jag hade rätt!

ajjemän, jag hade rätt! Jag blev taggad, som jag visste! Nu ska vi dra ner igen. Pösshaaaaaj

Tjoo!

Har nyss kommit hem till Tommy och håller på att göra mig i ordning inför festen som snart ska dra igång. Inte jättetaggad om jag ska vara helt ärlig, men,men, det kommer väl. Vi hörs!



nu ropar Tommy att jag och Johan ska komma och dricka.
Pösshaaaj!

Tjolahopp!

Hallå hallå! Tänkte bara göra en liten snabb uppdatering för internet är väldigt segt nu. Var med Tommy på jobbet idag, för att vi skulle åka till Allum och shoppa efteråt. Hann dock bara köpa ett par skor till honom, för att partilleborna hade varit extra busiga under veckan. Eller ja, busiga och busiga, idioter hade dom väl varit egentligen. Krossat 18 rutor på hela turen! Om ni visste hur mycket det är! Så det var allt tur för Tommy att han hade mig med sig, och att Viktor kunde komma och hjälpa till. Annars hade han aldrig hunnit. Haha, okej, Viktors hjälp kanske var lite bättre än min, men ändå! :P
Imorgon blir det nog avskedsfest för David som ska in i lumpen och på lördag jobb. Nu ska jag strax sova, så vi hörs nog imorgon.

Godnatt på er!
Pussi

Godmorgon världen!

Sitter och tittar lite på Sjukhuset. Har börjat göra det lite på sistone, det är ganska intressant faktiskt. Nu var det en förlossning och herregud vad avskräckt man blev från att skaffa barn där alltså! Fy tusan vad ont det verkar göra!! Men sen såg man hur glad mamma var när det äntligen var över och den lilla bebisen låg på hennes mage, och hon tyckte verkligen att det var värt det.
Ja herregud. jag säger då det.

I love the way you love me



I like the feel of your name on my lips
and I like the sound of your sweet gentle kiss.
The way that your fingers run through my hair,
and how your scent lingers even when you're not there.

And I like the way your eyes dance when you laugh,
and how you enjoy your two hour bath.
And how you convinced me to dance in the rain
with everyone watching like we were insane.

But I love the way you love me.
Strong and wild, slow and easy.
Heart and soul, so completely.
I love the way you love me.

I like to imitate ol' Jerry Lee
an' watch you roll your eyes when I'm slightly off-key.
And I like the innocent way that you cry
at sappy old movies you've seen hundreds of times

But I love the way you love me.
Strong and wild, slow and easy.
Heart and soul, so completely.
I love the way you love me.

And I could list a million things I love to like about you,
but they all come down to one reason I could never live without you.

But I love the way you love me.
Strong and wild, slow and easy.
Heart and soul, so completely.
I love the way you love me.

John Michael Montgomery - I Love the Way You Love Me

Har jag inte världens finaste hund så säg

Tog lite kort när vi var på promenad förra veckan















Min fina tjej! ♥

Några Corn flakes senare

Hej igen! Fick i mig lite corn flakes, skönt, även om magen nu gör ännu ondare. Men men, det slutar väl snart hoppas jag. Hade tänkt ta en promenad, men så tittade jag ut genom fönstret. Ösregn ja! Så mycket för mina planer. Så jag satte mig här istället och tänkte lägga upp lite fler bilder, från lördagen den här gången. Blir nog inte så många till men här är dom iaf :)


Hela gänget - mig. Elin, andrea, Linnéa och Isabell


Vi lagade supergod mat!


Så sen såg tallriken ut så här!





Blev inte så himla många bilder, men iaf.

Puss

Bilder från fredagen



Cibbe och Johan på burger king innan


Jerry och Tommy (vad fan gör han? :P)


Linnis och jag väntar på spårvagnen


Sötaste Linnéa och David!


Haha! David och Cibbe i bakgrunden


Haha sötnosar


The best there is


Och så vi!

Ni ska få se fler bilder, men jag tror verkligen jag behöver äta någonting så det blir lite senare.

Kisses!

