Rena dynamiten

Jag har börjat med nåt nytt, Listerine. Rena dynamiten mot bakterier. Oh ja, det kan man lugnt säga, haha.

Jag saknar min gitarr. Spelar på Sabines så länge, men det är inte samma sak. Min gitarr är ändå min favorit. ♥

Tallest man on earth

Hola!
Fy fan vad jag typ är opepp. Jag skriver ju ingenting. I början när mitt internet försvann saknade jag att skriva i bloggen, men nu klarar jag mig ganska bra utan det måste jag säga. Blogg är ändå ganska lame. Lite bitterljuv känsla nu på nåt vis. Jaja, vi får se hur det blir med den. Jag kan ju inte svika de älskade människor som faktiskt läser här ju. Haha.

YeahYeah. Sist jag skrev var väl i torsdags tror jag och då berättade jag ju att jag skulle till Stockholm igen. Det var för att vi skulle kolla på the tallest man on earth. Oh my god vilket söt människa! Han var grym. Tur att Sabine köpte hans skiva :)
Kanske kan ladda upp nån bild här när jag har lagt in dom på datorn så får ni se hur gullig han var. Typ lika lång som mig, haha. Gå in på hans myspace och lyssna. Han har grym röst och skillat gitarrspelande :)

I lördags flyttstädade vi i Saines gamla place. Det var rätt unfresh! Stackars henne som faktiskt har bott där.
Dom hade en frys i källaren och så var det nåt ljushuvud som hade lämnat frysen ostängd. Med värsa lagret is mellan frysen och locket. Haha, hej smarto! Men det fixade vi på ett kick. Typ.

Igår var vi och gjorde Uppsala. Det var trevligt. Jag fick med mig ett par träningsbyxor, ett linne, en tröja, ett par örhängen, ett halsband och en mössa tillbaka. :D

Imorgon åker jag hem. Det är lite tråkigt. Inte för att Uppsala är min favoritstad direkt, men det har varit jätteroligt att umgås med systern min. Samtidigt ska det bli jättekul att träffa Linnéa och Isabell och självklart min lilla älskling, Nikki! Dom har jag saknat.
Igår kväll var vi uppe hos Sabines kompis Karin och drack te och pratade och hon tyckte att Sabine skulle låta mig följa med på någon middag. Haha, vet inte vad hon tycker om idén, men då dröjer det väl kanske inte ett år innan jag kommer hit igen iaf. Tycker att hon får introducera högskolelivet för mig lite, haha. Speciellt om jag ska börja direkt efter gymnasiet. Jomenvisst. Hihi.

Nämen nu har jag skrivit mycket hörni!
Jag tycker att ni, förutom the tallest man on earth ska lyssna på Håkan Hellström - Kär i en ängel idag. Oh ja. Lyssna på texten ordentligt också. :D

Puss på er.






Åh vad jag saknar dig sötnos. Bäst för dig att du blir glad när jag kommer hem :D





El Capital

Hola.
Jävlar vilket uppehåll det blev. Mja, inte riktigt mitt fel kanske... Mer mitt dumma internet som vägrade funka. Men nu är jag iallafall i Uppsala hos Sabine och här har vi såna moderniteter! Jag får väl fylla i vad som har hänt mig typ den senaste månaden nån dag, men det orkar jag inte nu.

Idag har jag varit i Stockholm. Det var trevligt, även om det var lite örebrosyndrom över stockholmarna emellanåt (Örebroare är allmänt sega)
Jag har lyckats shoppa utan att göra av med MASSA pengar. Grymt va?
Resa till och från från Stockholm, ett par skor och en sjal för typ 250 spänn. Går att leva med. Tillochmed för mig som är fattig.

Imorgon blir det huvudstaden igen faktiskt. Var inte planerat först, men sen fick Sabine ett trevligt sms, så nu blir det så iaf. Najs Bajs.

Nu kollar jag på American Idol och Sex and the city.

Tack och hej.

Back

And I'm back! Jag har både internet och kan skicka sms, hurra! Nu är jag dessutom i Uppsala, fast idag ska jag till Stockholm, yeay :)
Happy! :)
Emelie har piercat sig i tungan och är skitsnygg, jag är avis.

Puss

Frånvaro

Jag har inget internet, bara så ni vet. Så det förklarar min frånvaro.  Jag kan inte skicka sms heller. Och nu är jag lite arg.
So long,