Påsklov

Hola!
Det var väl ett par dagar sedan jag skrev sist, så nu är det väl dags antar jag. Idag har jag mest tagit det lugnt, hade tänkt att träna men Linnéa hann inte å då är det ju itne kul ju! Nää, så jag får nöja mig med en långpromenad med hunden ikväll.
Igår var det min och Krilles ettårsdag, om nån vill veta. Han är världens bästa! <3

Just det ja, nu är jag ett litet steg närmare introduktionsutbildningen för privat övningskörning också. Hämtade en lapp när jag avr på bosses idag. Duktiga jag. Haha. Jag måste faktiskt se till at t gå den strax, för igår bestämde jag och Sabine (som förresten åkte hem idag :( ) att vi ska ta en intensivkurs i sommar. Och då vill ju jag gärna ha kört lite med pappa innan så jag inte står där som ett frågetecken. Nåja, inte ett lika stort frågetecken iaf.

Åh, kan de inte vara påsklov för alltid. Det är underbart att vara ledig ju. Jag jobbar iofs, men det är ju bara på förmiddagarna.

Nä, nu måste jag springa! ska ju möta Isabell strax!

Puss och kram

Ellen Page

Jag har kommit på en sak... Ellen Page är så himla söt. På ett naturligt sätt. Lyckliga den som fick se ut så.






image81
Jennifer Garner och Ellen Page

image82

image83


Jaao

HejHej!

Idag har dagen varit rätt lugn, var i stan med Sabine och Julia. Köte inte så mycket, eftersom jag hade bestämt mig för att inte göra det, bara lite toning och hårinpackning och sånt.
Gårdagen blev nice. Först gick jag (till slut) hem till mamma och var där en stund. Sen drog jag vidare till Isabell, där Linnéa och Ellen också befann sig. Vi tittade på en av mina favoritfilmer, Juno, vilket var fett nice.

Jag ska nog lägga mig rätt så tidigt ikväll, för imorgon börjar jag jobba. Och efter jobbet kommer Krille! :D Äntligen, jag har saknat honom massa.

Nä, nu sak jag fortsätta titta på made.

Puss och kram


Dreaming

Tjenahejsan igen. Jag har fortfarande inte kommit iväg till mamma, men vad gör det, jag har väl all tid i världen? Tänkte strax pallra mig dit faktiskt.

Jag tänker bara tipsa om en tävling i Kenzas blogg (kenzas.se). Jag brukar inte vara den som är med i såna här tävlingarne den där skinnjackan är bara så sjukt snygg att jag måste. Gash, i want it now.

Nu sitter Isabell och säger att hon kanske ska titta på Juno. Jag vill också, det är ju min favoritfilm! Jag kanske ska gå dit?

Bara för att jag är så snäll ska ni få se bilder på dit jag sitter och drömmer mig bort just nu. Enjoy.

Lars Winnerbäck,
Lisebergshallen 27 Oktober 2007

image74image75image76image77


image78image79

image80

Kungen ♥


jaaa, det var ett tag sen nu. Men den kvällen var underbar. Precis som de två åren innan.


I'm famous.

Hej och hopp. Här sitter jag halvt död. Igår var vi hos J-O och Sanna och åt god mat, spelade buzz och guitar hero, och singstar, så jag kom inte i säng förrän halv 4- 4 och är därför en aning trött eftersom jag bara sov några ynka timmar hemma hos Emil natten innan. Men, men, nu ahr jag ju påsklov iaf, så det är ju rätt skönt. Idag hade jag tänkt träna med Linnéa, men jag tror faktiskt att jag kanske hoppar det, eftersom jag har huvudvärk. Känner inte alls för det, konstigt nog.  Dessutom kommer jag ha hela veckan på mig att träna ju. Iofs, så ska jag jobba, men det är inte så länge varje dag, och motionen man får är ju faktiskt inte fy skam.
Fredagen var minst sagt händelserik, jag tror att det beskriver den tillräckligt.
Ikväll kommer Krille äntligen hem från sälen! Jag kommer ju inte få träffa honom direkt, men snart iaf :)

Jaha, annars då...Om det inte blir träningen idag händer det väl inte så mycket. Jag ska hem till mamma och städa iordning lite, och hämta lite grejer. Kanske ska hönga lite med Isabell och Linnéa också om dom känner för det. Det vore trevligt :)

Jaja, nu får jag väl ta och rycka upp mig lite. Leta upp några kläder och börja masa mig hem till min kära mor.

