OH, HOW I MISS THE SUMMER


Highway to helg

WOOOOHOOO äntligen fredag :D

... Och paydaaaay :D


Mina älsklingar





LOOKING GOOD

Har inte mycket att säga mer än att jag snart ska gå på Lasse igen och Robbies nya kommer 11 November!

Lycka? :D


Ny dag, nya möjligheter

Tjoo. Härligt med måndag igen va? Njaae, jag är lite tveksam. Men vad tusan, det är ju bara en ny vecka. Snart är det helg igen ju! Har jobbat några timmar i morse, men nu är jag ledig. Ska dock jobba lite i eftermiddag/kväll igen, men riktigt när vet jag inte än. Men jag skulle väl tippa på att jag drar vid 5-tiden eller nåt. Annars händer inte mycket. skulle egntligen träffat Linnéa och Isabell men verkar inte som att det blir av idag.

Börjar känna mig lite kass också. Eller, det har jag gjort i en vecka nu faktiskt. Fryser som en galning varje kväll och nu har jag ont i halsen också. Men det försvinner säkert snart.

Nu ska jag fortsätta kolla på en present, tihi.

Herrå!


Great

http://blog.mtv.se/isabella/2009/09/13/intervju-med-the-hills-lo/?autoplay=true

HAHAHAHA

Bra där, Bella!

Beauty










Helt oredigerade bilder på världens finaste vovve. Asså jag dör lite när jag tittar på dom. Hon är en sån skönhet.

Header

Kom på vad jag kunde göra. En ny header kanske? Den som jag har nu är väl inte så jäkla rolig liksom.






Kanske?

Förresten så är det ju Topmodel nu ju!

Trafikolycka

Jaha... Tror ni jag kom hem eller? Gick ner till busshållplatsen (i god tid, hör och häpna!) men det var för sjutton totalt hopplöst. Det hade nämligen varit en trafikolycka i närheten så det var vääääärldens köer. Satt och väntade, men efter en stund gav jag upp. Bussen skulle vara skitsen och sen skulle det ta typ dubbelt så lång tid att komma hem. Så det var bara att knalla hem till Tompy igen. Antingen sover jag här eller så försöker jag lite senare. Frågan är vad jag ska hitta på nu bara. Tommy är och tränar och det går inget bra på tv. Funderar på att ta en promenix. Vore skönt efter chipsen, glassen och colan idag :P Men i Nol? Nää, Jag skulle nog bara villa bort mig.

Out of my mind

Tjoooe. Blev utekväll igår. Typ. Drog först på en förfest här i närheten, sen till furulundsparken och så en snabbsnabb sväng till stan innan vi drog hem igen. Idag har vi bakisdag, lovin it. Ska snart dra mig hemåt dock, ska ju jobba imorn. Massa t.o.m.
Tog inte så mycket bilder igår, men några iaf.












Nä, thats all for now. Nu ska jag fixa iordning här innan jag drar.
XX


Sjukt viktiga funderingar och Whitney Houston

Tjoo. sitter här och lyssnar på en av Whitney Houstons nya låtar på Spotify och längtar lite tills ikväll. Är galet sugen på att hitta på något, men vad det blir får vi se. Johan sa tydligen att det "blir fylla på något sätt iaf" så det låter ju lovande, haha. Naae, knappast någon fylla för mig del, men dra någonstans, det vill jag. Det enda problemet är bara att jag måste dra hem innan isåfall, så jag kan ta på mig lite andra kläder än dom jag har hos Tompa. Vill ha andra skor också, här har jag med mig conversen liksom. Så sällan som jag drar ut vill jag för tusan passa på att fixa mig ju :P Men håret kanske får bli lockigt, beror på hur mycket tid jag får på mig. Det är sjukt mycket lättare iaf. Fast mitt hår är mycket lättare att platta nu när det är uppklippt. Så nu vet ni det, haha.
Men shit vad jag svamlar då!

Nu blir det mer Whitney Houston iaf.


Vacker!

Jackson



Bästa låten ikväll.

Broken dream

Min dröm om att åka och handla sprack ganska fort när jag insåg att vi alla hade druckit antingen matrini eller öl. Attans också. Är det värt det att övertala någon att GÅ med mig dit tro?

Puppy eyes

Sådärja. Då var dagens träning avklarad. Har faktiskt tränat 4 dagar av 5 den här veckan, känner mig ganska duktig. Tycker t.o.m att jag har förtjänat att dricka lite coca-cola ikväll. Eller kanske äta lite chips? Verkar ju bli en hemmakväll så vad passar bättre liksom? Funderar på att muta någon så vi kan åka och handla. Eller nej förresten, något billigare. Jag ska gå till Tommy och göra Puppy-eyes. Haha, älska makten ;) MOHAHA!