Heeeej! :D

Här är jag igen! Utsövd och trevlig, har ont i magen bara :/ Har iaf haft en skitfin helg. Är väldigt lättad efter den faktiskt.
I fredags var jag och Tommy som sagt på bio och såg Bruno! Så sjuuuukt rolig den var va! Haha älskade den! Sen drog jag och Linnéa på förfest hos en hennes Davids kompis och sen mötte vi dom andra vid trädgårn igen. Jag och Tommy var dock typ dom sista som kom in gratis så där skiljdes några av oss åt.

Sen i lördags så träffades jag, Isabell, Linnéa, Andrea och Elin hemma hos Linnéa och lagade mat. Supermys var det! Jag var kvar sist och när jag skulle cykla hem hade det blivit så mörkt att jag inte riktigt var up for it så jag sov över hos Linnéa istället. Gick upp halv 9 och cyklade hem och bytte om, och vid halv 10 träffades jag och Linnéa igen och drog ut på en powerwalk. Vi hittade värsta fina berget dit vi måste dra någon sommarkväll innan vädret blir för dåligt. Jag längtar :)
Sen drog jag hem och gjorde mig i ordning, mötte Johan, Patrik och Tommy i Kungälv och åkte ut till Tjörn för Patriks kalas. Det var jättetrevligt (och jättegott! :D), och vid 7 tiden åkte jag och Tommy hem igen. Handlade och lite sånt också.

Oj, vad detaljerat jag berättade känner jag! Iaf för att vara jag. Jaja, ska väl göra det nån gång ibland också antar jag :P
Jag laddar iaf upp lite bilder hade jag tänkt innan jag går och försöker få i mig lite frukost.
Dom kommer i nästa inlägg.

Love.

Tjolahopp!

Fytusan vilket väder det var förut när jag gav mig ut! Där gick jag i mina ballerinaskor och min huvtröja och dessutom släpandes på två väskor genom skogen. Ja, och det är inte bara genom skogen, det är nerför också, vilket innebär att det kan bli ganska halt. Men jag klarade mig faktiskt, även om jag kom hemriktigt blöt och kall.Har gjort det tre gånger den här veckan redan, kanske borde överväga att använda regnjacka?

Helgen är ganska fullplanerad. Imorgon har jag och Tommy varit tillsammans i ett halvår så vi ska mysa lite på bio på kvällen och efter det ska vi möta upp Linnéa och gå ut. Tänkte dra till trägår'n. Jag har ju nada money om man säger så men där kan vi komma in gratis :)
På lördag ska jag och några till tjejer (blir nog typ Linnéa, Andrea, Ellen) grilla och mysa lite hemma hos Linnéa och på söndag har lillskiten Patrik kalas fö att han fyller 17 på måndag! Så den här helgen ser jag verkligen fram emot, Nu väntar jag bara på att den ska börja också! Och det har jag kommit fram att den gör fortare om man lägger sig tidigt. Så nu blire bingen!

Vi hörs!

Pusspuss och kramkram



6 månader och han står fortfarande ut, jag är grymt imponerad! :P ♥ 


Mysdag

Idag har det varit en riktig mysdag. Jag sa ju förut att det var dags för mig att vakna men jag gjorde precis tvärtom. Bänkade mig framför datorn och Paris new BFF, och nu senast vid the city. När det regnar såhär mycket som det gör utanför mitt fönster just nu så tycker jag att jag förtjänar det. Men nu är det dags att sätta på sig ordentliga kläder och ge sig ut i regn och rusk. Vi hörs senare!

Love


Primär

Var som sagt med Tommy på jobbet igår. Han jobbar på Primär, med att typ städa och reparera busskurer, sjukt glamouröst! :D Haha, nämen det är hans första vecka när han kör själv nu och jag hade inget för mig så jag följde med. På lunchen stannade vi vid hans farmors och farfars landställe och åt lunch och min lilla favorit Madeleine var där :D
Iaf, jag tog några sjukt snygga bilder så jag tänkte visa er dom.


Tommy ute och jobbar


Till en början satt jag mest och såg cool ut under tiden





Jag hjälpte faktiskt till lite. Satt med datorn och läste upp hållplatsnamn när det behövdes. Han hade antagligen inte klarat sig utan mig!