Puss och kram!
Och glöm inte, Ingen reklam är väl dålig reklam? Haha.

Relieved

Hejhej :)
Asså fyy vad lättad jag är nu! ÄNTLIGEN har jag påsklov! Äntligen äntligen! :D Narurkunskapsprovet idag kändes faktiskt  helt okej, och även om skoldagen idag var seg så var den ändå rätt soft. Nä, det känns faktiskt sjukt bra att det är torsdag kväll.
Idag körde jag och Linnéa dubbla pass. Först body pump och sen body jam. Det var nice, och efter 5 träningspass på fyra dagar kan jag faktiskt tillåta mig själv att äta pizza imorgon, haha.
Just det ja, klassfest imorgon igen, hemma hos Emil. Det blir nog bra tror jag :)
Nej, nu ska jag gå och bestämma kläder till imorgon och sen ska jag nog gå och lägga mig tror jag, jag är faktiskt ganska trött nu, eftersom jag bara sov fyra timmar i natt.

Godnatt :)

Yes

Hej. Jag får väl börja med att ursäkta mig för föregående inlägg. ^^ Inte meningen att låta så aggresiv, eller jo, det var det kanske, men iaf så är det väldigt mycket i skolan nu och jag var väldigt sur. Inte mer med det. Ska försöka att inte bli lika aggresiv idag, men mina klagomål slipper ni inte.
Sitter just nu och skriver på min tvåsidiga individuella uppgift om Älvängen och Skepplanda. Det går... inte alls. Jag har fått ihop mindre än en halv sida, och jag förstår inte ens riktigt vad det är vi ska göra. Käckt. 
Hade tänkt att  försöka hinna med den nu innan jag drar till träningen, så jag kunde ägna mig helt åt naturkunskapen ikväll eftersom vi har prov i det imorgon, men tyvärr tror jag inte längre riktigt på det. Det kommer antagligen inte bli klart innan, och jag kommer få sitta med båda grejerna ikväll. Yes. Precis som jag vill ha mina kvällar, plugg,plugg,plugg. Nej, Blä säger jag.

Men men, jag tänker iaf inte skita i träningen, för det är typ det enda som är roligt just nu.Jag ska spinna idag, och är iofs ganska rädd inför det eftersom det är typ första gången. Hjälp. Jaja, tur att jag har Linnéa med mig iaf. Då känns det ju lite bättre. Haha.

Ja, fy. Livet leker ju inte direkt nu. Men det finns ju alltid dom dom har det värre. Jag får trösta mig med att imorgon är sista dagen innan påsklovet och att Sabine kommer hem ikväll. Det ska bli kul :)

Nej. nu får jag köra slutspurten innan jag måste gå till bussen om en kvart.

Puss.

.....

Fyfan.
Jag hatar det här. Skolan suger nu. Jävla plugg. Bajs.
Dessutom är Krille i sälen :(
Fuck.

Nuttan?

Tjenahejsan. How you doin'? här är det finfint.Har ganska nyss kommit hem från Småland. Har varit där nere hos lite släkt. Det var fett med nice ska jag säga, skönt att komma härifrån lite också. Nästan lite tråkigt att komma tillbaka. Nä småland skare va. haha.

Försökte plugga lite, men det gick lite smått åt helvete. Är det nån som vet nåt om Skepplanda så contact me please.

Nää, nu blev det lite lack of inspiration här känner jag. Ska dra mig och titta på andra avenyn istället, haha, hello pathetic. Sen går jag ut på promenix med Bellis.

Men allra först ska jag boka träning. haha, fyfan vad ointressant jag är.

Puss och kram!

skoltrött

Hej.
Inte hunnit skriva på några dagar, men lika bra är väl kanske det. De sista inläggen var väl kanske aggressiva, men men, sånt behöver man också få ur sig. Nu sitter jag här och pluggar, men tänkte ta en välförtjänt paus på typ 5 minuter och skriva här. För tillfället pluggar jag svenska, ska hålla ett litet tal imorgon. Och jag som tycker att sånt är så jobbigt! Jaja, jag har iaf valt Robbie Williams, för skulle jag få hjärnsläpp eller nåt kan jag ju typ bara säga hur mycket jag gillar honom och varför eller nåt. Måste även plugga engelska innan jag somnar. Imorgon ska jag låtsas vara en författare från 1800-talet, och jag är inte riktigt förberedd än, så jag måste ligga och plugga på lite fakta. Behöver läsa engelskaboken också (sushi for beginners), eftersom den ska vara klar på torsdag då jag sak prata med läraren om den, och jag bara har läst lite mer än halva. Nåja, de två första grejerna är mest brådskande. Måste skirva klart mitt CV också, emn det får jag ta och göra lite hastigt och lustigt imorgon i skolan. Typ enda dagen vi inte har några håltimmar, typiskt.

