Today.

Idag är det dagen med stort D. Liksom min födelsedag! :D ÄNTLIGEN är jag 17! Det är bara ETT YNKA ÅR kvar tills jag är 18. Kan ni förståå?! :D WOHO säger jag bara. WOHOO! Tråkigt att man måste gå upp kvart i sex bara.. Men men, ikväll ska jag bli firad av maammaa :D
Well, Nu har jag datorkunskap, och behöver lite hjälp. Men jag tror att ni hör från mig om inte allt för lång tid igen.

PUSS : * 
/ Nath, SJUTTONåringen ;D



Förresten: Ett litet rop till: ARVIIIIKA! :D

Påsklov :)

HÄJHÄJ! Nu har vi påsklov , det tycker jag om:) Nånting som jag däremot INTE tycker om är att jag har massa att plugga! Jag tycker att det borde vara förbjudet med plugg på lov, jag menar, är det inte så att loven är till för att man ska få ett avbrott från skolan?! Gaah, stör mig. Men jag har ändå bestämt mig för att lyda, och vara lite duktig, och åtminstone börja med lite av det idag. Nu har jag iallafall haft tre lediga dagar, det känns bra. Och inatt fick jag sova ut ordentligt också, 12 timmar! Sånt är så fruktansvärt skönt.
Nä, det blev inget långt inlägg idag, jag tror jag ska sätta igång och plugga nu, och vänta på ett samtal från Isabell. Sen ska jag ringa Linnéa :) Och ikväll ska vi träna bodyjaaaam! :D Fast de kommer ju iofs gå åt pipsvängen, eftersom dom har gjort en helt ny dans nu :P Menmen, det ska iaf bli jätteroligt :)

Adios,
// Nath


Sakna