Snygga bilen!


Bland det vanligaste skräpet i busskurer är cigarettpaket märkte jag


Tyckte att Tommy slarvade lite så jag drog på mig reflexvästen och tog saken i egna händer! :P


Tommy körde som en galning!!




Till slut kom det jag hade längtat efter hela dagen och det alla hatar, Glaskross! :D

Tihi. Nu ska jag försöka hitta på något vettigt att göra. Kanske ska börja vakna nu?


Ledsen för dålig uppdatering...

...men var inte hemma alls mycket igår. Började med att följa med Tommy till jobbet strax efter 6 och sen på kvällen drog jag med Ellinor till Liseberg och kollade på Tingsek! Han var grym! Sjukt jobbigt att det regnade så mycket bara men det var lätt värt det ändå.
Han hade två killar som sjöng skitsnygga stämmor också :)













Pösshaaj


Överraskning

Godkväll! Hemma igen efter överraskningsfest för Mackan som fyllde 20, vilket min förvirrade älskling glömt bort. Men vi kom dit, bara en halvtimme försenade och hade supertrevligt, om än lite kallt på slutet! Jag var helt nykter också, skönt :) Tyvärr glömde jag kameran i all hast så några bilder blir det inte.
Nu ska vi sova, upp tidigt imorgon!

Pusspuss

Just be who you want to be, not what others want to see

Nej men nu får jag ta och ge mig. Istället för att sätta igång och göra någonting vettigt av den här dagen har jag spelat gitarr, lekt i paint, pratat i telefon och bara slösurfat. Vad är det för stil egentligen?! Nej nu är det dags för att hänga upp tvätt och packa!
Fast...jag börjar bli lite hungrig. Kanske bäst att börja med att äta någonting istället?

Kärlekspiller

Vill ni se vad jag köpte igår?





Sötaste! :D

Goddag!

Fy tusan vad det blåser ute idag! Jaja, kanske bättre med det än med regn. Regnade gjorde det en hel del igår på Liseberg må jag säga. Eller aa, första timmarna var det jättefint men n'r det väl började regna fortsatte det, med undantag för korta uppehåll. Så dte var en blöt och kall Natha som kom hem igår!
Nåja, det var trevligt iaf, lite kvalitetstid med lillasyster var inte fel alls. Hon börjar ju bli stor nu och snart kommer hon väl inte vilja vara med mig alls. Bara hata mig, haha.
Tog massor av bilder också, så jag lägger upp en del. Enjoy!















Världens coolaste tröja?


eftersom alla klagar så otroligt på min pose så har jag bestämt mig för att byta. Snyggt eller?!

Gammal pose vs. ny pose











Det var våran fina dag det :)
Nu ska jag nog ta och vakna till liv snart! Kram!

Off we go!

Det blir Liseberg! Hörs nog ikväll när jag kommer hem igen. Pusselipuss!


Anna Nicole Smtih

Igår visade dom filemn Anna Nicole Smtih på 5:an. Jag vet inte riktigt hur sann den var, och jag tyckte tiderna var lite konstiga, och okej, den var lite B:ig, men jag tyckte faktiskt att det var riktigt intressant att se. Så intressant att jag valde att titta på den framför en av mina favoritfilmer, Walk the Line.





Nej, nu: Frukost!
Pösshaj

Liseberg eller inte, det är frågan

God morgon! :) Sitter just nu och funderar på dagens planer. Ska till Liseberg med Julia i veckan men jag vet inte riktigt vilken dag. Funderade på att åka idag men så ska det blåsa och kanske regna lite och det låter ju inte så lockande tycker inte jag. Men frågan är om det bara kommer bli värre resten av veckan?

I-landsproblem

Åååh hjälp. Är ensam och vill så hemskt gärna passa på att spela gitarr, men kan inte komma på något roligt att spela!

:(

Nostalgi

Hej igen! Har suttit och kollat igenom min gamla bilddagbok där jag var betydligt mer aktiv förr. Hittade massa gamla bilder, både såna som framkallade roliga minnen, och även såna som framkallade mindre roliga. Men kul var det att kolla iaf. Tänk vad man förändras!