Bilder från Småland

Yo. Lite bilder från Småland kommer Här. Mest på Gäsper, lille kissemissen :) Passade på att mysa galet med honom, inte så ofta man får träffa världens mysigaste katt, eller vad han nu är.


















Fredag!

Tjoo. Äntligen fredag. Har haft en ganska händelserik och lite läskig dag idag. Men mer om det senare tror jag. Nu ska jag ta och umgås lite med mamma och Julia innan jag drar iväg till familjen K för kvällen.

Tänkte tipsa omd et här också. Världens fulaste frisyrer. Lite kul :*P
http://nyheter24.se/noje/skonhet/313027-de-har-varldens-fulast-frisyrer

Partey

Hallå eller. Sitter här och spelar gitarr, men har fått tillfälligt hjärnsläpp. Men vet ni vad jag är då? Så sjukt partysugen så det finns inte! Gaah, jag vill gå uuut. Jag vill festa, nuu. Känns som det var jättelänge sen ju. Haha, gud vad töntig jag måste låta nu. Jag menar ju inte sååå. Men jag vill gå ut med massa kompisar, stå och fixa mig samtidigt som vi förfestar, ha en anledning att klä upp mig. Ni vet. Men jag får vänta. Två veckor till. Bara två veckor till...


Studenten. DET var fest!

This weekend I looked like this







Fredag





Lördag



Och så söndag!

Nu måste jag sova, är dödstrött och har precis börjat vakna efter koma i soffan.

Utkast: Cuttade som ...




Cuttade som sagt luggen i fredags



Och sen cuttade jag det ännu mer i Lördags. Inte själv dock. Men klippte upp det lite, så skönt att inte bara ha en längd på håret.
:)

Nu

Nu tränar vi, visar bilder sen!

CutCutCut

Just det ja, jag har ju itne berättat att jag cuttade av luggen iaf. Kände för det. Och i lördags cuttade vi av ännu mer på mitt hår. Var inte oroliga, inget drastiskt direkt. Bara en uppfräschning.
Ni får se senare.

Sad girl can treat a boy real bad

Och jag är hemma igen! Vi kom faktiskt hem igår men jag åkte direkt mot kärleken och hoppade faktiskt inte till datorn och skrev blogg. Men nu är jag här iaf!
Har haft en supertrevlig helg och jag ska visa lite bilder och grejer senare tänkte jag! Nu är det snart dags för lite lunch och sen måste jag packa och göra mig iordning innan jag drar till frihamnen och möter upp Tommy och hans vänner och åker hem till honom igen. Ska träna ikväll! :D Är superdupertaggad just nu, gick säkert upp 5 kg i helgen, haha. Nämen, ni vet hur far- och morföräldrar är!

Jamen vi säger väl som så att vi hörs senare då!

Hahaha




Lilla landet

Godday! Allt bra här! Tänkte bara rapportera att jag sticker till Småland nu på dagen och kommer hem på söndag. Så nu är det packning och duschning som gäller! Men först en liten fika med mamsen :)
Iaf, vi hörs på söndag!

Puss och kram och trevlig helg!


Tröttis

Hej på er! En riktigt trött Natha som rapporterar idag. Stensomnade innan 9 igår och idag somnade jag med boken vid halv 6. Vaknade av telefonen klockan 7 och tvingade upp mig själv och gick ut med Nikki. Så nu sitter jag här med huvudvärk och försöker hålla mig vaken åtminstonde en timme till. Sen blir det sova i min underbara säng igen.

Skulle egentligen tränat idag med, ett pass som hette dance ochverkade askul men mina fötter vad helt döda efter början av veckan. Har jobbat och tränat och dom har fått ta rätt mycket stryk. Så jag vilade idag och så får vi se hur det känns imorgon på jobbet. Om jag orkar blir det bodypump, tjoho! :)

Nä, nu ska jag ta och käka lite kvällsmat framför tv:n innan jag slocknar igen tror jag. Ni får ursäkta att jag är så tråkig för tillfället.
Höres imorgon hörrni!

Puss och kram ♥


Tiptop!

Tjenna! Nu är jag hemma och ska gå ut med Nikki innan jag ställer mig och skalar lite potatis som så småningom ska bli potatismos. Sen ska jag dra ner och jobba lite till innan jag ska träna med Linnéa! Dom har öppet hus på mitt gamla gym, där Linnéa fortfarande tränar så den här veckan kan jag träna med henne! Det är toppenbra :)
Körde ju styrka igår i Nol och så blir det kondition idag. ToppToppTopp!
Jag längtar :)

Men nu, ut med Nikkus som sagt!
(Eller Ulla som jag har döpt om henne till ^^)