Ja, fy, jag är så skoltrött nu alltså, vet inte riktigt vad jag ska göra. När jag är hemma så känns det okej, men när jag kommer till skolan vill jag bara därifrån. Usch usch usch, ett påsklov ska bli skönt. Nu gäler dte bara att överleva i en och en halv vecka till. och sen i lite drygt ett år till. Fy, hur ska jag klara det? Nej, big ångest säger jag. Jag hade inte haft något emot några veckor hemma nu. Men vem hade det?
Iofs, hemma är det väl kanske inte heller dödskul nu. Här görs det om kök för fulla muggar och hinns inte med någonting annat.

Nä, antar att det är dags att gå tillbaka till pluggandet, inte mycket sömn för mig inatt. Missade träningen idag med  :(
JÄVLA SKOLA!

Godnatt, ni lyckliga människor som faktiskt kan gå och lägga er och sova nu. Sov gott.

waiting

Hej och hallå!
Nu sitter jag här och väntar på att Isabell ska komma. Vi ska kolla på melodifestivalen, men hon skulle bara käka först. Vi hade tänkt dra till torget och köpa dip och grönsaker och blue keld men vi dissade det. Jag har ju faktiskt en gurka hemma! Linnéa bestämde sig tyvärr för att bedra oss, men jag älskar henne ändå.

Haha, herregud, jag har verkligen VÄRLDENS sötaste hund, bara så ni vet. Hon rockar ;)


image70

Världens bästa Isabell och jag på promenad

image71

Isabell och Hilda :)

image72   image73


Hysteria

Hej hej!
Nu är jag hemma hos pappa och ska städa och packa mina grejer, för nu är det dags att bo hemma hos mamma igen. Mamma och Christer hämtar upp mig här halv 4 för då ska vi åka och titta på Julias gitarrkonsert. Hon ville så gärna att jag skulle komma, och hon var så söt igår när hon tittade på mig när jag sjöng så en timme kan jag allt offra. Det gick helt okej igår btw. Lite bättre på dagen än på kvällen kanske, men men, det gick ju iaf hyfsat. Kunde blivit värre. Mycket värre. Hittheroadjack. haha. Jaja, det var roligt iaf, och efteråt gav Julia mig en blomma. Hon är dundersöt. Hon hade t.om. skrivit en jättegullig lapp till mig. Gullunge säger jag.


Igår förpestades dock mitt humör lite. jag blev så jävla arg. Gaaah. Folk är dumma i huvudet. Usch!
Du får gärna vara hemma hur jävla länge du vill.


Nä, fy. Nu får jag nog sätta igång och städa lite. Ikväll blir det melodifestival med Isabell och Linnéa som vanligt ;)

Puss*

Sucks

Vet ni vad jag stör mig på? Folk som tror att dom är deprimerade och inte inser att det finns människor som har det så mycket värre. Depression är något hemskt. Inte att man är hemma från skolan en vecka. Jag ska nog skriva om det någon gång, men inte just nu. För nu är jag arg.  Och dessutom behöver jag gå och lägga mig.

I'm so excited. Oh yes.

Hola!
Ganska nyss hemkommen från Body jamen, som var fett nice idag Btw! Fyfan va kul det var och fyfan vad trött jag blev!  Perfect.

Efter träningen mötte jag och Linnéa upp Isabell. Jag ska nämligen låna hennes rolling stones- tröja bara för attd en är bajssnygg och för att vi spelar just rolling stones imorgon på musikdagarna.
Angående imorgon ska jag vara med fyra gånger tror jag.
1. 50-tals ensemblen (villlintevillintevillinte)
2. Vanliga ensemblen (Rolling stones, jaaa! :D)
3. Kören (Ohno!! kommer typ skämmas IHJÄL!)
4. America ( Det är här jag kommer skämma ut mig själv med dåliga danskunskaper och osäker sång.)
Yes! så bra det kan bli alltså, känner mig oerhört laddad...
Det är en föreställning klockan halv ett och sen får jag väl stanna i skolan för nästa är klockan 7 och vi sak väl träffas typ halv 6. Tyvärr är det kanske inte så stor idé att åka hem. Vi får väl se.