Mamma, Jens, Sabine, Ellinor, mini-jag och våran förra hund Alwen hemma hos mormor för längelängesedan.


Jag och mina systrar 2000


Jag 2006


Sabine och jag, Way out west 2007?


En kväll med Linnéa någon gång i början av gymnasiet tror jag


Isabell (som rör sig på bilden), jag, Filippa och Robin hemma hos Karolina och Filippa någon gång 2007 kanske?


Ytterligare en kväll med Linnéa. Det här måste vara i ettan någon gång.


Isabell och jag, Arvikafestivalen 2007


Ellinor och jag, Barcelonaresa 2006?


Jag och Isabell, Någon gång under högstadiet.


Kims och Louises bröllop...2006 måste det vara va?


Första dagen på Ale gymnasium


Somliga går med trasiga skor med världens bästa ensemble! <3 Sommaravslutningen i 2:an.


Nikki och jag, under några av våra många mysstunder. :)


jag och Linnis under en mattelektion i tvåan <3


Emma och jag, skrattandes på Röda scenen i ettan.

Favoritsommarbilden! Jag och lillasyster sommaren 2006 :)

Jag och dom närmsta vid blandade tillfällen under åren.













Ja som sagt, förändrats har man ju. Var lite svårt att komma ihåg från vilka år och sånt korten är, men jag lät mina hårfärger och frisyrer lokalisera mig lite. I oordning kommer dom också, det blir för jobbigt att fixa :P

Åh, nostalgi :)

Hej hej!

Måste bara visa er den här! :P



Älskar gubben! Haha!

Fyfan säger jag bara

Nightmare on elm street blev det. Det var nog den värsta filmen jag någonsin har sett. Fy sjutton vad rädd jag var! 1 och en halv timmes plåga verkligen och jag skrek som en liten barnunge. Jag vill aldrig sova mer!


Halli hallå!

Tjenamors igen! Sitter här och väntar på ett filmtittande som snart ska börja. Jag, Tommy, Johan och Jerry kör på lugn filmkväll ikväll efter gårdagen. Då var vi först hos Jonna i Lilla edet och sen drog vi vidare till Trölhättan där det är fallens dagar nu. Mys! Bilder kommer :)
Men nu blir det som sagt film! Och chokladbanan + Coca cola! Perfa!

Heej

:) Snabb update. Tänkte mest bara säga hej :) Just nu är Christers föräldrar och mormor och hennes kille här och nu ska jag och Tommy visst ner och spela wonderful tonight för dom. Så vi hörs!
Pussi


I'm out!

Sådärja, nu är jag färdigpackad och redo att dra. Eller jaa, inte riktigt, hade inte haft något emot att bara titta på the hills hela dagen lång, me jag måste ju faktiskt hem någon gång också. När jag är hemma och har sällskap blir det ju inte att jag sitter lika mycket vid datorn och så, så vi hörs väl när vi hörs. Senast på fredag skulle jag tippa, men mycket möjligt att det blir tidigare också.

Puss och kram!



The hills

Jag vet precis vad jag ska göra fram tills jag åker hem idag, det är ju the hills maraton på Mtv! :D


Tisdag

Godmorgon, eller godmiddag kanske? Jaja, vaken är jag iaf. Och trött. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mest ta det lugnt idag med antar jag. Hem ska jag iaf lite senare är det tänkt. Längtar efter Nikkipikki!
Lite finare väder idag ser det ut som! Utanför fönstret skiner solen och allt :D Man kanske ska lägga sig ute och sola lite?
Vi får väl se, men oavsett lär vi ju höras mer idag iaf.
Pösshaaaj 

Haha lovin' it


Brilliant




Briljant idé, Nathalie. Fullkomligt briljant!

Dumma dumma mig

Hm...Ibland kan man ju undra vad det är för fel på mig. Här sitter jag och klagar över att det inte finns någonting att göra när jag har tre finfina gitarrer stående precis bakom mig! Vilken ska jag spela på nu då? Hm...Jag tror jag kör på ett säkert kort!


