typ en vecka nu eftersom hon ska åka till Barcelona. :( Hade gärna stannat kvar och kört Body Jam också, men det kunde jag bara inte för jag var tvungen att gå hem och packa. Ska nämligen till mamma imorgon.
Och så skulle jag städa också. Riktigt ordentligt. Men vid närmare eftertanke gör jag nog det imorgon bitti istället.

Smart som jag är hade jag glömt att säga till mina lärare att jag ska vara ledig större delen av dagen imorgon, men jag får väl fixa det på morgonen. Så jobbigt bara.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig och sova åtminstone lite innan jag ska upp igen. Och imorgon bär det av till Västervik! Iofs bara tills på söndag, men ändå.
 
Puss och kram och nyp i stjärten på er! 

Again...

Jaja, dags att skriva här igen. jag lovade ju att ajg skulle bli bättre på det ju. Och ändå har det gått en vecka. Fy Nathalie, FY!
Men,men, gjort är gjort liksom. Problemet är bara vard jag ska skriva. knepigt det där...

Har varit och tränat idag! Med Linnis och Bellis ♥ Härligt härligt :D och nu har jag duschat och sånt så det börjar bli hög tid att ringa isabell.

Ja, och vet ni vad? Igår fick jag äntligen se Haralds hjältar ;D haha, har velat se dom jättelänge nu ju men missat varenda gång. Men äntligen blev det av :D  Och som var superduktiga, jag blev så stolt så ^^ haha .Dom vann ju och allting :) 
Och så fick jag äntligen se hur det ser ut hemma hos Emma också! Skam att jag inte har varit där förut tycker jag! Jag blev helt kär i hennes katt Rufus! ^.^ Jättesöt var han!

Melodifestivalen ikväll då ^^ haha. Nämen ojdå, nu måste jag verkligen ringa Isabellita!
Hej svejs!

Eran Tillgivne Nattapatta ^^