Nikki <3



Gotta leave my troubles behind

Nämen Godkväll! Här sitter jag och försöker få igång tv:n här hemma, jag kan säga att det går..sådär. Den dumma vill inte starta. Annars har det väl varit en trevlig kväll. Kom hem och åt mat och ananaspaj och sen drog jag och jobbade (+ tränade). När jag kom hem hjälpte jag lillasyster med en grej och sen har jag i stort sett ägnat mig åt min gitarr. Ja, en av dom, min finfinfina vita Les paul :) iih :D Jag har nämligen besämt mig för att lära mig lite nya grejer nu. Jag sitter liksom fast i trubadurträsket och det är dags att komma loss och vidga vyerna känns det som. Med såna fina gitarrer ska man kunna spela ordentlig skit tycker jag!

Imorgon blir det till att vakna och sen ge sig ut och powerwalka/springa med Nikki. Har inte riktigt bestämt mig för vilket än. O´ch sen måste jag städa som en galning! Ja, för jag tar ju studenten på onsdag och på mottagningen tänker jag inte låta mitt rum se ut som det gör nu. Det är hemskt och jag mår illa av at bara titta på skiten, men vad gör man. Jaja, imorgon är det dags att ta tag i det i alla fall. Sen blir det en tripp till backaplan för att fixa några snabba grejer och sen är det väl typ förberedelser för studenten antar jag. Har lite såna där smågrejer att göra, typ fixa naglarna. göra inpackning i håret.. Ja, sånt ni vet.


Så så ser det alltså ut! Nu ska jag ta mig lite kvällskäk, fortsätta försöka få igång tv:n ett tag till och sen blir det ut och rsta vovven innan det är läggdags!

Puss och kram!


Söndag

Goddag. Gårdagen var trevlig, även om det inte var mycket som gick min väg. Av två vinflaskor gick den ena sönder och den andra glömde vi. Grattis.
Nu ska jag hem, säga hej till min kära mamma och sen drar jag och jobbar. Härligt!

Oh boy

Kaos med krossad vinflaska i bagen med kläderna till ikväll idag. Illa illa. Men det löser sig tror jag. Nu ska jag duscha och sen rullar vi mot Ellans 25årsfest!
Puss och kram!


Babe och jag hos Stina

Don't call me stupid

Fattar inte vad det är som har hänt med min profilbild, den är borta! Bajs är det.

Fredag :)

Morsning korsning! Hoppas läget är bra och så! Det är det med mig iaf. Går typ inte en sekund utan att jag tänker på studenten, haha. Hittade en görfin klänning häromdagen förresten. Har ju haft studentklänning länge (den där jag beställde ni vet?) men jag har velat ha en som jag kan ha på festen på kvällen också och häromdagen hittade jag den äntligen :) Försökte leta upp en bild förut, men hittade ingen och jag har ingen kamera tillgänglig här just nu, men den är vit och från VILA iaf :) Ni lär ju få se bilder från festen senare annars :)

Nu ska jag snart ta och rycka upp mig och åka iväg till stan en sväng tror jag. Har lite grejer som behöver fixas och sen ska jag se till att få med mig någon till Liseberg. Vill verkligen inte missa Miss Li, diggar henne skarpt! Älskar hennes engelska, hennes grymma texter, glada pianospel och underbara sång! Sen ser hon alltid så sjukt glad ut när hon spelar också :D Hon är glädje. Borde förresten ha någon video med henne sen sist jag såg henne live... Hm, jaja, det får vi kolla upp.

Fick ett sms förut, ett riktigt behövligt. Dom vill att jag ska dela ut lappar i brunnehagen i helgen igen. Skönt, pengar behövs.

See ya!




Goodnight sweethearts

Sådärja, nu får det allt räcka för idag. Eftersom jag sov megalängr inatt har jag inte känt mig särskilt trött förrän nu. Men nu ska jag iaf lägga mig och försöka sova, det är trots allt en dag imorgon också. Kanske ska till skolan en sväng, filosofin imorgon verkar trevlig, annars måste jag ut på stan lite iaf. Och på kvällen hoppas jag på Miss Li på Liseberg. Vi får väl se :)

Godnatt!

Duktig

God kväll. Sitter just nu och filar på mitt CV. Det är inte lätt det där, men det behöver ju uppdateras lite då och då.

Varit en bra dag idag annars tycker jag. Har fått vila ut för första gången på länge känns det som. Igår skulle Tommy, Jerry, Annsofie, Jonna och hennes bror springa kommunstafetten i Lilla Edet så jag följde med och tittade på när dom var duktiga och sen drog vi hem till Jonna för en bastu. Helt sjukt vad man har börjat basta nu då, jag som alltid har avskytt det. Nåja. Det var riktigt trevligt tyckte jag, men min hud delade väl inte direkt min uppfattning. Kliade sönder mig lite i natt så nu är projektet att få bort det innan studenten! Helt sjukt att jag lyckades vara fri från hudproblem (bortsett från en liten finne) på balen. Det är jag oerhört glad för.
Apropå såntdär: Det är inte ens en vecka kvar till studenten nu! På onsdag smäller det. Shit alltså, kan inte fatta att jag har blivit så gammal! :P

Och på tal om gammal ;) Grattis storasyster Ellinor idag! Hon fyller 25, perfekt ålder ju :)

Nu ska jag fortsätta med nyttiga saker!

Puss och kram!

Bal på Valand 2009


Tjejerna hos Andrea innan


´Jag och min babe <3


<3




Jag och älskling


Linnéa och Andrea




Linnéa och Robin


Jag, Tommy och David :)


All of us :)


Haha superglad

 


Jag och Andrea :)


Tommy, jag, Jonna och Jerry utanför Valand


Klassen utanför Valand :)


Haha Agnes är coolast :)



Sådär ja. Fler kommer antagligen. Pöss!

Sceniskt musikprojekt 2009


The Supremes


Duffy

 
Backstreet Boys                                         vs.  Spice Girls


AJ i Backstreet Boys och Emma i Spice Girls

Update

Tjenna. Sjukt mycket har hänt sen sist. Jag har haft det stressigare än jag nånsin haft det innan och därför har det inte blivit några uppdateringar här, eller någon annanstans. Annars har jag haft sceniskt musikprojekt och varit utklädd till en jäkla massa och så har jag varit på bal, som jag nämnde. Ni ska få se bilder från båda. Det är väl det största som har hänt. Jaa, och så har jag ju fyllt år då, det var trevligt :) Och på onsdag tar jag studenten. Helt underbart. Amazing.


Nu kommer bilderna strax. Tjarååå

Sorry

Tjena. Asså förlåt. Verkligen sjukt mycket förlåt, jag är världens sämsta ju! Ska uppdatera om allt som har hänt, eller njaa, det mesta iaf kanske lite senare. Skulle bara tala om att jag lever och att jag har varit på bal!


Puss!