Whattodo?

Tjo. Sitter och funderar på någonting att göra. Kan för tillfället inte komma på någonting faktiskt. Eftersom jag vill vara beredd på att åka in till stan om GT ringer mig den här veckan vill jag inte riktigt planera något. Och med vädret går det inte att göra så mycket heller (tänkte jag precis säga när jag såg att solen faktiskt sken lite utanför fönstret). Har roat mig med att plocka undan saker på tommys rum, det kanske iaf glädjer honom lite när han kommer hem från jobbet.
Jag skulle ju alltid kunna åka hem, men varför egentligen? För att sitta där och göra ingenting? Då kan jag ju lika gärna sitta i Nol tycker jag. Men vi får väl se om jag pallrar mig hem ikväll någon gång.
Man kanske skulle göra om bloggen eller någonting? Fast det är jag så dålig på så det kommer ju säkert bara gå fel :P Fast vad gör det egentligen? Nåja, vi får väl se.

Puss så länge iaf.


Davids studentfirande

Hallå igen! Nu är bilderna färdigöverförda, äntligen.
Förra lördagen var vi hemma hos David för hans lite sena studentfirande. Han har nämligen gått gymnasiet i Stockholm så det fick bli lite senare :) Men det var grymt kul. Vi åt, drack, skrattade och badade innan vi till slut somnade helt utslagna :D


Några av oss


Tommy


David







Vi tyckte inte att David skulle vara den enda med mössa, så vi hittade snygga hattar



Myspys :)

Godmorgon!

Har nyss vaknat, lite tidigare än vanligt faktiskt. Mina sovrutiner har blivit helt konstiga och jag sover hela tiden känns det som, men jag får försöka göra någonting åt det. För den lilla tiden som jag inte sover är jag supertrött. Well, well, nu sitter jag och för över bilderna från Davids studentmottagning så dom kommer om en liten stund!
Sålänge ska jag gå och käka lite frulle!
Puss sålänge♥

Grillfesten på tjörn

Tjoo. Börjar med Grillfesten på Tjörn som var förra fredagen :)


Vi började med att grilla och äta :)
 








Johan och Tommy


Tommy och jag och Patrik och jag


Vi bestämde oss för att åka och bada. Jag stannade dock uppe på land och tog kort istället, vilket nog var tur. Tänk om vi inte fått några kort på herrarnas misslyckade försök att vända tillbaka flotten efter sig!





När dom äntligen lyckats åkte vi hem och fortsatte festa :)





Sådär, nu ska jag lägga upp betydligt fler bilder på Facebook. Bilder från Davids syudentmottagning kommer inom kort, möjligtvis imorgon.
Pösspöss

Hallå hallå

Tillbaka från Tjörn! Hade jättetrevligt igår med grillat och promenad i bergen. Det var riktigt myspys :) Tänkte att jag skulle ladda upp bilder från förra helgen nu, tänkte bara skriva lite först och visa att jag lever.
Hörs alldeles strax. Pussi!

Snabb update

Tjoo. Blir en snabb uppdatering utan bilder och sånt nu. Ska strax åka ut till Tjörn för att fira Lena på födelsedagen. Som tur är mår jag bättre än jag gjorde igår. Mådde jättekonstigt hela dagen. Mådde liksom illa till och från och fastän jag hade sovit jättelänge var jag helt seg och hängig. Så istället för planerad utång blev det sova i soffan. Kanske bättre för min plånbok iofs, men ändå.
Har lite bilder att visa både från grillfesten och från Davids studentmottagning förra helgen, men det blir nog imorgon.
Vi hörs då!
Puss!





Förresten, vet ni hur lång tid det tog för Tommy att fixa min plattång sist? Typ 1 sekund. Jag skojar inte. Suck alltså. Jaja, jag ska väl inte klaga, det viktigaste är ju att den funkar, inte vem som lyckades laga den på ingen tid alls!

Bajskorv också!