Letade förgäves efter en ful blomma att ha i håret imrogon i stan förut, men jag hittade ingen. Däremot provade jag lite kläder på H&M och fick beslutsångest. Provade en randig skjorta, visst vistt, snygg. Men rosa eller blå? Resultaten blev ingen. Som vanligt. Tänkte köpa väska också, men inte det heller. Jag är alltid sån, tänker jag för länge så ångrar jag mig. Dumma mig.
Och mina röda pilotbrillor som jag ville ha är borta. Suck.

Nåja. jag har köpt tygskor nu iaf! Beiga. Var det rätt? Jag stod länge och valde mellan dom och svart men så kändes dom beiga mer våriga. Eller? Usch, nu blev jag osäker. Beige är ju en så tråkig färg. Det hör man ju på namnet.


Punkt.

Bestäm dig!



Idag har vädret varit knasigt! Igår tänkte jag: Åååh, äntligen, nu är våren här! Men icke sa nicke... Visst, i morse var det sol, men vad händer några timmar senare då? Jo, det börjar snöa! Mycket! Men det la sig inte och slutade ganska fort. Som tur var. Ska det komma så kan det komma i December eller januari. Annars kan det va. Nu vill jag ha vår!


image68

Sådärja, nu har jag fått uttrycka lite av min förvirring också. Nu längtar jag bara tills imorgon. Därför ska jag gå och lägga mig och sova nu. För ni vet, ju fortare man somnar, desto fortare är det nästa dag :D Korrekt. Vet itne när jag sak upp imrogon dock, knepigt.


Godnatt!



image67
Imorgon?



Tjohej! Body pump e nice.

Nyss hemkommen från ett body pump- pass. Jobbigt den här gången också, tro det eller ej, men jag gillart! Det enda negativa med det är att jag missar Gossip girl. Attans... Jag får nog börja spela in det, eller "banda" :D hahaha.

Idag har Linnéa hjälpt mig att bli lite blondie iaf. Långt ifrån jätteblond, men jag skulle nog säga att jag är blond nu. Iaf där framme ^^
Imorgon har jag inga tider i skolan, vi ska bara repa musikalnumret (ingen aning om när dock, grattis...) och sen är jag ledig. Funderar på att dra förbi frisörskolan vid klippcenter och kolla om dom har drop in. Jag är in BIG need av att tunna ut mitt hår lite. Och klippa upp det. Och en ny platttång. Yeah. Annars kanske dom har någon tid torsdag eller fredag nu. För eftersom det är en skola har dom ju inte öppet på helgen.
Har länge tänkt att klippa mig där faktiskt. Såna som pluggar till frisör sägs vara bra.
1. Dom är unga, vet vad man menar. (förhoppningsvis)
2. Det är Billigt! :D (Mer pengar till annat! ...Som mina nya skor? :D)

Måste gå förbi Ellinor på jobbet imorn också, och hämta kläderna som jag anatgligen ska ha på fredag. (GLÖM INTE ATT LÄMNA BREVET!)  Får hoppas att dom passar bara. Nää, det får nog bli en liten runda på stan också. Har ju inte vart nån sån sen i söndags nu.

"Jobbet" va rätt nice idag med. Och ni ska bara see hur cool jag såg ut i reflexjackan! Shit alltså!


Pouss

Think about it.

Hejhej!

Idag har det varit en ganska lugn, men intressant dag. Var ju som sagt med Chrille på jobbet. Det var rätt nice. Jag ska ju inte jobba själv, utan bara studera. Och vem vill inte bara se på när andra arbetar? ;) haha
Nämen det gick finfint, den enda nackdelen är väl bara att klockan fick ringa 10 över 5 imorse. Åh fy, jag som brukar tycka att det är döden att gå upp 6 varje dag... Nåja, det finns alltid någon som har det värre, right?

Alltså, jag måste bara fråga, finns det NÅGON som tycker att Rihanna är snygg i sin "nya" frisyr? Jag tycker verkligen att det ser hemskt ut! Jag som alltid har tyckt att hon har så fint hår! Nåja, det växer väl ut igen, som jag brukar säga till mig själv...


image64

Görsnygg!

image65

Görsnygg!

image66

Vad tänker hon med??!

Förresten, varför måste alla vara så bitchiga? Kan inte EN enda människa svara på min frågor eller? Dumma, det är vad ni är! Jag vill veta hur jag ska ha mitt hår, Nu!





