Till Anton.

Hejheeej. Jag är jättetrött! Konstigt nog verkar det ofta bli då som jag sätter mig och skriver blogg. Kanske inte det bästa, men visst. När man inte har några läsare spelar det ju egentligen inte så väldigt stor roll.
Egentligen skriver jag mest det här inlägget för att Anton är besviken på mig, men men, mer om det snart.

Helgen har varit nice. Gårdagen spenderade jag hos Krille, och det var trevligt som vanligt. Vi tittade på man lever bara två gånger och freaky friday och åt chips. Det var nog tur att jag stack iväg med Linnéa och tränade idag...
Det är förövrigt typ det enda vettiga jag har gjort idag. Tränat alltså.

Så. Nu till det där om Anton. Han är besviken på mig för att han nämns alldeles för lite i den här bloggen, men nu ska det bli ändring på det. Inlägget är t.o.m döpt efter honom, så nu borde han känna sig hedrad.
Bara så att alla vet, Anton är cool och jag tycker om honom görmycket! (Sådärja, inte så pjåkigt va, eller vad säger du? ^^) hahaha. Nu får min blogg t.o.m hamna på hans favoritlista. Jäklar, alltså!

Här får ni en bild min vän också, oredigerad och allt. :)





Förresten så har isabell kommit på att om det här med kändiskapet inte funkar för mig så kan jag alltid bli skrattyogaledare. Låter ju lockande måste jag säga.


Puss! ♥

Yoo.


Tjolahejsan. Fan, NU vare längesen! ´

Veckan har varit nice, och har gått asfort! Antar att det beror på att jag har haft fullt upp varenda kväll. Har varit rätt skönt ändå, men nu är jag riktigt trött.
Skolan har varit okej också, har faktiskt inte behövt plugga alls mycket den här veckan, grymt skönt. Men nu är det matteprov nästa vecka så jag får väl sätta igång och plugga det typ i helgen eller nåt antar jag. Eftersom jag inte är något direkt mattegeni tar det ett tag innan jag lär mig dom här sakerna :P Tycker att det är helt stört att vi ska ha prov efter bara fyra lektioner också iofs. Han är lite weird alltså... Men, men, vad ska man göra? Fan att man inte kan göra provet två och två bara :P Jag och Linnéa är ett så himla bra team ;D

Ikväll har jag varit hos Isabell och kollat på idol och isprinsessan. det var nice nice, ändå tills Christoffer åkte ut. Det är fan skandal! Han är typ den mest talangfulla som har varit med i svenska idol hittills. Åh, vad jag stör mig. Och Isabell, som tillochmed ringde och röstade! Bajs på alla människor säger jag bara. Det vore bättre att skicka ut någon dålig. Typ Marie. Nu kommer väl alla hata mig för att jag skrev sådär, men jag klarar inte av henne.

Helgen blir lugn. Jag är jättetrött! Imorn åker jag till Krille på dagen och så stannar jag nog där tills på söndag. Och på söndag ftermiddag ska jag och Linnéa träna :) Nu är det fan dags igen! Ingen mer förkylning!
 :D

Jag är väldigt förvirrad. Vissa människor beter sig verkligen underligt. Ger en dubbla budskap och sånt. Men men, det löser sig.

Nä, nu tror jag att det börjar bli dags för sängen för min del. Jag sitter alltid och tjatar om hur trött jag är och nu är det väl för en gångs skull dags att göra någonting åt det! Vi hörs (antagligen bara min blogg och jag, eftersom ingen läser den här), förhoppningsvis om inte allt för länge.

POKONIS! :)

/NathaLee