Ni vet den där gången jag skulle på Ellinors födelsedagsfest och råkade spilla ut vin i hela bagen? Det visade sig att det kom lite i min plattång också tyvärr. Jag höll på att få panik när jag upptäckte att den inte funkade men då löste min tekniska pojkvän problemet. Nu krånglar den dessvärre igen. När jag sätter på den lyser den i typ 2 sekunder innan den slocknar. Det är illa. Men jag får väl helt enkelt vänta med att platta håret tills vi kommer till Tjörn och hoppas på att Tommy lyckas fixa den lite även den här gången. För jag har inte råd att köpa en ny, och jag älskar den här!
 :(


Babyliss Wet & Dry

Nödvändigt

Sådärja! Tycker alltid att det är en sån lättnad när man har betalat räkningarna. Då var man fri en månad till :P Apropå sånt tror jag faktiskt att jag ska sätta mig och kolla på jobb lite nu när jag har både internet och en stund över. Räningar + jobbsökande = Vuxenpoäng!

Se det från den ljusa sidan helt enkelt

Åh vad skönt det är att ha så här mycket tid på sig att göra ingenting. Det är lovely. Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag betala lite räkningar (bye bye studeibidrag:( ) medans jag väntar på att håret ska torka lite så att jag kan platta det sen. Tror ni jag fixar det på 2 timmar? Woho, jag har ju all tid i världen!! :D


Sambos nr.2

Hej igen! :) Tänkte passa på att visa lite fler bilder när jag ändå sitter här och har tråkigt. Är helt ensam hemma hos Tommy nu, Patrik är och tränar och alla andra jobbar. Men sen när Johan och Tommy har slutat drar vi till Tjörn. Det är nämligen grillfest som gäller ikväll och det kommer bli naaaaajs. Innan dess händer det väl antagligen inte så mycket. Ska se om jag kan övertala Patrik att gå och handla med mig sen när han kommer hem igen, men vi får väl se. Så länge, bilder från tiden jag varit borta alltså!






































Åh vad jag älskar sommaren!

Sådärja, det var några av dom iaf. Nu har Patrik kommit hem och gjort supergod smoothie till mig som jag sitter och avnjuter så det ska jag fortsätta med.
Puss!♥

Liseberg

Sist vi hördes skulle jag ju till Liseberg om ni kommer ihåg? Nu blir det visst lite oordning eftersom jag tog Midsommar först, men skit samma :)
Vi hade det iaf jättemysigt på Liseberg, och det bästa av allt var att vi hittade Lollo! :D






Världens sötaste kanin Lollo och Tommy


Jag och Lollo





Vi köpte spunnet socker som jag inte har ätit sen jag var liten!


Och så åkte vi jukebox :)

Myspysdag! ♥

Midsommar 2009

Jag har alltid avskytt midsommar. Jag vet inte varför men jag har bara tyckt att det har kännts överflödigt på något sätt. MEn den här måste jag faktiskt erkänna att den var inte så himla dum. Visst, det skedde kanske lite missöden och så där, men på det stora hela hade jag riktigt trevligt! Det var ju helt klart den största skaran jag någonsin firat midsommar med iaf! :)


Vi kom dit på torsdagen och Nikki var som sagt med :D


Hon blev allas favorit direkt


HAHAHA. Asså det här är midsommars...Nej förresten, Fan SOMMARENS bästa bild helt klart!

 
Flickorna gjorde kransar och pojkarna byggde midsommarstång


Midsommarmat

Pojkvän i midsommarkrans :)

 
Världens finaste



Det blev brännboll för dom flesta


Och självklarrt gitarr och sång


Puss på!




Till slut blev det kväll och party på riktigt!













Sen var det Lördag när vi mest slappade på gräsmattan och tog igen oss :)













Det var våran fina midsommar det! :)



Jag lever

Hallå hallå! Känner mig sjukt dålig som inte har skrivit här på typ två veckor men det är faktiskt inte mitt fel. Har inte haft dator och sen när jag äntligen fick det så inget internet. Sådetså! Nu sitter jag iaf hemma hos Tommy och för över mina bilder från dom senaste veckorna till hans dator så att jag kan lägga upp lite här och på facebook :) Det är visst 1024 bilder och videos så det tar nog en liten stund men snart så!
Hörs då! ♥