Nä, nu får jag sluta. Tjohej!

Sommarminnen

Ååh, vad jag saknar sommaren just nu! Idag har det varit så otroligt skönt väder och det får mig bara att sakna sommaren mer!
I min desperation efter lite sommar letade jag fram lite sommarbilder! :) Tror att typ alla är från sommaren 2006.




image56 image57

image58




image59image63





Puss & Kram!


Oh yes

Hej! :D

Idag har vart en bra dag :) Vaknade hemma hos Krille, och vid halv ett -tiden tog vi oss till stan där vi spenderade lite tid. herregud, jag måste sluta åka till stan typ 5 gånger i veckan. Jag känner mig nästan tvungen att köpa någonting när jag är där :P Skumt, jag vet. Men jag är en fattig student, jag har inte råd!  Den här helgen har jag köpt ett par nya silvriga örhängen (ett av de gamla försvann på klassfesten), ett linne, en mössa, 2 par kalsonger (^^), en bok, silkening serum till håret, hårnålar och slingor! :) Men det mesta var billigt så det är lugnt :) Nästa köp kommer nog bli ett par tygskor och en väska :)

Gårdagen var nice, jag och Krille tittade på melodifestivalen. Linda Bengtzing var lika dlig som vanligt, kanske t.o.m ännu sämre, men Charlotte Perelli var grym :)( och snygg!) Sibel överraskade mig faktiskt! Hennes låt var riktigt bra. Och Fronda är bara bra, så enkelt är det!

image55


Nu har det här med fältstudieveckan äntligen löst sig iaf! Jag sak följa med Christer till hans jobb imorn ^^ Det kan ju bli intressant. Förjävliga tider bara.


Iiih, snart har jag blonda slingor! Linnéa eller Krille ska göra dom på mig senare i veckan :)




PussPuss!







Amagad, den här tjejen gör GRYMMA bloggdesigner. Så duktig vill jag meeed vara!! --->  http://amafao.blogg.se/


Chill

Hej hej! Har nyss varit i stan och är bara hemma för att packa och sen ska jag åka igen. Isabell ville att jag skulle hänge med när hon skulle möta en kompis och sen blev vi kvar ett tag. Men nu ska jag strax dra till Krille som sagt. Det blir en lugn kväll med melodifestival (och förhoppningsvis naturchips) för våran del :) Kan ju alltid hoppas att den här deltävlingen blir bättre än dom föregående (yeah right... ) Nåja, annars har vi ju alltid Björn Gustafsson :D

Och imorgon blir det nog rätt chill. ska kanske träffa Isabell lite på dagen, och sen blir det AfroPoweDance på eftermiddagen! Yes! :D

Nä, nu får jag no dra mig.
Puss!

Bad hairday

Jaja, det här med veckans att göra gick väl sådär. Jag skulle nog bara ge mig ett G. (Och nej Nina, jag har inte spelat gitarr...:P) Men, men, än är inte veckan helt slut!


[ ] Läsa engelskabok
[X] Fixa med pengar
[X]Träna
[ ] Skriva klart engelska sonett
[X] Börja läsa Tristan och Isolde
[ ] Göra uppgiften till engelskafilmen "much ado about nothing"
[ ] Spela gitarr
[X] Gå ut med Nikki så mycket jag bara hinner!
[ ] Avboka Bodyjamen
[X] Träffa Jossan
[ ] Hemtentan
[ ] Fixa fältstudieplats


Det här med fältstudieplatsen blev ju lite knas. Nu ska jag tydligen vara i skolan istället, men dom vet itne riktgit vad dom ska göra med oss som inte har nån plats. Jag hörde nåt om att vi skulle få gå till olika företag och intervjua dom varje dag, men det vill jag verkligen inte! Då är jag hellre med mamma på hennes jobb eller nåt! Jaja, vi får se...

Vi har ju musikdagarna på torsdag och fredag också! Looking forward to it! Det ska faktiskt bli kul, även om jag kommer skämma ut mig totalt :P Vi ska ju göra ett musikalnummer, och jag tror att jag kommer ha extremt fula kläder också. Haha.


Nu har jag hårkatastrof också, som jag redan har nämnt.

Kort eller Långt?




Blont, mörkt eller mittimellan?




Just nu lutar det nog mest åt långt och blont tror jag...
Inte lätt det där.

Nä, nu börjar det nog bli dags för sängen snart. Jag har saker att göra imorgon!


Godnatt!