Underbaringar!



Världens finaste blir ju bara ännu finare efter några öl!
Sötingar! Kom hem från Stockholm nuuu!

Even the best fall down sometimes



I worry I won't see your face
Light up again



Utan en pojkvän att luta mig mot för tillfället är jag oerhört glad över att jag har min gitarr.

Sjuk vovve

Tjoo. Internet har varit borta hela dagen igår, kom tillbaka idag vid 5-tiden och försvinner imorgon igen. Jaja, så är det. Nu kan ni få veta vad som händer hos mig just nu iaf. Jag tar hand om sjuk vovve. Springer fram och tillbaka mellan gräsmattan och huset ungefär. Och så en snabbis till matskålen för att tvinga i stackarn lite vatten med honug och salt i. Min stackars stackars tjej. Hon är nog nere i 12kilo nu kan jag tro. Hon som ska väga 14-15. Det började i helgen och går upp och ner hela tiden tycker jag. Nåja, ikväll får jag åtminstone lite sällskap av Linnéa, alltid trevligt :)

Nu hoppas jag iaf att hon börjar bli lite piggare för hon kom just och attackerade mig med en blick som sa "jag vill leka nu!" tillsammans med ett litet hopp. Vilken trevlig överraskning! :)

Vi hörs hörrni. Puss!

Det ni!

Förresten! Så sjukt jävla coolt. Idag var mitt jobb att dela ut GT-bilagor. Och vem fick en av mig om inte Erik Ståhlberg?!  Han som spelade psykiatern Peter i Vita Lögner ni vet. Han sa tack och jag typ bara glodde när han gick. Det ni!

 

Nu tycker ni allt att jag är lite fräck va?!

;)

Åh jäklar...

...vad bra det är! Sånt här gillar jag skarpt.



Sjukt bra ju.

John ME feat Amanda Jenssen - Love is my drug

I aint missing you at all...

Det blev lite Tyler Hilton och REM för min och gitarrens del, alltid trevligt! Det är så jobbigt för jag kommer allt som oftast på låtar jag vill spela men så fort jag sätter mig är dom borta ur huvudet. Dåligt! :(
Ska spela lite till tänkte jag, sen börjar det väl bli dags för sängen. Klockan 10 imorgon ska jag iaf vara uppe, då blir det morgonpromenad! Måste se till att få tillbaka lite bra vanor igen nu under påsklovet. Typ gå promenader, sova ordentligt, träna och sånt där som man lätt missar annars.

Imorgon får jag se vad som händer. Tommy tyckte att jag skulle komma och titta när dom spelar in film, men jag är inte säker på att det roar mig särskilt mycket att se någon jag tycker om göra sig illa... Vi får se, fördelen vore ju att jag skulle få träffa världens bästa pojkvän förstås. Det kan ju hända att det överväger...

Förövrigt stör det mig lite att jag inte hittar guitarpro. Grr.

Nu blir det Norah Jones! Spännande...!
Puss!


Världens bästa som satte sig och spelade och sjöng massa fint igår när jag var cp-trött. Varje gång han spelar wonderful tonight blir jag litelitelite kärare. Hur det nu är möjligt...

Love is my drug

Tjo! Fy tusan vad tråkigt jag har just nu. Helt ensam är jag med bara mina gitarrer till sällskap. Tur att jag har dom iaf. Har suttit och spelat Sverige en stund nu, den är bra. Men känner att det börjar bli dags att byta låt...

Iaf, dagen började med uppvaknande hemma hos Tommy och sen drog jag iväg för att jobba på öis-gais-matchen. Sjukt tråkigt och jobbigt idag. Kan ha någonting att göra med att jag var trött, men ändå. När vi hade jobbat klart drog jag och Linnéa till sweetcoffeebar och myste och väntade på Isabell. Sen satt vi där jättelänge innan vi mötte David och Jacob och till sist drog vi hem.
Resten av kvällen har jag bara myst. Typ pratat med mamma, spelat gitarr och sånt trevligt ni vet. Hade hoppats att jag skulle få lite sällskap nu framåt kvällen men så blev det inte. Då blir jag lätt bitter. Usch, jag avskyr verkligen när jag blir sån. Jag är världens dummaste människa och jag vet om det men ändå fortsätter jag! Suck alltså, jag älskar väl att vara olycklig eller nåt. Nää, kanske inte. Men jag klarar bara inte av när saker inte blir som jag har planerat.
Jag ska nog klara mig ändå tror jag. Men just nu är det lite trist att sitta ensam.

Nu ska jag fortsätta döda min tristess med hjälp av min gitarr.
Pusselipuss!


Rush

Tjoo. Nu är jag sådär dålig igen, och skriver inte. Men jag har fullt upp ju! Busy busy liksom ;)
Torsdags blev det sticky fingers, Doris spelade. Lyckad kväll var det faktiskt :) och Igår somnade jag halv 8. Det säger väl en del om hur slutkärd man är antar jag? Jao, påsklovet känns välförtjänt faktiskt! Sen är det bara att köra på till studenten! Underbart ju.

Sen har jag blivit lite småkär i Rush också. Grymt bra ju. Och det tackar vi tommy för :)

Pussochkram!

I light up when you call my name

Heeeej! Som sagt, stressig vecka ni vet. Men en snabb resumé kan jag ju alltid hinna med. Måndagen bestod av en ganska vanlig dag i skolan och efteråt naturplugg hemma hos Tommy. Tisdagen var det dags för naturkunskapsprovet, och hör och häpna: Det kändes faktiskt helt okej! Jag tror iaf att ett G är säkrat, fast säker kan man ju aldrig vara. Skulle inte bli förvånad om det visade sig vara på annat sätt, men jag hoppas och tror på att jag klarade det iaf. Konstigt vore det ju annars dessutom, med såna klippor som Tommy och Jerry som plugghjälp! Sen var det rep med sceniska musikprojektet på eftermiddagen, vilket gick sådär eftersom långt ifrån alla som behövde vara där faktiskt var det. Sånt kan jag störa mig riktigt mycket på faktiskt. Visst, vissa har säkert en ursäkt, men jag stör mig när man bara inte orkar och det drabbar andra så mycket. När vi var klara i skolan iaf så åkte vi hem till Tommy och pluggade igen, den här gången inför det skriftliga nationella provet i Svenska B, som vi hade idag. Det gick väl helt okej tror jag, men svårt att veta. Riktigt bitchig vakt hade vi iaf.

Och nu sitter jag här, trött som en jagvetintevad. Funderar dock på att gå och lägga mig nu, ska vara på sahlgrenska klockan 9 imorgon. Tror visst att jag har glömt berätta om det roliga jag ska göra där! Fast det får vi ta imorgon eller nåt, för nu orkar jag faktiskt inte. Ska bara kolla lite grejer, höra av mig till Isabell och sen blir det sängen! Vet ni förresten? Jag är så sjukt glad att jag har så fina människor runt mig nu när jag är stressad. Eller jag är självklart alltid glad över att jag har dom förstås! Men jag menar, det är extra viktigt nu. Annars har jag en tendens att bli en riktig satmara. Och det vill man helst undvika kan jag lova.

Sovsigottsi!